Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הציעו לי מגני רוח לחלון של הנהג והנוסע שלצידו ב150 ש"ח.. רציתי לשאול אם המחיר הוא טוב למגנים משומשים, הם כרגע מותקנים אצלי באוטו לתקופת נסיון, והאמת שאיני מרגיש הבדל בכלל.. והאם מגני רוח הם דבר מומלץ באופן כללי?

 

בתודה מראש למגיבים :)

פורסם

יש הבדל אולי לא משמעותי למרות שתלוי בסוג הרכב.

יש רכבים שבנויים שכשיש גשם ופתוח חריץ קצת בחלון עדיין אתה מקבל את כולו בפנים.

זה אחד היתרונות של מגני רוח, מומלץ גם למעשנים בלי קשר לחורף, אני קניתי לאוטו שלי 200 שקל חדשים.

150 מחיר סביר אם הם במצב טוב ולא בגוון ורוד (ויש כאלה).

ועצה אם אתה מחליט שאתה קונה אותם בסוף, תקנה בחנות אביזרים כלשהי ספריי סיליקון לגומיות של חלונות, סנרוף, דלתות וכו' בסביבות ה20-30 שקל, זה יקל על החלון והוא יזוז חלק יותר.

 

 

אם אתה לא סובל בלי זה אז לך תקנה לעצמך ריפודים :).

206 XS

×
×
  • תוכן חדש...