Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנ רוצה להתקין הזעקה של קוברה משומשת

2גלאי נפח.

האם זה מסובח כל כך ?

מה משהו ניסה ?

האם מומלץ לבד ?

העירו את עיניי

תודה רבה

נתי.

פורסם

אם זה לא כלל תכנון ופתאום קמת בבוקר והרכבת,

זאת תהיה הרכבה עצמונית8).

במידה ואתה מתכוון להתקין אותה לבד אז זאת

התקנה עצמאית.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
היי

אני רוצה להתקין אזעקה של קוברה, משומשת

2 גלאי נפח.

האם זה מסובך כל כך ? יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. תלוי בבן האדם שעושה זאת, ובידיים שלו, כמובן.

מה משהו ניסה ?

האם מומלץ לבד ? לא. אם אין לך את הידע הדרוש, אז לא. משום מה? משום שאתה לא יודע איזו נעילה זו של הדלתות

(פלוסים, מינוסים:

[ציטוט של דני זומרשטיין, מוסכניק לשעבר]

[...] חיבור שגוי עלול לגרום לנזק כואב. [...]

דני

[סוף ציטוט]), אם תחבר לא נכון את העלול לגמור על הנעילה המרכזית (סיפור מהפטרה לתקן דבר כזה), האם האזעקה מתחברת למנוע או לא? (חוץ מחשמל, כמובן), אם כן - לא ממש כדאי להתעסק.

האירו את עיניי

תודה רבה

נתי.

התשובות באדום.

עצה: לך למתקין אזעקות. הוא יעשה את זה בסביבות 150-200 ש"ח גג.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם
אם זה לא כלל תכנון ופתאום קמת בבוקר והרכבת,

זאת תהיה הרכבה עצמונית8).

במידה ואתה מתכוון להתקין אותה לבד אז זאת

התקנה עצמאית.

המתחיל במצווה אומרים לו גומר: זו לא התקנה עצמאית אלא התקנה עצמית!

פורסם

תגיד, אתה ראית התייחסות לדגם בתשובות שנתנו לך?

אני יכול רק לחזור עליהן, עם קצת גיוון:

אם הידיים שלך צומחות מהמקום הנכון, יש לך כלים, יש לך ידע בסיסי באלקטרוניקה (לפחות ידע כזה שגורם לך להחזיק רב-מודד בבית או ברכב), והאזעקה היא בעלת מדריך התקנה מספיק מפורט (חיבורים, מקומות וצבעים), אז זה לא יהיה קשה בכלל.

מעצם העובדה שאתה שואל שאלה כזאת והניסוח של השאלה, ניתן להבין שאין לך ניסיון בזה, ולא ניתן לנתח את ההבנה שלך בחשמל. לכן, כבר כתבו לך - לך למתקין. את הדברים האלה כדאי לעשות לבד, כשיש לך מספיק ידע שנצבר מדברים קודמים (פירוק פלסטיקה, התעסקות עם חשמל רכב, וכו'). שאלה הכי פשוטה לבחינה קטנה - אתה יודע, איפה עוברת צמת חוטים בקיר האש ברכב שלך (קיר אש זה מה שמפריד סלון ומנוע)? אתה יכול להעביר שם עוד כמה חוטים בלי לפגוע בכלום? אתה יכול אולי להעביר במקום אחר בקיר האש? אם לא, או שאתה אפילו לא יודע על מה אני מדבר - לך למתקין, זה יחסוך את השאלות הבאות.

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר של תגובה צמודה****

תגובתך, מעודדת אותי להתקין ברכבי הבא האזעקה בכוחות עצמי. במידה ורוצים להוסיף עלוקה עם שניים או שלוש ניתוקים אני מבין שהעלילה מסתבכת, אני טועה ?

פורסם
תגובתך, מעודדת אותי להתקין ברכבי הבא האזעקה בכוחות עצמי. במידה ורוצים להוסיף עלוקה עם שניים או שלוש ניתוקים אני מבין שהעלילה מסתבכת, אני טועה ?

מסתבכת בערבון מוגבל - אתה צריך להכיר את המקומות בהם אתה מתכוון להתקין עלוקות (משאבת דלק \ קויל+מפלג \ משהו אחר) ואת החיווט שלהם. אני מכיר כמה אנשים (כולל אבא שלי ברכבו הקודם) שהתקינו עלוקות גם ללא אזעקה, אלא בדמות "אימובילייזר בניה עצמית".

Jack_R1

היי

רב מודד יש לי

מערכת של פיוניר לרכב התקנתי !

אם זה משנה לך !

לי זה לא משנה, זה אמור לשנות לך ;)

להתקין מערכת זה שטויות בהשוואה להתקנת אזעקה. כל מה שאתה צריך במערכת, זה לקבל "+" בסלון, ובד"כ יש גם חיבורים מוכנים עבור זה, ולהעביר חוטים לאורך הדלתות. באזעקה אתה צריך להוציא את החוטים מהסלון לתא המנוע (מה שעלול להיות כאב ראש), ולהתחבר לכמה מקומות ספציפיים בצמת חשמל שאתה צריך להכיר. אם אתה חושב שאתה יודע לעשות את הדברים האלה, ולא תסתבך - תנסה. תרשום \ תצלם את כל מה שאתה עושה, מקסימום - אם הניסוי כושל, אפשר להחזיר את הכל אחורה למצב שהרכב יניע, ואז לנסוע למתקין האזעקות.

פורסם

אפשר לשאול אותך שאלה מר פותח שרשור נכבד? ברצינות.

למה אתה מצפה מהאזעקה?

שהיא תמנע את גניבת הרכב? שכח מזה.

אם אתה רוצה שלט לפתיחת דלתות, זה כבר משהו אחר והרבה יותר פשוט להתקנה.

אזעקות הן תעשייה בדיוק כמו בדיקת קרינה למיקרוגל.

אזעקה לא תמנע לך את גניבת הרכב.

פורסם

לא תמנע את גניבת הרכב כמו שכל הזעקה לא תמנע גניבת הרכב .!!

אני מצפה שהיא תרתיע חובבים ! שמחפשים טרף

שנמצאים באזור שלי כמו ג'וקים .

(הכוונה חובבים זה שרואים רכב קצת ישן וקופצים על המציאה ביוחד עם יש לך מערכת )

וגם בשביל נעילה מרכזית.

אוקי אני משוכנע !!

יש לכם המלצה למתקין באזור המרכז !??

ההתקנה אמורה לעלות 150עד 200 ? לא ?

אזור מרכז.

פ"ת עדיף .

פורסם

אתה לא טועה כלל וכלל! אתה עלול לנתק משהו שיהיה יקר לתקן אותו אם תסתבך - הצתה, דלק, מה לא...

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אמרת שאתה מפחד על המערכת, אז בשביל מה לך להתקין עלוקות ושאר דברים שאמורים בעיקר להצחיק גנבי רכב?

איך זה קשור למערכת?

כבר אמרתי פעם איפשהו, עלוקות ואימובילייזרים בסופו של דבר ישאירו אותך (כן, אותך) עם רכב שלא מצליח להניע, הם בטח לא ישאירו את הגנב עם רכב שלא מניע.

ואם אתה מפחד על המערכת, אני לא ממש רואה למה מישהו יתקין אביזרים נגד גניבת הרכב.

חבל על ההתעסקות במערכות חשמל ברכב שאין לה שום תועלת.

• תוכן חדש...