Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה ראש מנוע באופן עצמאי וצריך לדעת מהי מידת הסגירה של הטורק בראש ואם צריך אז גם בגלגל זיזים (קאמשאפט).

מדובר ב- L300 בנזין שנת 94 נפח 2000 אנא את עזרתכם.

תודה

:cry:

אופיר.

פורסם

הסדר סגירה הוא מעגלי, מתחיל מפנים החוצה.

8 6 1 3 9

הפולי מנוע בצד הזה גלגל תנופה פה

10 4 2 5 7

שישה שלבי חיזוק:

1. 39 נ"מ

2. 78 נ"מ

3 סיבוב 360 מעלות

4 20 נ"מ

5 סיבוב של 90 מעלות

6 סיבוב של 90 מעלות

בדוק לפני ההברגה כי ההברגות נקיות וכי אורך הברגים לא עולה על 99.4 מ"מ (אם לא החלפת את הברגים)

LAREDO-PERFORMANCE

פורסם

קודם כל המון תודה על התגובה, שנית לא ברור לי כיצד אני יורד בשלב 4 ל-20 ניוטון האם הערכים פה הם תוספת על הצעד הקודם, כלומר האם צריך להוסיף ל-39 את 78 וכו, ובנוסף הסיבובים הם סגירה או פתיחה (צר לי על הבורות).:cry:

פורסם

לא הגיוני הירידה ל 20 ניוטון, בטח שלא התוספת 360 מעלות על 78 ניוטון (שזה גם לא הגיוני ה 360) ואז זה כבר מזמן לא 78 ניוטון או אפילו 98 ניוטון עם תוספת של 20

אשמח להסבר למרות שאין לי קשר לרכב או בעליו או לעשות את זה בעתיד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברה בכל זאת - ברצינות.

עוד בעיה שנתקלתי - רצועת איזון שיושבת על הפולי - אני רוצה על הדרך להחליף מחזיר שמן גמור לגמרי ואין לי מושג האם הרצועה הנ"ל צריכה כיוון ובכלל למה צריך כזה דבר

פורסם

הצילו, הצילו.

לפני שהכנסתי את הראש מצאתי שהבורג הוא 12 ס"מ במקום 9.94 כמו שפירטו לי פה באתר.

נראה לי קצת מוזר הבדל של 2 ס"מ.

אנא יש למישהו עצה, אני מחזיק בידים את הראש והוא נורא כבד אנא עזרו לי.

פורסם

הבורג או כול הברגים 12 ס"מ ?. אם רק בורג אחד, יכול להיות שהחליפו רק אותו כי לא היה בורג אחר מתאים, הוסיפו לו שייבות בעובי של שני ס"מ. בדוק לפי מס' השייבות שיש לך במכסה השסתומים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא אח שלי, לא בורג אחד אלא כולם ונראה לי שאני יודע מה קרה, שמו לי ברגים של דיזל, אבל מה שמדאיג עכשיו הוא שאני לא יודע עם ברגי ראש הם הבעיה היחידה, אולי יש כמה סוגי ראש - למה אני חושב זאת? - בגלל שלפי החישוב שלי בורג של בנזין יכנס רק כ- 10 כריכות ולא כולו (כ-25 כריכות) ואין לי מושג האם זה מספיק.

אנא משהו להושיעה.

פורסם

אנא בבקשה מבקש שנית האם משהו יודע להגיד לי מנסיון האם בורג שנכנס 10 כריכות בתוך הבלוק מנוע זה מספיק, פשוט מצד אחד המפרט מגדיר 99.4 מ"מ אך כאשר אני מכניס את הבורג הוא לא נכנס כולו או רובו אלא כשליש שזה 10 כריכות.

משהוא יודע מנסיון האם זה יתכן.

פורסם

כתוב את קוד המנוע שלך.

הבורג נכנס 10 כריכות עם הראש או בלי ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
כתוב את קוד המנוע שלך.

הבורג נכנס 10 כריכות עם הראש או בלי ?.

דוד.

תודה דוד אבל לאחר בירור עם החברה מתברר (לפי מספר הרכב) שהברגים שלי נכונים 118 מ"מ למרות שפה באתר כתבו לי 99.4. בדקתי עם קליבר ואכן יש לי אפילו עודף של 9 מ"מ.

בכל אופן תודה לכולם

• תוכן חדש...