Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאחותי אוטו זבל בצורת רנו קליאו 94 אוטומטית

הגיר נתקע בהילוך שלישי ויש איזו שהיא מנורה בצורת משולשים שדולקת

האוטו היה ב4 מוסכים שאמרו שהגיר בסדר אבל המחשב דפוק

הוחלפו לאוטו 7 מחשבים ועדיין אותה בעיה

מישהו נתקל בבעיה כזאת? אפילו המוסכים שטיפלו באוטו חסרי אונים

דרך אגב אני מאזור חיפה והיינו במוסך תלפיות . קרסו XXXXXX לקחו 400 שקל רק על בדיקה.גירומטיק ועוד אחד שאני לא זוכר את השם שלו ועכשיו הוא בשפרעם באיזה מוסך שלוקח את זה בתור פרוייקט

פורסם

האם הוחלפו שמן גיר+פילטר גיר כפי שצריך (רכב שנוסע בתנאים קשים מומלץ להחליף לו שמן+פילטר כל 25-30 אלף קילומטר).

אם אני זוכר נכון לרכב הזה יש רק 3 הילוכים ולא ארבעה,ממקרה דומה שהיה כאן בפורום,הגיר הזה מעט בעייתי אבל מס'

אפשרויות:מחשב גיר /גיר פגום /טורק אם קיים.

בכל מקרה המקום הטוב ביותר לאבחון הוא מוסך לגירים אוטומטיים.

דרך אגב,אמרת שלקחו לך ב"קרסו",שהוא מוסך מורשה 400 ש"ח על הבדיקה ומה הם אמרו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תשים לב שהחליפו לך את הקפסולה - שזה שסתום שפורק את לחץ שנמצא בתוך הגיר שחובה להחליף אותו ולכוון אותו לפי הוראות היצרן.

8):oops::-)
פורסם

החליפו שמן מסנן כל מה שצריך עדיין לא טוב

לגבי מוסך קרסו אז 400 שקל לא מספיק לעשות בדיקה כללית ומעמיקה כי הם לוקחים על שעת עבודה\בדיקה 200 שקל

ואמרו לנו שהם לא יכולים לדעת כמה זמן הם צריכים עד שתהיה תשובה והגבילו את עצמם ב12 שעות בדיקה שזה 2400 שקל עוד לפני שתיקנו

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...