Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו היציע לך קומפוננט שלהם ? לך ותשמע . מוצא חן בעינך קח , לא מוצא חן עזוב .

ואם לא אני לא מבין למה לחפש בכוונה דברים אאיזוטריים ? האם בשביל שלי יהיה הדבר הייחודי הזה?

בברכה יהודה

פורסם

מה זה קשור שלי יהיה את הדבר היחודי?!?!?!

בפעם האחרונה שבדקתי זה פורום, מקום שמציבים בו שאלות ויש אנשים אדיבים שעונים תשובות למיטב ידיעתם.

אין לך משהו מועיל להגיד אז אל תגיד.

יש אנשים שמסוגלים להביא רמקולים מחו"ל שבחו"ל ממליצים מאוד על הרמקולים האלה ואיזה מקום יותר טוב לשאול אנשים אם שווה פחות או יותר מאשר כאן.

פורסם
מה זה קשור שלי יהיה את הדבר היחודי?!?!?!

יש אנשים שמסוגלים להביא רמקולים מחו"ל שבחו"ל ממליצים מאוד על הרמקולים האלה מי ממליץ ?ואיזה מקום יותר טוב לשאול אנשים אם שווה פחות או יותר מאשר כאן.

ואני מציע שלא תדבר על דברים מועילים כי היציעו לך לבדוק לבד . ולגבי שטויות אז רק שתידע שלהביא רמקולים מחו"ל זה אינו סיפור כזה גדול , שרק אתה תעשה אותו , יש כאן עוד כמה שעשו ויעשו . לבחור על עיוור רמקול מתאים זה כבר כן ידע וכשרון . ועם כול הכבוד בלי להכיר אותך אני יודע שאין לך את זה

בברכה יהודה

פורסם

דבר ראשון, חבל על הויכוח העקר.

בימים אלו של סליחות אין מקום לויכוחים מיותרים. מצטער.

בשביל לדייק את מהות השאלה ששאלתי:

התקשרתי לאתר מסויים בארצות הברית והוא המליץ לי על אחד מהשלוש:

ECLIPSE

DIAMOND AUDIO s600s

POLK AUDIO SR6500

מבחינת האתר זה המלאי שיש לו וזה מה שהוא המליץ.

polk audio הם חברה דיי גדולה ומוכרת אך הרמקול יקר בשביל מה שתכננתי.

diamond audio זאת חברה שלא שמעתי עליהם מעולם אבל לאחר כמה בירורים עולה שיש להם סט מעולה וכדאי גם מבחינת המחיר.

היחיד שלא הצלחתי למצוא עליו שום מידע הוא הסט של אקליפס, לכן פניתי לעזרת האנשים בפורום.

לצערי אני לא יכול להאזין לסטים האלה ולכן אני צריך להסתמך על "הימור מלומד". ללמוד את כל הנתונים היבשים מאתרי החברה ולתת לחוות דעת של גולשי הפורום משקל גדול יותר בהחלטה שלי.

אני אשמח אם יהיו כאלו שיעזרו.

פורסם
דבר

מבחינת האתר זה המלאי שיש לו וזה מה שהוא המליץ.

polk audio הם חברה דיי גדולה ומוכרת אך הרמקול יקר בשביל מה שתכננתי.

diamond audio זאת חברה שלא שמעתי עליהם מעולם אבל לאחר כמה בירורים עולה שיש להם סט מעולה וכדאי גם מבחינת המחיר.

היחיד שלא הצלחתי למצוא עליו שום מידע הוא הסט של אקליפס, לכן פניתי לעזרת האנשים בפורום.אין אף אחד ששמעתי עליו שמחזיק את הקומפוננט שלהם . גם לא שמעתי על מישהו בפורומים נחשבים בחו"ל . כך שאין שום ביקורת לכאן ולכאן עליו

לצערי אני לא יכול להאזין לסטים האלה ולכן אני צריך להסתמך על "הימור מלומד". ללמוד את כל הנתונים היבשים מאתרי החברה ולתת לחוות דעת של גולשי הפורום משקל גדול יותר בהחלטה שלי.

אני אשמח אם יהיו כאלו שיעזרו.

אני אמליץ לך מאוד לא לרכוש שום אחד מהקומפוננטים שאלו ללא שמיעה . יש אפשרות לקחת קומפוננט על עיוור , אבל אז אתה צריך לקחת קומפוננט , שיש עליו דיעות שהוא מעולה . או קומפוננט שיש המון שאתה שומע שנשבעים עליו שהוא הכי טוב בעולם , ויש המון שנשבעים שהוא הכי ח*ה בעולם . האפשרות השלישית והאחרונה זה קומפוננט שיש לך את מדידות ההענות שלו ואת מדידות העיוותים שלו שנעשו ע"י מישהו חיצוני לחברה .

אפשרות רביעית ואחרונה בהחלט , זה אדם שיש לו המון כסף ולא אכפת לו לשלם ולנסות ואם לא יצליח למכור בהפסד רציני

דאימונד נחשבת חברה מעולה ובמיוחד בסאבים , אבל היא לא מספיק טובה לדרישה 1 , היא לא מספיק קונטרברסית לדרישה 2 , ולא ראיתי מדידות שלו בשום אתר נחשב .

על אקליפס לא שמעתי בכלל

על פולק מוטב שאני פשוט לא אדבר .

אז או שתמצא מקור ידע טוב , או שתוודא שאתה באמת צריך לרכוש קומפוננט על עיוור , או שיש לך את הכסף לאפשרות הרביעית.

ועצתי לך , גם אם יש לך את הכסף , אתה צריך נסיון אדיר באודיו כדי לסנן מה כן יכול להתאים לטעם שלך ומה לא . כי גם ביקורות נעשות ע"י אנשים , והטעם האישי שלהם משחק תפקיד גם בתיאור שלהם . להבין מה אפשר לקחת מהביקורת , ומה לסנן ולהתעלם , זה דבר שלוקח המון נסיון . אם אין לך אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש , ואלא אם כן אתה לא יכול בשום פנים ואופן , לקנות קומפוננט אחרי שמיעה , אל תנסה את הדרך הזו .

נ.ב אני הייתי נזהר מחנות/אתר שמוכרת רק את הקומפוננטים האלו , כי דבר אחד בטוח הם לא ממש MAINSTREAM

וברוח ימים אלו אני גם מבקש סליחה ושתהיה לכולנו שנה טובה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...