Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-----עדכון-----

אני חושב שיש פה משהו מסריח, אשתף את כולם ואשמח לעצה כיצד להמשיך...המכרז היה על Audi TT

שנסגר ב31/10

המחירון של הרכב שואף ל100K אבל הוא במצב לא משהו 250K ק"מ ויד חמישית, נסעתי למשרד העו"ד כפי שציינתי לפני כן והצעתי 38K ורשמתי שאני מוכן להתמקח, ריחרחתי במשך הזמן...ובסופו של דבר ביום שישי ב31 לחודש, חזר אליי מישהו ממשרד העו"ד ואמר לי, דימה הבטחתי לך שאני אחזור אליך, אתה הצעת 38K ויש בידי הצעה עכשיו של 69K.

אמרתי לו מה? וואו, ציפיתי להגיע אחרי מיקוח ל60K-65K אבל 69K זה יותר מדיי, הוא אמר לי לא נורא, פעם הבאה..אמרתי טוב ביי, אחרי 2 דק' התקשרתי אליו ואמרתי לו ניסים היקר, אני נותן לך 70K על האוטו, שאלתי אותו זכיתי? הוא אמר לי שהוא יחזור אליי, הוא יעשה עוד סבב טלפונים...השעה היתה 15:00 יום שישי, לא ציפיתי שהוא יחזור אליי, ביום א' להפתעתי הוא לא יצר איתי קשר, התקשרתי למשרדו בשעה ~14:00 ונאמר לי שהוא יתקשר אליי, ואין לי מה להתקשר אליו.

נחשו מה, הוא לא התקשר אליי בכלל.

היום (יום שני) בשעה 15:00 החלטתי לצלצל למשרד, תחילה לא נתנו לי לדבר איתו אמרו לי שיש זוכה ושהמכרז סגור, הסברתי שלמיטב ידיעתי אני הזוכה וכו'...לבסוף הוא ענה לי ואמר לי מצטער אתה לא זכית.

מישהו הציע 80K.

רק לצורך הבדיקה כי כבר אז נראה לי שהנושא קצת מסריח, אמרתי לו מה? למה לא התקשרת אליי? אני רוצה להציע 82K.

הוא אמר לי מצטער זה סגור כבר אי אפשר?!

שאלתי אותו מדוע לא התקשר ליידע אותי שמישהו עקף אותי בהצעה..הוא אמר לי שהוא התקשר לכולם ואם מישהו לא ענה הוא המשיך הלאה..(מה זה טלמרקטינג? מוכרים ביסלי?, הצעתי 70K והיתי הזוכה!)

בכל אופן, ביקשתי ממנו את המס' תיק בבית המשפט, הוא גמגם ולא כלכך נתן.

מחר אטלפן שוב ואבקש ואעמוד על כך שאקבל את מס' התיק...

מה דעתכם? האם זו קומבינה?

ומה עליי לעשות אם בכל זאת אני רוצה את האוטו ואם לא אז לוודא שהכל כשר ומישהו אכן הציע 80K.

איך בדיוק אני פונה לראש הוצ"פ (או גורם נוסף/אחר) ואיך אני מקבל את מס' תיק (אם הם לא רוצים לתת לי אותו)?

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מדבר על הרכב יד רביעית שנת 2000,

אתה יכול לפנות לראש ההוצאה לפועל בחיפה.

המכירה כפופה לאישורו.

אם אתה רוצה לערער, אל תחכה למחר, שלח כבר אתמול את בקשתך, רצוי באופן אישי, כך תוודא שהתקבל מיד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם בלי מס' תיק תוכל לערער.

כתוב את הפרטים הידועים לך: שם משרד עו"ד. מס' וסוג הרכב.

תכתוב שעשו "חצי" התמחרות טלפונית, שהרי לא חזרו אליך אחרי שהיה כבר 80.

התנסח ברהיטות וענינית. אל תטיל האשמות בלי שאתה יודע עובדות מוצקות.

אתה יכול לכתוב מה נראה לך הגיוני, מה נראה כהתנהלות סבירה ומדוע יש לך סימני שאלה בענין זה.

תפרט מה גובה ההצעה שהיית מוכן לתת כסכום סופי ושהעו"ד עדיין מחזיק בערבות/צ'ק בנקאי שמסרת להבטחת העיסקה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הייתי מאוד חושד מעסקים כאלו.

כידוע, בארץ, איפה שיש פרצות, נכנסים גם גנבים,

אם אנשים אלו, מכירים אנשים אחרים ... אפשר לדמיין תעשיה שלמה של ... :evil::evil::evil:

ובכן, כאמור, אם אין לך דלת אחורית שם, עדיף שלא, לדעתי.

פורסם

ארז,

אתה יכול להסביר למה כוונתך ?

עיסקה דרך כונס נכסים, זאת אחת העיסקאות הבטוחות ביותר.

אומנם אתה לא יודע מה מצב הרכב ב-100 אחוז,

אבל הבעלות על הרכב היא 100 אחוז בעלות על שימך ללא כל צל של פיקפוק וללא כל יכולת לערער על זה.

פורסם

אמיר,

תודה על ההסבר...

תוכל בבקשה לפרט למי/איך להגיש את הערעור?

בדואר או בטלפון או שאפשר בפקס'?

בתודה מראש

דימה

פורסם

דימה,

זה לא עורך דין זה מקצוען/סוחר.

במכרזים עד כמה שידוע לי לא סוגרים עיסקאות בטלפון.

