Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מוצאים משהו טוב - למה לא בעצם?

בכלל אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שעומד מאחורי כל העסק הזה שנקרא סוחר מכוניות. למה אנשים בכלל נותנים להם את הרכב ואיך הם מרוויחים, איפה מרמים וכו'...

תודה!

פורסם

תחשוב מתי אתה תהייה מוכן למכור רכב לסוחר? כאשר אתה לא מצליח למכור אותו בעצמך ולכן מוכן לאבד כמה אלפי שקלים במכירה.

מכונית שנמכרת לסוחר אינה נמכרת ב 1000 ש"ח פחות ממחירה סוחר לא ייגע ברכב כזה אלה אם תוריד 20-30 %.

ואני מדבר מנסיון, אתה יכול לעשות ניסוי, קח את הרכב שלך (או כל רכב) ולך לסוחר לשמוע מה תהיה הצעתו, תגיד לו ש"אין לי כוח להתעסק עם מכירה". אני מבטיח לך שהוא יציע לך 30% פחות אם הרכב יש לו ביקוש, אם לא מבוקש אז 50%.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אלון אתה מפספס את הנקודה...

אנשים שמוכרים רכב ב 20% - 50% פחות מהמחירון עושים את זה מסיבות כמו: הרכב גמור, עבר תאונה (קשה לזהות לפעמים), יש צורך לשפץ אותו מסיבה כלשהיא בסכום שווה ערך להפרש במכירה, במקרים חמורים - עבר גם טוטאלוס

ואני בטוח שחברי הפורום המנוסים יותר יוכלו לומר לך על סיבות נוספות.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

:-):-)סוחר מכוניות בעצם מרויח מהפרשים בין המחיר האמיתי של הרכב(לפי מצבו האמיתי) לבין המחיר במחירון שזה אומר..

רכב ששווה במחירון 50000 שקל עבר תאונה קשה לצורך העניין ויש לו ירידת ערך של 40%(לדוגמה). מכיוון שבמצב שהרכב נמצא יהיה קשה לאתר לו קונה אז סוחר יקנה אותו ממך ב35%פחות(אתה כביכול תרויח 5% נוספים ותצא מרוצה) ישפצר את הרכב חיצונית עם מוסכים שהוא מקומבן איתם גם ככה במחירים נמוכים וימכור למישהוא אחר במחיר מחירון או יותר, הוא ירויח כמה אלפי או עשרות אלפי שקלים יותר והפראייר שיקנה ממנו יקבל רכב גמור ויבכה על כך שנים.

אז לשאלתך.. ב99% מהמקרים לפי דעתי הסוחר לא מתעסק עם רכבים שהרווחים עליהם כמה שקלים ובגלל זה הוא לא מתעסק עם רכבים תקינים ונגזר מזה שרוב הסוחרים מוכרים מכוניות דפוקות.

כמובן שכל מה שנרשם כאן זאת דעתי האישית וכל סוחרי הרכב למינהם מוזמנים לתבוע אותי.:-):-)

פורסם

זה שטויות מה שכתוב פה !!!

אני סוחר רכב עם תו ומספר סוחר!

אנו רוכשים הרבה מכוניות מליסינגים , חברות השכרה , וחברות רכב. ופרטים .

לא פעם מגיעים אנשים שרוצים לשדרג ולא יכולים להיות בלי אוטו ולרוץ ולחפש,

לדוגמא :

קניתי 10 מאזדות 3 ב 650 אלף שקל

כל אחת עלתה לי 65 אלף

המחירון 75 לצורך הענין .

אתה מגיע עם אוטו ששווה 50 אלף במחירון אני מוריד לך על מה שנירא לי ואתה הרכב שלי אני מוכר לך במחירון

או שלפעמים מזכה אותך במחיר מחירון , וכך אני מרוויח .

אני לא יודע מאיזה סוחרים אתם קונים מכוניות ועם מי אתם מתעסקים .

אני אומר הכל בטלפון ומסביר את הדברים.

לא שווה לסוחר רשום להגיע לאי נעימוית היום החוק לגבי סוחרים שולל להרבה את הזכות .

לקוח שלא היה מרוצה ממך לא יחזור ולא ימליץ.

