Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פיוניר 7950UB ודיסק קשיח של 160גיגה שמחובר לHU דרך USB.

הבעיה שהממשק של פיוניר לא כ"כ נוח לדפדוף בכזו כמות של מידע. סידרתי את התיקיות לפי סגנון/מבצע/אלבום/ כדי להקל קצת על הדפדוף, אבל זה לא מושלם. למשל, נאמר ואני נמצא באלבום מסויימת ולוחץ LIST כדי לחזור לרשימת התיקיות. במקום לחזור לאותה תיקייה בה אני נמצא, המכשיר חוזר לתיקיית השורש. מרגיז.

בקיצור, האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר יותר נוח לניווט בין תיקיות (עם תמיכה בUSB כמובן)?

פורסם

אני לא עונה לך לעניין, כי אתה מחפש מכשיר HU

אבל אני אמליץ לך בחום (!!) על ה-IPOD 80GB.

ניסית פעם IPOD?

הממשק שלו נוח לעין שיעור מכל ממשק אחר שראיתי, ובטח כשמדברים על מכשירים מוגבלים כמו HU.

אתה מגיע לכל זמר תוך שניות דפדוף! פלייליסטים בקלי קלות. מאוד נוח וזמין.

החסרון היחיד שאתה מוגבל ל-80GB. אני רואה שיש לך HD של 160GB אז תאלץ להתפשר.

לי יש 120GB מוזיקה ובקלות הסתדרתי עם ה-80GB.

פורסם

תעבור ל-CarPC.

יש היום פתרונות מצויינים והמון מידע בפורום.

לגבי הממשק, הנה דוגמא: http://www.fluxmedia.net

אין יותר נח מזה...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

רעיון דיי טיפשי למען האמת מה שהצעת לבחור

אתה זורק "תעבור לקאר פיסי" כאילו הוא הולך קונה ב30 שקל קאר פיסי ויאללה זהו...

כאחד שעומד לפני פרוייקט כזה ואוגר מידע וכסף לישום מושלם (זה חייב לדעתי להיות מושלם אחרת לא שווה כלום!!) אני יכול להגיד שהעסק לא פשוט בכלל !!

הוא חייב מסך מגע בדש, שזה אומר או מסך שיוצא מתוך 1DIN בצורה חשמלית ויכול להתממשק לUSB+VGA של הרכב, בטח בארץ לא פחות מ1600 שקל, ועוד לקנות מחשב מעפן מבוסס VIA שלא סוחב כלום כבד שמלבישים עליו (מניסיון רחב מאוד איתו !) אפילו אם מלבישים לו XP שעבר קאסטום מטורף ושוקל אחרי התקנה !! 270 מגה, (ויש לי אחד כזה שיצרתי לי)

אם הוא רוצה מחשב נורמאלי הוא חייב לדאוג לחומרה חזקה מספיק, לדוגמא AMD אטלון 3600 עם צריכה של 30W, (בין הנמוכים ביותר מהמעבדים ה"ביתיים") לוח אם MICRO ATX, הארד דיסק של נייד, צורב DVD, כרטיס רשת אלחוטי עדיף MIMO ולא תקן G רגיל, כי אחרי הכל העסק הזה יעבוד בטווחים עצבניים,.....הוא צריך מקלט GPS שעולה באיזור ה500 שקל, וכל זה עוד לפני שדיברנו על כבליאדה מתאמים, מקלדות עכברים USBים וכו', עכשיו לאיפה הוא הגיע ? הוא השקיע כבר 5 אלף שקל ועוד לא התקין כלום

התקנה של כל העסק כלל בניה נורמאלית של המסך הוא ימצא את עצמו ב6, ועכשיו רק מתחיל הבלאגן, לקחת תוכנה כמו רווד ראנר, ותוכנת GPS כמו מאפמונקי, להתחיל לעשות להם קינפוג וקסטומיזציה שתתאים בדיוק לך עם אייקונים צבעים עיצוב סקין שאתה בעצמך תעצב ותתפור בקיצור כמה ימים של עבודה מאומצת על המחשב....

ולמה כל המגילה הזאת ? כי לזרוק לבחור עצמה עם כותרת מפוצצת CAR-PC שהוא רק ביקש ניווט נוח בתוך חומרה שקיימת אצלו...זה לא חכם מידי

ועוד לא נגעתי בכל פתרונות הטיים קורקשיין קרוס אובר ואקולייזר איכותי שזה בכלל בכלל בכלל לא פשוט....

פורסם

עתיד ידידי,

אני עובד עם מחשב ברכב כבר שלוש שנים ברציפות אז יש לי קצת מושג על מה אני מדבר, תעשה חיפוש בפורום.

כל העסק יעלה לא יותר מ-5K כולל הכל (מסך מגע נשלף,מארז מיוחד לרכב, GPS,80G HD + מפות ישראל, טיים-קורקשיין, בי-אמפ, קרוסים אקולייזרים הכל...)

נכון, צריך קצת ידע טכני, אבל יש חברות בארץ ששמחות לבצע הכל עבורך ובשביל זה יש גם את הפורום.

אם אתה רוצה עזרה והמלצות אני אשמח לעזור גם לך.

בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה עם הפרויקט.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...