Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה וחייב עזרה !!!

אני רוצה למכור תאוטו שלי שהוא סיטרואן ברלינגו שנת 97 ,לפני מכירה צריך לתקן הכל...

לפני כשנה התחילו להיות רעידות באוטו כשאני מסובב את ההגה אם אני מסובב עד הסוף כשאני נמצא בלי תזוזה האוטו יכול להיחבות ,בכדי שזה לא יקרה אני משתמש בגז....

האם יכולים להסביר לי מה זה וכמה זה יעלה ...דרך הגב אני חייל ויש לי בעיה כספית ...כל חיסכון יעזור

בעיה נוספת היא מזגן הAC כשאני לוחץ לא נדלק מה יכול להיות הבעיה?

פורסם
לפני כשנה התחילו להיות רעידות באוטו כשאני מסובב את ההגה אם אני מסובב עד הסוף כשאני נמצא בלי תזוזה האוטו יכול להיחבות ,בכדי שזה לא יקרה אני משתמש בגז....

אתה הרגת את המשאבת הגה כוח. כאשר מסובבים את ההגה עד הסוף המשאבה מקבלת מאמץ של אמ אמא שלה, ומותה קרוב. אסור לעשות כך. אולי ריקון נוזל הגה כוח ומילוי נוזל הגה כוח נקי (כולל ניקוי של המערכת) יאריך קצת את חייה. אם לא יאריך אז לפחות היא תתאמץ קצת פחות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בעיה נוספת היא מזגן הAC כשאני לוחץ לא נדלק מה יכול להיות הבעיה?

אפשר להתחיל בבדיקת פיוז וכפתור עצמו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שלום לכולם אני חדש פה וחייב עזרה !!!

אני רוצה למכור תאוטו שלי שהוא סיטרואן ברלינגו שנת 97 ,לפני מכירה צריך לתקן הכל...

נתקלתי בבעיה דומה עם איסוזו טרופר, הבעיה שם הייתה 'בורג מגביל' שבלעדיו הרכב היה נכבה בסיבוב ההגה עד הסוף (לצד אחד בלבד). אני בטוח שהמערכות לא דומות אבל זה אולי משהו להתחיל איתו.

עוד משהו - אם המזגן לא עובד ויש לך בעיה עם ההגה כוח, שווה לבדוק את הרצועת אביזרים, זאת הרצועה שמפעילה את משאבת המים, אלטרנטור,הגה כוח ומזגן.

• תוכן חדש...