יש עילה לתביעה.

כי אתה עסק לכל דבר.

לגבי חאפרים שרושמים על דודים שלהם ומספרים סיפורים אני לא יכול להילחם .

אני מכיר את כל השיטות ואת כל הטריקים אנחנו דור 4 של סוחרים .

אני בחרתי בדרך הישר.

זה שווה לי !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

יושר זו התכונה החשובה אצל בן אדם העוסק במתן שירות

סוחר רכב יקר,אולי תפרסם את פרטיך וכך חברי הפורום ידעו למי לפנות .

צריך לפגוע בפרנסתם של חאפרים(הפוגעים בשמם הטוב של סוחרים הוגנים)

פורסם

לא מחפש פרסום חבר יקר

יש לי סחורה טובה שנמכרת למרבה במחיר

אני חובב רכבי ספורט גם לכן אני פה..

מי שיפנה וירצה אני אמכור לו

אבל לא זאת מטרתי פה...

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
לא מחפש פרסום חבר יקר

יש לי סחורה טובה שנמכרת למרבה במחיר

אני חובב רכבי ספורט גם לכן אני פה..

מי שיפנה וירצה אני אמכור לו

אבל לא זאת מטרתי פה...

זאת הסיבה שרשמתי ש99% כי תמיד יש יוצאים מהכלל וטוב לשמוע אחד כזה(לפחות לפי טענתך וניתן לך את הכבוד:-))

אבל מה לעשות וגם מנסיון אישי שלי וגם מנסיון אישי של חברים ואני בטוח שלא מעט שרשורים נפתחו פה על יד חברי הפורום יוכיחו כי רוב סוחרי המכוניות(מורשים ולא מורשים) הם רמאים בעליל שפשוט דופקים במלוא מובן המילה אנשים עם מכוניות או מסוכנות לנסיעה או מכוניות שעברו גיהנום והם מייפים אותם ואתה מוזמן לגשת יום אחד שלם לבית משפט לתביעות קטנות ותשמע כמה סוחרי רכב יש שם(בד"כ מורשים) שאנשים תובעים אותם על רמאויות.

זאת הסיבה שאני באופן אישי וזאת דעתי האישית בלבד,לא ארכוש רכב מסוחר.

שיהיה לכולם חג שמח.

:-)

פורסם
זה שטויות מה שכתוב פה !!!

אני סוחר רכב עם תו ומספר סוחר!

אנו רוכשים הרבה מכוניות מליסינגים , חברות השכרה , וחברות רכב. ופרטים .

לא פעם מגיעים אנשים שרוצים לשדרג ולא יכולים להיות בלי אוטו ולרוץ ולחפש,

לדוגמא :

קניתי 10 מאזדות 3 ב 650 אלף שקל

כל אחת עלתה לי 65 אלף

המחירון 75 לצורך הענין .

אתה מגיע עם אוטו ששווה 50 אלף במחירון אני מוריד לך על מה שנירא לי ואתה הרכב שלי אני מוכר לך במחירון

או שלפעמים מזכה אותך במחיר מחירון , וכך אני מרוויח .

אני לא יודע מאיזה סוחרים אתם קונים מכוניות ועם מי אתם מתעסקים .

אני אומר הכל בטלפון ומסביר את הדברים.

לא שווה לסוחר רשום להגיע לאי נעימוית היום החוק לגבי סוחרים שולל להרבה את הזכות .

לקוח שלא היה מרוצה ממך לא יחזור ולא ימליץ.

יש עילה לתביעה.

כי אתה עסק לכל דבר.

לגבי חאפרים שרושמים על דודים שלהם ומספרים סיפורים אני לא יכול להילחם .

אני מכיר את כל השיטות ואת כל הטריקים אנחנו דור 4 של סוחרים .

אני בחרתי בדרך הישר.

זה שווה לי !

ישר כח על היושר.

אבל יש הרבה סוחרים שמוכרים רכבים שברור שלא נקנו בכמויות מליסינג (כמו פונטו 99 דפוקה שדוד שלי קנה).

פורסם

מחזק, עדיין יש מעטים שנשארו ישרים - מי שרוצה לקרוא מוזמן לחפש את השרשור שפתחתי על קניית הרכב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...