Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של בערך 60K

פורד מונדאו 2002

406 (2.0 ליטר) 2002/3

קורולה 2001

יש לי נסיעות ארוכות לעשות האם הקורולה בעלת המנוע החלש מהשלושה מתאימה למשימה (מנוע 1.6 עם מזגן יסחוב טוב בנסיעות ארוכות?), מעוניין להחזיק בכל אחד מהנ"ל גג שנתיים.. ואם אפשר גם להינות מהנהיגה על הדרך... (קיבלתי המלצות על התנהגות של המונדאו ושל ה406)

בנוסף הייתי מעוניין לשמוע חו"ד מבעלי (או לשעבר) הרכבים הנ"ל ולשמוע על בעיות נפוצות החוזרות בדגמים שצויינו..

כל הצעה נוספת לדגם אחר שלא חשבתי עליו שיכול להתאים יתקבל בברכה.. (הונדה סיוויק 01?)

תודה ושבת שלום,

יניר

פורסם

הקורולה אינה ברת תחרות לפיג'ו 406 ולמונדאו,מאחר והיא קומפקטית ולא מישפחתית בגודל מלא.

לקורולה יש מנוע מצויין וביצועים טובים,ואלה בערך התחומים העיקריים שהיא טובה בהם.

המרווח הפנימי שלה הוא כשל מכונית סופר-מיני,נוחות הנסיעה והיתנהגות הכביש בינונית מינוס והיא בפירוש לא אידיאלית למי שמרבה בנסיעות ארוכות.

הבחירה בין המונדאו לפיג'ו 406 מורכבת יותר;שתיהן מכוניות מצויינות שלכל אחת יתרונות על פני השנייה-הפיג'ו נוחה יותר אך למונדאו מנוע טוב יותר(וגיר אוטומטי גרוע)וכן הלאה.

בכל מקרה את הקורולה תוריד מהרשימה-היא לא בליגה של שניהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אישית הייתי הולך על המונדיאו, ברמה אחת מכל הקורולה ללא ספק ולדעתי עדיפה על ה406.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אישית הייתי הולך על המונדיאו, ברמה אחת מכל הקורולה ללא ספק ולדעתי עדיפה על ה406.

עידן

:mm_yeah:

סביר להניח שהמונדאו תהיה גם יותר אמינה.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גם אני הייתי הולך על המונדיאו.

1.מתקדמת יותר טכנולוגית-יצאה לראשונה בשנת 2002 בארץ.

2. מנוע חזק יותר 145 לעומת 138 ב406.

3. 6 כריות אוויר, בקרת שיוט, רדיו נשלט מההגה.

4. אמינה יותר לדעתי.

5. אחות קטנה לפוקוס.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
גם אני הייתי הולך על המונדיאו.

1.מתקדמת יותר טכנולוגית-יצאה לראשונה בשנת 2002 בארץ.

2. מנוע חזק יותר 145 לעומת 138 ב406.

3. 6 כריות אוויר, בקרת שיוט, רדיו נשלט מההגה.

4. אמינה יותר לדעתי.

5. אחות קטנה לפוקוס. - בטח התכוונת לאחות גדולה

בתור בעלים של מונדאו 2002, אני יכול להמליץ בחום.

בזמנו חיפשתי גם-מונדאו/406/C5 ולבסוף בגלל שמצאתי מונדאו שמורה במיוחד רכשתי אותה, באותה מידה הייתי

רוכש את שתי האחרות.

דווקא בשנת 2002 אין למונדאו רדיו נשלט מההגה וזאת בניגוד ל-406 בה זה קיים (לפחות בחלק מהדגמים). לדעתי זה

יתרון מכיוון שלרדיו הנשלט אין MP3.

גלעד

פורסם

במחירי הרצפה שבהם נמכרת ה C5, ממליץ לך לחפש את הרכב , תקציב של 60K יכול להביא אותך למודל 2004 ואולי 2005 תלוי במקוריות הרכב..

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה המצב בשוק של המודניאו החדשה? אני יודע שהשוק של המונדיאו משנות התשעים לא משהו בלשון המעטה.. דגם גיאה 2002 שינה משהו?

מהC5 קצת ירדתי למרות ששוכנעתי שמדובר ברכב מצויין וזאת בשל הסחירות הגרועה שלו.. קשה לקנות רכב שאני פשוט לא יודע כמה אני אקבל עבורו עוד שנתיים.. אני לא מוכן להפסיד פה סכומים גדולים מדי בשל גרגרנות...

• תוכן חדש...