Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנים של עשייה בספורט המוטורי

הודיעה רמי לימון יו"ר העמותה על פרישתו

לטובת עסקיו, רמי ימשיך ללוות אותנו

במידת האפשר ובזמנו הפנוי

אנו מודים לרמי על פעילותו רבת השנים

ועל תרומתו בספורט המוטורי בכלל

תודה גדולה!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

רמי ידידי !!

אני מבין לליבך על ההחלטה לפרוש מהעשייה בתחום הספורט המוטורי ,כי אני מתאר לעצמי כמה קשה היה לך

לפעול כשהמצב בתחום כל כך לא יציב !!

אני חושב שדווקא כעת כשאנחנו קרובים מאי פעם לגעת במוצר המיוחל - אתה לא צריך לפרוש , אלא לנסות לנווט

ולכלכל את צעדיך באופן שונה ממה שעשית עד היום !! אין הרבה אנשים כמוך שעושים בתחום עם נסיון עבר של

ספורטאי פעיל באמת !!

אני בטוח שכאשר ישתנו התנאים תוכל לחזור ולתרום כפי שאתה מבין לטובת הספורט !

בהצלחה וגמר חתימה טובה !

מישל גדז'

פורסם

רמי

האמת הפתעת אותי

ראיתיך בשבת האחרונה לאחר שהזמנתם אותי להרצות אצליכם.

ראיתי שאתם ממשיכים לעבוד, להכשיר מרשלים, מה קרה?

אני עדיין חושב שאין זה הזמן שתפרד מהעבודה המסורה שלך שהיתה בנוסף לכל גורם ממתן אצליכם במועדון

אני קורא לך לחזור בך

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

רמי ידידי קיבלתי ממך את המסר היום והאמת חשבתי לרגע שאתה מתלוצץ,נראה שלא כך הדברים. מההכרות שלנו הבנתי שאתה מעוניין רק לקדם את הספורט המוטרי ולא להכנס לבולמוס הכוחני והמטופש שקורה כרגע. אני מקווה שבעתיד נוכל לעבוד ביחד לנסות להרים מירוצים לאנשים שכן מעוניינים במירוצים נטו. תודה לך בשביל התרומה שלך עד היום, ושתצליח בכל מעשיך בעתיד

ידידך זלמן

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים המברכים ואלה שמבקשים שאמשיך בתכום הספורט המוטורי !!!

האמת זה נעים לקבל טלפונים ולראות את מה שכתבתם יחד עם זאת אני בטוח שאין וואקום ויהיה מי שירים את הכפפה.

אני לא עוזב את הארץ אני רק צריך לעצמי פסק זמן . . . עיפתיי ממלחמות היהודים !

אני רוצה להאבק יחד למען ולא נגד, אני רוצה בסופו של יום להיום עייף אך מוצה ולא מלא רפש ומבואס.

זה מספיק בכל אופן לו יהי שבקרוב נוכל לקיים מרוצים חוקיים בארץ הקודש ולהמשיך לחלום על ב"ל

מעריך מאוד את אלה שתרמו גם עם (טעו בדרך) או עשו שלא כמו שאחרים חושבים אך ביושר.

בכבוד רב

עמרם לימון (רמי)

• תוכן חדש...