Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה , ראיתי מספר רכבי פורד פוקוס שנת 2006 מליסינג מהחברות שעוסקות בזה.

רכב ראשון עם 52,000 ק"מ- הכנסתי את הנתונים באתר של לוי יצחק (העדכני ) ויצא לי 81,000ש"ח

רכב שני 68,000 ק"מ - עשיתי כנ"ל ויצא לי 77,000 ש"ח

כאשר פניתי אליהם בשיחה טלפונית נאמר לי שהם מורידים רק 6% ממחירון לוי יצחק , אולם לפי הבדיקה שעשיתי:

דגם הרכב , שנת הרכב, מספר הק"מ, ובהגדרת בעלות נוכחית:"בבעלות חברת ליסינג תפעולי בשימוש ע"י בעלים פרטיים".

מה דעתכם ?

כמה עלי לשלם על רכב כזה ?

פורסם

יש הפחתה קבועה על ליסינג- לפי המחירון.

בלי קשר על קילומטרא'ז חריג יש עוד הפחתות עד גבול מסויים.

כמובן שעדיף לקנות את הרכב עם קילומטרא'ז נמוך יותר אבל זה כפוף לתוצאות הבדיקה שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תפנים: החברות האלה עובדות בשיטת "מצליח". זה נוח ונעים להן כשבאים לקוחות כמוך, ומוכנים להאמין שאלף מכוניות פוקוס מודל 2006 שוות בדיוק אותו הדבר על האגורה בלי קשר למצבן, לטיב תחזוקתן, לאופי הנהיגה בהן וכיוב'.

זה נוח ונעים גם ללוי יצחק, שמנהל כבר עשרות שנים את עסקי ה"בוא ואני אגיד לך (תמורת תשלום נאה) בדיוק כמה המכונית שלך שווה, גם אם אף אחד לא מוכן לשלם לך את הסכום הזה".

החברה הזו רוצה למכור את המכוניות. כל יום שהן עומדות במגרש עולה להן כסף. אם תבין זאת, ואם תבין שהשוק מוצף בעשרות אלפי מכוניות מהדגם הזה, עם הצבע הזה, השנתון הזה, הקילומטרז' הזה, יהיה לך קל הרבה יותר לקבל הנחה משמעותית אם וכאשר תחליט להפגין רצינות לגבי מכונית ספציפית.

פורסם

יוליוס, אם אתה מקבל אחריות על הרכב ואתה רוכש אותו מחברת ליסינג ישירות אז לפי המחירון ירידת מחיר יכולה להיות (תתכונן) מ-0% ועד 7%. בפועל הכל תלוי במצב של הרכב הספציפי, עד כמה אתה רוצה אותו ועד כמה הם רוצים להפתר ממנו. בפועל הנחה של בערך 10% על רכב במצב סביר תהיה רציונלית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...