Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע

ברכב כמו BX לא מספיק להיות ישר והגון.

לא שזה רע בפני עצמו כן?:wink:

אבל צריכה להיות הבנה מעמיקה ברכב הזה, בסוג הטיפולים שלו ומתי צריך להחליף מה.

הרבה זה לא יעזור אם המוסכניק שלך אדם מקסים אך לא מכיר את שגרת הטיפולים של ה BX וזה לא משהו שאפשר ללמוד "על הרגע"

פליקס פשט רגל באמצע שנות ה 90 של המאה שעברה הרבה בגלל העניין הזה.

אני חושב שאני יודע מי לא רצה לטפל בך - גם ב BX שלי הוא לא רצה להתעסק אפילו.

אם אתה רוצה מוסך שגם ישר, גם אמין וגם מקצועי ב BX (ל2 השותפים יש 2 BX לכל אחד) - אשמח להמליץ לך. (אני מבין שאתה ירושלמי כן?)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאי! אשמח לשמוע המלצה. נכון לעכשיו עברתי שני מוסכים שמבינים בסיטרואן (אריה את בני ורחברון בקריית ארבע) ודיברתי עם פליקס. מדובר על מישהו נוסף???

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

פורסם
בוודאי! אשמח לשמוע המלצה. נכון לעכשיו עברתי שני מוסכים שמבינים בסיטרואן (אריה את בני ורחברון בקריית ארבע) ודיברתי עם פליקס. מדובר על מישהו נוסף???

תיקון... לא דיברתי עם פליקס, דיברתי עם סמי מפליקס... ואני ירושלמי

פורסם
אנשים נוטים לזלזל בכל מה שהם לא מכירים.

וואללה, צודק. אולי ההוא מקודם שכתב משהו על לקנות טויוטה קורולה גם מזלזל באזור שהוא לא מכיר???? :oops::-D

פורסם

התפלאתי איך דיברת עם פליקס כשהוא יושב ליד מנכ"ל חפציבה על אותו העקרון:-D:lol:

ברחוב בעלי המלאכה מול משרד הרישוי הישן (איפה שיוצאים היום טסטים ויש מגרש לימודי נהיגה לאופנועים)

מספר 4 - יש מוסך בשם רנדן. (שני שותפים - רן ודן) - הכניסה השניה מצד שמאל - אחרי הצמיגאי.

להנחתי הוא בין הטובים בארץ ל BX.

קפוץ לשם ודבר איתם.

אנשים הגונים וישרים.

פורסם
וואללה, צודק. אולי ההוא מקודם שכתב משהו על לקנות טויוטה קורולה גם מזלזל באזור שהוא לא מכיר???? :oops::-D

אני מכיר את האזור מהתאור שלך. אצלי אין כאלה דברים...

פורסם

לסיכום, חוסר האמינות של ה BX שוב הוכיחה את עצמה, פילטר דלק סתום...איך היא מעזה בכלל.

וצביקה; לא יפה לצחוק על סנדלרים, אני דווקא מכיר אחד שעושה עבודה מצויינת ומביא הרבה כבוד למקצוע שלו.

אלעד.

אלעד ידידי, אני אחרון שיצחק ויזלזל בבעלי מקצוע, מכל הסוגים, ובינהם גם סנדלרים,שכבודם במקומם מונח.

אך יחד עם זאת אתה לא יכול להתעלם מהעובדה, שקימים מכונאים, שרמת הידע שלהם ברכב, שואפת לאפס, ואילו בתיקון נעלים ,הם מצטיינים להפליא, ....

אוקי הסתבכתי, אך את הפואנטה בוודאי הבנת.

להתראות בשמחות.

דרישת שלום לארז ארז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
התפלאתי איך דיברת עם פליקס כשהוא יושב ליד מנכ"ל חפציבה על אותו העקרון:-D:lol:

ברחוב בעלי המלאכה מול משרד הרישוי הישן (איפה שיוצאים היום טסטים ויש מגרש לימודי נהיגה לאופנועים)

מספר 4 - יש מוסך בשם רנדן. (שני שותפים - רן ודן) - הכניסה השניה מצד שמאל - אחרי הצמיגאי.

להנחתי הוא בין הטובים בארץ ל BX.

קפוץ לשם ודבר איתם.

אנשים הגונים וישרים.

אה, מכיר אותם.

טיפלתי אצלהם (אוטו של אחי)

אמנם לא טיפלתי שם ב - BX, אבל אני לא בטוח... הם לקחו הרבה מאוד להערכתי.

אח שלי גם הגיע לשם כי הוא התרשם מהאמינות, אבל אני לא כ"כ משוכנע (ואני מתבטא בזהירות).

בינתיים נראה לי שאצמד לאריה את בני, נראה איך ילך...

• תוכן חדש...