Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איך מחברים רמקולים 6*9 במקום של 6.5 (אוואו) בלי לחתוך את הפח ובלי לעשות חורים במגש ??

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

שאלה לי אליך למה אתה שם 6*9 במקום 6.5 ?!

בוא ספר לנו קצת על מערכת שלך והרכב שלך ואני בטוח שנמצא פיתרון טוב יותר מאשר הגבהות

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

רכב אוואו 2008

הבעיה שלי היא שיש לי כבר רמקולים כאלו ומגבר מהרכב הקודם (שניהם של JBL) ששומעים בהם ממש טוב.

בנוסף אסור לי לעשות חורים ברכב כי זה ליסינג

קניתי עכשיו קומפוננט 6.5 (גם של JBL) עבור הדלתות. חשבתי את האחוריים לחבר עם המגבר (אני אוהב צליל בסים אחורי ולא קדמי)

הבנתי שאין מצב שיש רמקולים 6.5 שמסוגלים להגיע לרמת הבס של ה- 6*9 ולכן שאלתי.

אשמח לעזרה....

תודה

פורסם

הצעתי שתשאיר רמקולים 6.5 אינץ' מאחור, ותוסיף סאב קטן בארגז. אחלה באסים יותר טובים מכל 6X9 , אין חורים, והכל במקומו בשלום.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה,

אבל הבנתי שבאס בסה"כ עושה "בום בום.." ולא באמת משמיע צלילים.

המלצה על סאב לא יקר במיוחד ...

פורסם

המלצה שלי סאב קטן 10" של Lightning audio או של Rockford עם מגבר קטן אתה תפתור את כל הבעיה ומה גם זה לא תופס הרבה מקום ברכב.

וכמו שהמלצתי לך קודם עדיף לך 6.5 מאשר 6*9 (בהנחה ואתה מוסיף סאב ואם אתה לא חושב להוסיף סאב אלא להשאיר כך אז 6*9 יעשו עבודה טובה יותר מ6.5)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...