Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..היום השכנה המוכשרת דפקה לנו את האוטו עם העונדה שלה:evil: ..במקרה אני ואחי היינו במרפסת..

כאשר היא מחנה היא רואה שהיא קרובה לרכב (מגאן)..מתקדמת בכל מקרה..מרגישה בום..שפגעה בגלגל, שיפשפה את הטמבון, עשתה רוורס, והמשיכה כאילו כלום לא קרה, לא הסתכלה, ולא השאירה פרטים

וכמובן שפותחת את הדלת בעוצמה ומשאירה סימנים על הדלת שלנו, אני יודע שזה לא פעם ראשונה קורה...

מה ניתן לעשות? לערב ביטוח?..השכנה אמרה שהיא תשלם את הנזק.

קצת תמונות..

(שימו לב הטמבון יצא ממקומו)

*עריכה: הוספתי עוד תמונה של סגנון החניה הייחודי שלה

רוב הזמן היא חונה ככה.

Picture2 006.jpg

Picture2 020.jpg

Picture2 036.jpg

Picture2 013.jpg

Untitled-1 copy.jpg

Suzuki Jimny

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך למוסך קבל הצעת מחיר, תגיד לשכנה שלך מה ההצעת מחיר.

היא צריכה לשקול האם שווה לה לערב ביטוח או לא (בהתאם לגובה ההשתפות העצמית והתייקרות הפרמייה בעתיד).

אם היא לא מעוניינת לערב ביטוח תחתים אותה שהיא משלמת על התיקון (שלא תתקן ואז היא תתחמק מתשלום).

אם היא כן מערבת ביטוח אז צריך ששמאי ייראה את הרכב ורק אז לתקן.

אחרי חודש או מספר חודשים (תלוי בחברות הביטוח או בסוכנים) אתה תקבל צ'ק על הנזק.

ד"א אני הייתי הולך לבקש הצעת מחיר במוסך, מבקש ממנה פיצוי ולא צובע את כל הטמבון, הוא במילא יקבל עוד הרבה מכות וחבל על הכסף.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לדעתי שלילי, בשום פנים אל תלך להחתים את השכנה על שום דבר.

קודם כל תתקשר אליה בטלפון - דבר איתה יפה, תשאל אותה אם היא רוצה לבוא איתך למוסך, תגיד לה שיפה שישנם שכנים שלוקחים אחריות על הטעויות שלהם.

בקיצור צריך שיהיה ברור מהשיחה שהשכנה מודה באחריותה לנזק.

את השיחה הזו תקליט.

עכשיו אחד מהשניים:

- אתה מתקן והשכנה משלמת - תמחק את ההקלטה ואיש לא צריך לדעת עליה.

- השכנה לא משלמת - יש לך אסמכתא לצורך הגשת תביעה.

דבר נוסף - לרכב של אישתי ארע לפני שבועיים מקרה דומה במקום העבודה שלה. אנחנו תיקנו את הרכב כשהפגוש נצבע בצביעה חלקית בלבד. הדבר התאפשר בשל העובדה שהשיפשוף היה בסיבוב של הפגוש וניתן היה ל"שבור" את חיבורי הצבע.

נדמה לי שגם אצלך אפשר לצבוע רק את הקשת של הגלגל. אני מעדיף את האופציה הזו כי עדיף להשאיר כמה שיותר מהצבע המקורי. בכל מיקרה אצלנו תוצאת התיקון מושלמת, אני ממליץ לך לחשוב גם על האופציה הזו.

להערכתי - עלות תיקון כזה של צביעה קומפלט + פירוק צריכה להיות במחיר של כ- 600-800 ש"ח וזה פחות מההשתתפות העצמית. לכן גם אין טעם לערב שמאי.

צביעה חלקית תעלה כ- 300 ש"ח (כפי שאנחנו שילמו וקבלנו בחזרה).

בהצלחה

פורסם

שים לב לצורת החנייה שלה, לאיך נראית ההונדה שלה ואח"כ צריך להבין שאפילו אם היא תשלם את הנזק- זה יקרה שוב.

אם תשימו לב היא חונה על 2 חניות למרות שיש לה חניה פרטית ובכך דוחסת את המגאן והאונו בצורה כזאת שלא ניתן לצאת ולהיכנס בצורה נורמלית לרכב.

אני הייתי מסביר לה איך צריך לחנות ואם היא לא מבינה, הגיע הזמן גם לחנות על 2 חניות.

פורסם

מצטרף לבקשה, הפורום דורש תמונות של השכנה!

בעצם גם הבת של השכנה היא אופציה טובה, אפשר גם להתפשר על הבן של השכנה

אבל זה כבר לפורום אחר...

נ.ב. אהבתי את המראה השמאלית המשופרת של ההונדה, מישהו יודע איפה משיגים כזאת?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
נ.ב. אהבתי את המראה השמאלית המשופרת של ההונדה, מישהו יודע איפה משיגים כזאת?

ביד-סטוב שיבורי רחב בא"מ, שיח נסארללה 54,רמאללה סיטי עילית.

