Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קניתי פג'ו 205 אחלה אוטו אבל אני רוצה יותר כוח,מהירות ,שקלתי לשפר ואמרו לי לוותר בסדנאות שיפורים.

נסעתי על gti התלהבתי והכל אבל אוטו די ישן אז ירדתי מזה גם הידיים שלהם מעל יד 7 .

בקיצור אחרי החלטות אני התחלתי לעבוד הרבה בישביל לחסוך לרכב אחר התקציב יהיה 25 גג

חשבתי על מיצובישי קולט רכב נחמד אבל קראתי קצת פה וחלק רושמים שזה סתם רכב בלי פוטנציאל לשיפור

שוב אני לא מצפה לקבל יגואר אני רוצה אוטו עם מנוע 1.6 שיסע נורמלי ואם אני ירצה בעתיד לשפר השאלה עם יש מצב למצוא מכונית כמו שאני חושב או שזה רק בתקציבים הכפולים

תציעו לי רכבים בתקציב...

תודה

פורסם

רובר 216 ידנית. נראית מעולה, נוסעת מעולה (אבל ממש מעולה, וודאי ביחס למחיר ולכל מתחרותיה, גם החדשות יותר), מאובזרת מבפנים ומבחוץ. בצע חיפוש בפורום ותראה שלל דעות, כולל אזהרות על מחלות למיניהן. בשורה התחתונה: הרבה תמורה לשקל שלך, אבל רכוש רק כזו שטופלה במוסך מורשה, והמשך לטפל במוסך כזה. הישמר לך מכאלה בהם לא נעשה שימוש בנוזל קירור מקורי (ומעצי באובב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחלה רכב הרובר 216 - אני אישית מרוצה ממנו ויש אפשרות לעשות הסבה למנוע למנוע של הטורבו של אוטו דגם כמובן עם החלפת התושבות וכל שאר הירקות .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...