רד מעניין.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה מקצוען? היתי במשרד! נתתי צ'ק לפק' בנק דיסקונט.

על מה אתה מדבר?

בכל אופן, מישהו יכול לומר לי למי עליי לפנות? כדי להבהיר את העניין? או לערער?

ראש הוצ"פ חיפה לפי מה שהבנתי אבל איך עושים זאת?

פורסם
מה מקצוען? היתי במשרד! נתתי צ'ק לפק' בנק דיסקונט.

על מה אתה מדבר?

בכל אופן, מישהו יכול לומר לי למי עליי לפנות? כדי להבהיר את העניין? או לערער?

ראש הוצ"פ חיפה לפי מה שהבנתי אבל איך עושים זאת?

כתוב לראש ההוצל"פ בחיפה, שהגשת הצעה בצירוף צ'ק.

שעשו התמחרות טלפונית ואמרת שאתה מוכן לתת 82 ושהודיעו לך שלא זכית.

אתה מבקש לדעת מה סכום ההצעה שזכתה, ושכל ענין ההתמחרות הטלפונית נראה לך תמוה.

ציין את שם משרד העו"ד, ואת פרטי הרכב. ציין שהעו"ד מסרב לתת לך את מס' התיק בהוצל"פ.

תבקש את התערבותו למען שקיפות התהליך ולמען השגת מטרתו - מכירת הרכב בסכום ראוי.

אתה יכול לשלוח בפקס' אתה יכול בדואר רשום. אם אתה רוצה להיות בטוח שהגיע אתמול, לפני שיהיה מאוחר, סע לשם ותמסור פיזית. אם ראש ההוצל"פ יחליט שיש זוכה, זה עלול להיות מאוחר.

אתה בטוח שבשביל פער של 20,000 ש"ח לעומת המחירון, אתה באמת מעונין ברכב יד רביעית שנת 2000 שאתה לא בוודאות יודע מה מצבו המכני והתאונתי ?

כך בחשבון שעד שראש ההוצל"פ יאשר את העברת הבעלות על הרכב, זה לא יקרה מחר בבוקר, אתה תהיה לפחות במחירון דצמבר.

פורסם

תודה אמיר!

קיבלתי את מס' התיק...

העו"ד איימה עליי שכל עיקוב וכו'...האחריות תהיה עליי..

אמרתי לה חד וחלק, שאני סה"כ דבק לחוק וזכותי להגיש ערעור.

שאלה, מה שאני מגיש בדואר רשום ובפקס' זה לא ערעור נכון? זה רק בקשה לבדיקה?

ולמי עליי להפנות לראש הוצ"פ או לרשם (הטלפנית של הוצאה לפועל אמרה לי לרשם)

תודה ענקית מראש

דימה

פורסם

לפי הפרסום שלהם - המכירה כפופה לאישורו של ראש ההוצל"פ בחיפה.

במקרים רבים, ראש ההוצל"פ הוא גם הרשם.

לענ"ד יש להעביר את הפניה לראש ההוצל"פ, כי כך התפרסם במודעה של משרד עו"ד.

ציין בכותרת לא יותר מאשר: תיק מס' xxxx, רכב אודי מס' zzzz

כתוב בקצרה, אל תעבור יותר מעמוד אחד, תהיה קצר, תכליתי, עניני.

לא צריך לפרט דברים שוליים כגון הפקידה אמרה....

אתה בטוח שבשביל חיסכון של 15,000 שקל, שווה לך לקנות מכונית כזאת ללא כל בדיקה ובלי לדעת את מצבה המכני ?

פורסם

טוב כתבתי לו ושלחתי בפקס' וגם מחר בדואר רשום. יידעתי את הפקידה בטלפון והיא אמרה לי להפנות אליה..

אני מקווה שייתיחסו לזה.

אני מבטיח לעדכן.

תודה ענקית לכולם!

דימה

פורסם

אני במקרה מכיר את סיפור הרכב הזה מכיוון שקרוב משפחה התעניין בדיוק כמוך לגבי קנייה ,הוא במקרה מוסכניק ..

אני מתעניין לדעת אם ראית את מצב האוטו ?

ככל שאני יודע ..לרכב יש נזילות שמן מכל מקום אפשרי ,מעבר לזה לאוטו יש תאונת שילדה מאחורה כשכל הפח אחורי ותחתית התא מטען במיקום הגלגל הרזרבי (סל אבנים) מלא בריתוכים מכל כיוון אפשרי.

בנוסף הבנתי שמרוב שהרכב עקום הפסים האחוריים לא יושבים באותו גובה.

מעבר לזה ,זה דיי ברור שכל המכרזים האלה הם קומבינה אחת גדולה.. אם יהיה לו חבר כזה או אחר שמתעניין ברכב אתה חושב שיעניין את העו"ד בכמה למכור !? מבחינתו אני מניח שלא רק שזו תהיה ההצעה הגבוהה ביותר ,אלא היחידה!

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

ראיתי את הרכב, ולא שמתי לב לשום דבר שתיארת...אולי זה לא נראה לעין...אין לי שמץ של מושג לגביי מצב הרכב מבחינת מנוע וכו'..איך לחבר שלך יש מושג זו שאלה טובה..

לגביי הקומבינה, לא בטוח שהיתה ואם כן שלחתי מכתב למי שאמור לאשר את העסקה..ושם קרוב לוודאי ובתקווה, תהיה לעו"ד בעיה..

• תוכן חדש...