Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כפי שרשום בכותרת אני צריך חוות דעת על המגבר הנ"ל מבחינת ביצועים ויכולות

כאמור הציעו לי את המגבר הזה בחנות במחיר של 1350 שקל ברצוני לדעת האם זהו מחיר סביר למגבר זה?! או יקר/זול?!

המגבר נקנה לצורך הגברת סט קומפוננט של מורל מדגם דוטק (בעתיד הלא רחוק יתווסף עוד סט כזה )

תודה מראש

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תסתכל בנתונים - המגבר חלש לצרכים שלך ,

אם אתה רוצה להגביר דוטק- אתה צריך מגבר חזק יותר,

מגבר מיד-2 יכול גם להתאים במחיר הזה ולתת תמורה לכסף,

כדאי לך לשקול את ה- JBL 75.4 או מאק-אודיו Z4200 .

שלוש האפשרויות ייתנו לך תמורה טובה למחיר,

אין טעם לשלם עוד כסף .

ZZR

פורסם

המגבר הוא underrated מטורף, אתה יכול להסתכל בקישור הזה

http://www.rockfordfosgate.com/products/amp_power_output.asp

ולראות שהוא מוצהר 25 RMS לערוץ אבל בפועל הוא נותן 90 RMS.

חוץ מזה המגבר הוא מהסדרה הגבוהה של רוקפורד (אומנם לא הכי חדשה) כך שאין לך מה לדאוג לגבי האיכות שלו.

פורסם

בדקתי בתעודת הלידה של המגבר מוצהר לכול יציאה 97 rms וזה ידוע שרוקפורד נותנים יותר להערכתי המגבר נותן בערך את ה120 rms לכול יציאה

אני מעוניין רק בחדש ואני די נעול על מגברים של רוקפורד (בלי לזלזל בשאר החברות אבל המגברים של רוקפורד ממש אמינים וחזקים)

והשאלה שלי היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה כי הוא שייך לסדרה הישנה יותר ובעוד שבועים בערך תגיעה הסידרה החדשה אז מה אתם אומרים שווה לקנות?!

תודה לעוזרים

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

זה מה שנקרא צי'טר מאחר וישנם תחרויות אשר לא ניתן להשתמש בהגברה גבוהה ולכן פה הוא נכנס לעניין .

זה לא תמוהה למה יש למגברונצ'יק הקטן הזה כניסות 4 גייג' . כי מזה מגבר 25X4 אפילו 10 גייג' גדול עליו .

פורסם

אז רגע אני לא מבין באתר שלהם רשום שהוא 25*4 ובתעודת לידה שלו כתוב 97*4 מדובר בכלל על אותו המגבר?!

איך זה יכול להיות הפרשים כאלה ?!

אני יודע שיש הפרשים בין המוצהר לבין הממשי שמתקבל ברכב אבל לא בהפרש כל כך גבוה זה נראה לי קצת חשוד ולכם?!

תודה לעונים

אורן.

פורסם

רוקפורד, מסיבות ששמורות רק להם, החליטה שמגברי ה POWER יהיו מוצהרים"בהספקים מגוחכים. לא ברור מה עומד מאחורי זה. אנחנו כבר לא בשנות ה 80-90 העליזות.

שים לב בתעודה הלידה באיזה אחוז עיוות (THD) ההספק הזה מופיע. כל זמן שזה עד 1% המגבר אכן חזק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוקפורד, החליטה שמגברי ה POWER יהיו מוצהרים"בהספקים מגוחכים. לא ברור מה עומד מאחורי זה.

כשאין לך הסבר למשהו מסובך- התשובה היא כנראה פשוטה:

כדי שידברו עליהם,פרסום נטו.

זו גם שיטה טובה נגד כל ה"לנזרפיילקראנץ'בוססאונדסטורם" שמודדים מגבר במתח כניסה של 28.8V

ו10% עיוות שמיע .

וחוץ מזה ,

אם תקנה מגבר של 25*4 והוא יחזיק מע' מלאה - לא תרגיש גאווה על קניית רוקפורד?

כנראה שכן.

ZZR

פורסם

לא פרסום ולא שטויות.

הרעיון אומר שבתחרויות האודיו השונות ישנה הגבלה וחלוקה לפי קטגוריות עפ"י עוצמות ספציפיות.

העוצמה הקובעת היא הצהרת החברה על הספק המגבר ב4 אוהם.

ברגע שאתה עובר עוצמה מסויימת את כבר יכול להחשב PRO ופה כל מגברי הצ'יטר או ההצהרות הנמוכות באים לידי ביטוי.

לוקחים מגבר של רוקפורד שמוצהר 2*50 וואט RMS שמגיע ב0.5 אוהם ל600 וואט RMS ומגיעים איתו ל145DB ולוקחים מקום ראשון בקטגוריה הכי חלשה.

החלוקה לפי עוצמת נמדדת בהעוצמות המוצהרות של המגברים, בגלל זה אנשים היו מתעסקים שנים בנסיון למצוא מגברי צ'יטר או מגברים שיודעים לעבוד בהתנגדויות מאוד נמוכות וכמובן כל מיני סטבלייזרים שיודעים למקסם וולטאז כניסה ל15.5V-18V וכו'.

תיקחו את המגברים של קאדנס, 50 וואט RMS ב4 אוהם (ההתנגדות שנמדדת לצורך תחרויות) ופתאום ב2 אוהם מדובר על 500? 1000 ב1 אוהם, הרי כולנו מבינים שהמגבר נותן לא פחות מ250-350 ב4 אוהם, אבל ההצהרה של החברה היא מה שנחשב כנתון סופי.

זה הרעיון, לשם כך זה מיועד.

under construction..

פורסם

אני בעליהם כבר של 2 מגברי רוקפורד אחד POWER 1001DB ואחד PUNCH501X ה"אולדסקול" ואני חייב להגיד שרוקפורד חברה שיודעת ליצר מגברים ושווה לך לדעתי ללכת על המגבר הנ"ל.

פורסם

אוקי אז אני רואה שהרבה אנשים אומרים ששווה לקחת אני יעדכן כאשר אני יקנה וירכיב

תודה לכל אלה שעזרו לי

אורן

• תוכן חדש...