Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעית מים - כנראה משאבה ( בטוח לא נזילה)

שאלתי במוסך שקרוב לבית כמה עולה לתקן , אז המוסכניק אמר שסדר גודל של תיקון כזה + טיימינג עולה 1000 לפני מעמ

האם זה הגיוני ? כל כמה זמן צריך להחליף טיימינג ?

האם יש למישהו להמליץ מוסך אמין באיזור תל אביב ?

תודה

פורסם

ההצעה יקרה מאוד!

אצלי ברכב ,אפלאוז,משאבת המיים רעשה,לא לקחתי סיכון והחלפתי בנזק של 700 ש"ח כולל חגורת טיימינג ומחזירי שמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רוצה לתקן משהו וסליחה אם מישהו הוטעה כאן:

לא החלפתי באותו מעמד מחזירי שמן ומותחנים מסיבה מאוד פשוטה.

הרכב עבר לפני שנה החלפת מנוע וכבר עשו טיימינג + מחזירי שמן + מותחנים פעם אחת אבל לא החליפו את משאבת המיים.

המשאבה החלה לרעוש 10,000 ק"מ לאחר החלפת המנוע וכדי לא לקחת סיכון מיותר החלפתי אותה.

הסבירו לי שבגלל שעל הדרך מפרקים גם את הטיימינג באותה העבודה לא נהוג להחזיר את החגורה הישנה שהיתה מורכבת לפני כן ולכן נתתי אישור שיחליפו גם את הרצועה בלבד ללא מותחנים ומחזירי שמן .

המחיר התחלק בין החלק- משאבה לעבודה.

בכל אופן כאשר קניתי את הרכב לפני 3 שנים ועשיתי טיימינג מלא כולל הכל שילמתי 700 ש"ח כולל הכל ולזה התכוונתי.

עדיין 1000 ש"ח + מע"מ זה יקר ואפשר לקבל הצעות ממוסך כללי ולאו דווקא מורשה כי הרכב נחשב פשוט מאוד לעבודה יחסית לרכבים אחרים שלא הייתי נותן לאף אחד חוץ ממורשה לגעת בטיימינג.

דוגמא: מאזדה 626 שעדיף שלא תדע כמה צריך לפרק שם בשביל טיימינג ...לוקח המון זמן וצריך המון ידע בשביל לעשות טיימינג בכזה רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...