Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי כמה שבועות של חיפושי רכב מצאתי אותו וקניתי אותו. תודה רבה למשתמשי הפורום פה שעזרו/יעזרו לי לקנות אותו.

בסוף זה היה פיז'ו 306 5דלתות 1800 סופר אוטומטית יד 2 165 אלף ק"מ במחיר של 17,250.

לאחר בדיקה במכון לבדיקת רכב לפני קנייה, נמצאו כמה בעיות:

* שילדה: בעייה בקורה קדמית (לפי הבוחן זה כתוצאה מחנייה על מדרכות גבוהות שקידמת הרכב השתפשף במדרכה. בין 1 ל 1.5 אחוז ירידת ערך. אין בעיית בטיחות.

* מנוע: יש נזילות של שמן, תפוקה לא טובה של המנוע, רצועת תזמון (לא הוחלפה).

* הגה רועד, בדיקת השמן.

* יש צורך בהחלפת 2 גלגלים קדמיים.

* "פצעים" קטנים על גוף הרכב.

לפי דעתי המחיר טוב, ואחרי כל הטיפולים עדיין ישאר כסף ספייר (ביחס למחירון) לאבזורים קטנים של האוטו.

מה אתם חושבים?

פורסם

תודה על התגובות החמות... שכחתי לרשום שנת 98, וזה אוטו לחברה, לי יש את הקורסה שלי

תמונות רק בשבוע הבא כי היא עושה חג+שבת אצל ההורים...

פורסם

ביחס למה שתצטרך להשקיע ברכב אני לא בטוח שזוהי עסקה כל כך טובה.

בייחוד שה 1800 הוא מנוע אלומיניום - פתח לצרות.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...