עידו - אני חושב שהגיע הזמן לקצת חינוך חניות. אתה יכול להתחיל מזה שתביא הבייתה חבר שיש לו רכב חבוט שיחנה "כמו שצריך" בדיוק לקראת השעות שהיא חוזרת הבייתה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מרוב שהיא כנראה "נזהרת" על הצד הימני של הרכב שלה (כי כנראה היא לא ממש מכירה את המימדים של הרכב שלה, עדיין), כל הצד השמאלי של הרכב דפוק. הצורה שהיא חנתה בחניה שלה באמת מוזרה ומרגיזה, יש לה עוד חצי חניה בצד ימין, אבל היא מעדיפה לדפוק את צד שמאל. לא מבין את זה, מה היא לא מסתכלת כשהיא יוצאת מהאוטו איפה ואיך היא חונה?! :x (לא מדבר כבר על תוך כדי חניה).

במקומכם אני מסביר לה את זה קודם כל, ואחרי זה הולכים למוסך לברר עלויות תיקון.

ל- stio - נראה לי שלא היא זאת שדוחסת אותם, הם פשוט דחסו את המגאן שלהם לכיוון האונו, כדי שהיא לא תפגע בהם, והיא בכל זאת פגעה. זה מה שלי לפחות נראה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עידו - אני חושב שהגיע הזמן לקצת חינוך חניות. אתה יכול להתחיל מזה שתביא הבייתה חבר שיש לו רכב חבוט שיחנה "כמו שצריך" בדיוק לקראת השעות שהיא חוזרת הבייתה.

לגבי צורת החניה

ניסיתי את זה פעם אחת, אבל רק עם האונו,

היא נרגעה לכמה ימים, וחזרה לעצמה.

לגבי הנזק שהיא עשתה, לדעתי צריך ללכת למוסך, לקבל הצעת מחיר, להציג לה את זה, ואם לא זה סתם ייסבך אותה עם ביטוח וכל החמוצים..

יש עוד הצעות?

תודה לכולם,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

עידו מנחם אותי שיש עוד אנשים עם מקרה של שכן/שכנה מעצבנים שחונים על הפרצוף וגורמים לך להתעצבן .

אנשים זבל,תעשה מש שאני עשיתי,תשתמש ב2 אבני שפה של מדרכה.

1 בקצה העליון של פס החניה אותו שניכם חולקים והשני בקצה התחתון,אם היא תעיז להתקרב בכדי לגנוב לכם חניה,הטמבון שלה הפעם יפגוש את אבן השפה וזה כבר יהיה לא נעים לה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אצלי ליד הבית החנייה די דומה לחניה שלך רק הרבה יותר גדולה, יש מקום ל50 מכוניות בערך, ומישהו דפק לי את האוטו בחנייה.

כמעט כמו אצלך רק שאצלי התקמט הפח.

כל ארבעת הפינות בפגושים משופשפים מכניסות גרעות של אחרים לחנייה.(טוב נו אני מודה, שישפוף אחד באשמתי).

חבל שאני לא תפסתי, אבל אין מה לעשות אנשים זבל .

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אם כך היא חונה בחנייה "קלה" אני רק יכול לתאר לעצמי כיצד היא מחנה בין שני רכבים ולאיזה נזקים גורמת מבלי להשאיר פרטים.

על הנהיגה - לא כדאי.....נעזוב.

מוטי.

פורסם

קודם כל לפי דעתי שכנה כזאת צריכה להבין שהיא גרה בבית משותף ושהיא צריכה להתנהג בהתאם.

דבר שני לגשת אליה בצורה נעימה בשלב הראשון, להודיע לה שראיתם אותה דופקת את הרכב וזה לא בסדר שהיא לא באה בעצמה להגיד את זה ולהסביר לה שהיא תצתרך לשלם עבור התיקון אם זה מכיסה הפרטי ואם זה דרך הביטוח שלה.

במידה והיא לא מבינה את זה בצורה יפה להתחיל :x:twisted::?:x בצורה שהיא תבין שאין לה מנוס מלשלם בטוב או ברע.

דבר שלישי לסגור עם המוסך במידה ואפשר על סכום בשחור ולהגדיל את הסכום ב200 שקל על מנת שהם יעברו אליך( על טעויות משלמים).

דבר רביעי בקשר לשגרה של החניה: במידה והוסבר לה לא פעם שהיא מחנה בצורה לא תקינה והיא גונבת מהחניה ששיכת לכם ,פשוט להחנות לה באותה צורה על החניה שלה פעם אחר פעם. גם לאחר שהיא תבקש להוזיז את הרכב להגיד לה עוד דקה ,הנה אני יורד ולייבש אותה קצת, אחרי חודש כזה אני מבטיח לך שהיא תזהר בחניה שלה.

במידה וכל זה לא עוזר... תפנה למשרד תיווך ותעבור דירה.:-P

בהצלחה.

(אני עובד בד"כ בשיטה של בחור מנומס,מסביר יפה ,לא צועק... עד שהגיעו מים עד נפש ואז אני מראה את הצד המרוקאי של אשתי)

• תוכן חדש...