Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזקת את דבריך, לאחר שהחלפתי רביעיית צמיגים לרכבי התייעצתי עם המוכר על מנת לקבל המלצה לחומר שיבריק אותם בהמשך.

נענתי בשלילה, ונאמר לי שהצמיגים לא צריכים שום חומר, והוא אינו ממליץ על חומרי הברקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממליץ על ספריי קצף של חברת STP אבל יש מצב שהוא עושה נזק לצמיגים עם הזמן. למרות שאני משתמש בו כבר שנה ולא שמתי לב לנזק.

התוצאה שהוא עושה מאוד מרשימה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ברצוני להמליץ על מוצר מבית ARMOR ALLהוא בעצם ג'ל לניקוי והברקת צמיגים.

מכיל חומרים המעניקים ברק ולאורך זמן[עברו שבועים מאז המריחה ועדין הצמיגים ניראים כאילו אתמול מרחתי עליהם את הג'ל הברקה-תוצאות ממש גבוהות.

המוצר מגיע באריזה מהודרת המכילה את בקבוק הג'ל[הבקבוק מכיל 532 מ"ל] +ספוג מריחה מותאם.גם כאן -יש מחיר זול מדובר על מחיר של 39 שח[במקום 50] הינה קישור [המוצר שאני מדבר עליו הוא השמאלי ביותר בתמונה]

http://www.armorall.com/products/wheel_tire/

מוכרים באוטו דיפו,מאמין שניתן לרכוש בעוד שווקים,אז למי שחיפש משהו חדש ואיכותי מבית טוב ובמחיר עוד יותר טוב,תהנו!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אז סבון כלים זה בסדר אין בעיה אם זה נכון ?

הסבון לא יבריק את הצמיגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא רק שלא יזיק, לדעתי אף ישמור עליהם. שים לב: הרכבים שלי תמיד ולאורך השנים זכו לתרסיסים המקצועיים שבחבורה ואשר שמרו שלא יתייבשו דפנות (החיצוניות רק שם רססתי) הצמיג, וההברקה- חבל"ז.

החומרים המומלצים הם של "ארמול הול" ו- STP , לא חסרים עוד. אם אתה רוכש אחרים, רק מותגים. אל תתפשר, ניסיתי תרסיסים נוספים שממש הכזיבו.

כאמור, מתוך נסיון של שנים רבות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החומר שמבריק את הצמיגים הוא בעצם סוג של סיליקון שאמור גם לישמור עליהם.

הפעולה שהוא עושה: הוא מזין אותם ושומר עליהם.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

דווקא אני שמעתי שלא מומלץ כי זה נספג לצמיג וכשזה מתייבש אז זה מייבש ביחד קצת את הצמיג.

אבל אצלי אני לא רואה שום נזק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...