Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שחלק מכם יודעים (מפוסטים קודמים) אני מעוניין בשידרוג המערכת שלי באוטו מסוג גולף.

כרגע אני עובד עם מערכת מקורית של גולף. באוטו מותקן מגבר רוקפורד 600 וואט 4 ערוצים.

הרמקולים הקדמיים והאחוריים הם סט קומפונט של פולק אודיו (6501). הקדמיים מחוברים למגבר בעזרת מנחתים.

האחוריים מחוברים ישירות למערכת המקורים.

אני מעוניין לחבר סאב לערוץ האחורי של המגבר (300 וואט בגישור 4 אום).

האופציות המובילות:

1. הרץ 10" בקופסא מקורית

2. C.V V-max 10"

3. אינפיטי קאפה פרפקט 10 או 12 אינץ

לפי מה שראיתי שלושתם יעבדו טוב עם המגבר שלי. יצא לי לראות את ההרץ בקופסה המקורית והאהבתי את הסאונד ואת גודל הקופסה (יחסית קטן). עדיין לא יצא לי לשמוע את אופציות 2 ושלוש. האם הם באים בקופסה פלוס מינוס כמו ההרץ? גודל בג'ז יחסית חשוב לי. כמו כן לא יצא לי לשמוע את ההרץ HIGH ENERGY אלא רק את ה-ENERGy.

האם ההבדלים משמעותיים?

נושא שני - אני לא מרוצה מהסאונד באוטו (בלי קשר לסאב) משיחות שהיו לי עם הרבה אנשים, הובהר לי שהדרך היחידה להגיע לסאונד שאני מעוניין בו תהיה להחליף את ה-HU.

ככל הנראה אני הולך להתקין אחד של פיוניר AVH-P6850 (דבל דין 7" עם DVD)

שלב שלישי יהיה כנראה לשדרג את הסט קומפוננט הקידמי. לא בטוח מה לקחת בשלב זה, ואני מעדיף לראות כיצד המערכת תשמע לאחר החלפת ה-H.U.

בכל זאת הציין שרמקולים האהבתי הם: הרץ היי אנרגי 6.5, אינפינטי קפה. אני רוצה לשמוע את המורל דוטק.

הייתי רוצה לדעת לאיזה רמת סאונד לדעתכם ניתן להגיע עם מערכת כזו (בהתחשב בהתקנה מקצועית הכוללת איטום וכבלים טובים).

תודה!

פורסם

יש לי רק עצה קטנה לתרום לך,

תבדוק את התקציב שלך כמה אתה רוצה להשקיע בסה"כ בשביל שתוכל להתאים בין הרכיבים שתשתדרג בהם בעתיד.

תלמד מטעויות של אנשים (כמוני ואני בטוח שעוד רבים) עדיף להשקיע פעם אחת קצת יותר ממה שנראה לך ולהיות מרוצה מאשר למכור ולקנות משהו אחר ולהפסיד כביכול כסף.

הייתי שוקל לך לפני שאתה רץ להחליף או להוסיף לחשוב לאן אתה רוצה להגיע וכמה אתה מוכן להשקיע.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תשובה במקום.

אחרי ההשקעה במכשיר פיוניר, הייתי רוצה להשקיע בין 1000-2000 ש"ח בסאב (כולל קופסה).

כפי שאמרתי, במידה שהחלפת הסט הקידמי תשפיע באופן מהותי על הסאונד, כנראה ההייתי משקיע באזור 2000-3000 ש"ח על סט.

פורסם

שאלה1: האם אני יכול לצפות מההרץ היי אנרג'י 6.5 שישמעו טוב דרך 75 רמס? אני בהתלבטות קשה בין זה לבין פוקל v2 או K2P.

שאלה2: משהו יכול בבקשה להשוות את הסאב של אינפיניטי (קאפה פרפקט) מול ההרץ 10"?

אם יש משהו באזור תל אביב עם האינפיטי, הייתי מעוניין להיפגש כדי לשמוע.

• תוכן חדש...