Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פיאט ספייס 2001 אבר חצי אוברול רינגים לגרים ראש מנוע .

1.המכונאי אחרי הגמר לאת הטיפיל השאיר את המנוע על סרק למשך 4 שעות האם זה בסדר?

2.אטם ראש מנוע הוא מחליף אחרי הרצה כך הוא אמר לי ?

3.פלגי אחרי הרצה?

4.מיים ברדיאטור יחליף לפרסטון אחרי הרצה ? אכשיו הוא סם מיים הוא אומר שזה ינקה את שאריות השמן והמנפט שנשארו מהטיפול.

5. האם שבוע של מיים המברז יעשו נזק?

6.האם להרצה מספיק שבוע 500 ק"מ זה מה שאמר לי ?

פורסם

תוכל לרשום את זה בגירסה עיברית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. 4 שעות זה ממש מיותר!

2. אני לא יודע אם לבכות או לצחוק ממה שרשמת פה... :shock: שופץ הראש והורכב חזרה ללא החלפת האטם?! :?

3. נשמע לי אידיוטי לגמרי

4. יש היגיון בדבר אבל לא נראה לי ששבוע נסיעה עם מים רגילים זה דבר בריא למנוע

6. כן - מספיק.

פורסם
הרכב פיאט ספייס 2001 אבר חצי אוברול רינגים לגרים ראש מנוע .

1.המכונאי אחרי הגמר לאת הטיפיל השאיר את המנוע על סרק למשך 4 שעות האם זה בסדר? כן, צריך לבדוק שהמנוע לא מתחמם ואין תגובות "אלרגיות" מהמנוע.

2.אטם ראש מנוע הוא מחליף אחרי הרצה כך הוא אמר לי ? לא, אטם ראש לא מחליפים אחרי הרצה. או שהוא התכוון לאטם מכסה ראש (שסתומים) או לחיזוק ראש אחרי ההרצה.

3.פלגי אחרי הרצה? שיהיה

4.מיים ברדיאטור יחליף לפרסטון אחרי הרצה ? אכשיו הוא סם מיים הוא אומר שזה ינקה את שאריות השמן והמנפט שנשארו מהטיפול. צודק, למרות שגלון מים ירוקים עולה 20 שקל.

5. האם שבוע של מיים המברז יעשו נזק? לא סביר, בהנחה שמערכת המים נקיה ולא סתומה כבר באבנית וחלודה.

6.האם להרצה מספיק שבוע 500 ק"מ זה מה שאמר לי ? כן

יום טוב!
פורסם

אין מה לחזור למכונאי ולשאול. ברור שהכוונה לאטם מכסה שסתומים.

הוא לא הוחלף עד לחיזוק הראש, כדי שלאחר החיזוק יורכב וישאר במנוע האטם החדש.

נראה שהמכונאי וותיק מהאסקולה הישנה (כמוני ). הלואי שכולם לאחר שיפוץ מנוע, היו נותנים לו לעבוד במקום עם השגחה.

אני אפילו מזרים מעט מים לרדיאטור , שישפכו החוצה כדי שהמנוע לא יתחמם בשלב העבודה הראשוני, עד שהרינגים והלגרים "ישבו" במקום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

עוד משהו לגבי מי הברז .זה מאוד נכון .אם אתה רותה אבל 'להדר' .יש תוסף ראיתי אותו באוטו דיפו לניקוי רדיאטורים הוא יעשה לך ניקוי יותר טוב ממי הברז.זה לא עולה הרבה וזה מנקה מצוין..

אגב תוכל להגיד לי מה כלל הטיפול וכמה הכל עלה לך?

• תוכן חדש...