Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום - המליצו לי בחנות חלפים על מוצרים תוצרת maxol ובינהם פלאשינג למנוע ומים ירוקים

נאמר לי שזו חברה ישראלית בעלת מוצרים איכותיים ,אני לא מכיר את החברה - ולא שמעתי עליה

וגם חיפוש בפורום לא נותן תוצאות מעניינות על החברה - כנ"ל חיפוש בגוגל .

מה אתם אומרים על maxol - והחומרים שלהם , לעומת למשל פלאשינג של stp ומים של פרסטיון - המחירים זהים ...

פורסם

אם מדובר פה על פלאשינג, אני ממליץ מנסיון על הפלאשינג של חברת BG

לגבי מאקסול - ראיתי את המוצרים שלהם בחנויות חלפים אבל אני לא מכיר את החברה.

לדעתי אין סיבה לקנות נוזל קירור של פרסטון אם אתה יכול להשיג נוזל קירור מקורי של היצרן.

פורסם

מישהו ?

אגב נאמר לי שתוצר הפלאשינג שלהם הוא על בסיס סבון ולא נפט ולכן לא גורם נזק ומתאים גם לרכבים ישנים - מישהו יודע אם זה נכון ?

פורסם

אני אישית לא ממליץ על שום תוסף פלאשינג!

תמיד יישאר לך חלק מהתוסף במערכת ואז הוא מתערבב בנוזל הקירור/שמן המנוע ופוגע ביעילות ובאיכות שלו.

רוצה לנקות מערכת קירור? לחץ אוויר/מים.

רוצה לנקות שמן מנוע? תמלא שמן חדש פשוט, תן למנוע לרוץ כמה דקות, תרוקן ואז תתקין מסנן חדש מקורי ושמן איכותי.

פורסם

"כמה דקות" לא ייתנו כלום.

אם כבר, אז להחליף שמן + פילטר, לנסוע כמה מאות ק"מ ואז להחליף שוב פעם שמן + פילטר (רצוי מאוד מקורי, בכל הפעמים)

ד"א פלאשינג זה לא דבר רע ובכל מקרה אני לפחות אחרי שעשיתי פלאשינג, החלפתי שמן לסינטטי מלא איכותי + פילטר והחלפתי שוב פעם אחרי 1000 ק"מ שמן + פילטר מקורי מכיוון שלא ידעתי איזה שמן היה ברכב לפני כן. לא יודע אם היה צורך אבל זה בשביל השקט הנפשי שלי..

• תוכן חדש...