Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריכה לקחת רכב חברה שיתאים לשלושה ילדים

דרישותיי:

1. מרווח מאחורה לשני בוסטרים וכיסא תינוק

2. שאפשר לנתק כרית אויר מקדימה

3. שיהיה כיף לנסיעה

יש כזו חיה?!?!

תודה

פורסם

אם מדובר על קבוצה 2, או אז רק המאגאן או הפוקוס מסוגלים לבצע את העבודה.

את הכירת הקדמית של המאגאן ניתן לנטרל בעזרת כפתור הממוקם בקידמת הרכב, לגבי הפוקוס אין לי מידע מפורט לגבי יכולת זו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם את מסיעה 3 ילדים זה רק הגיוני שהבטיחות תהווה חלק חשוב בשיקולים שלך.

במקרה הזה הייתי הולך על המגאן. יש לה 5 כוכבי בטיחות, כמו גם מערכת בקרת יציבות והאפשרות לניתוק כרית האוויר בצד הנוסע.

פורסם

אל תיגע עם קרש , אתה רוצה לספר למה?

כי בדרישות היא עומדת מצוין וזה לא רכב פרטי שדברים כמו תקלות או ירידת ערך היא פונקציה.

למה לרדת ברמת הבטיחות לרכב עם 3 ילדים מאחורה?

(אם אתה שואל למה זו ירידה , תעיף מבט במפרט הבטיחות של הקורולה).

מה גם שמחבר שעשה סיבוב נסיעת מבחן התגובה שלו היתה משהו בסגנון - "כמו הקודמת רק גרועה" על כל דבר חוץ מהעיצוב פנים היותר מודרני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אומנם גם לקורולה החדשה יש 5 כוכבי בטיחות כמו לרנו אבל בארץ הביאו אותה עם איבזור בטיחות מופחת, פחות כריות אויר ובלי ESP , במגאן יש ESP שזה לעצמו יתרון בטיחותי ענק וגם יותר כריות אויר ואפשרות לניתוק הכרית הקידמית ככה שאפשר לשים שם גם כיסא תינוק בנוסף המגאן מרווחת ונוחה לכן היא הבחירה העדיפה בהרבה על הקורולה ובעיקר שזה רכב ליסינג שתקלות ,ירידת ערך ושאר השיקולים הכלכלים לא נכללים כאן למעט דלק אולי.

וזה עוד בלי לדבר על התיבה הרובטית הגרוע של הטיוטה שלא בדיוק יצאה מוצלחת ולא כל אחד יכול להסתגל אליה .

פורסם
במגאן לא הייתי נוגע עם קרש וטלפטיה , מה דעתך על הקורולה החדשה , היא בדגם סאן בקבוצה 2 ונראית מרווחת .

אמירה מבריקה אשר מגובה בהסבר מקיף ונבון..

בניגוד לאמירה הסתמית הזו, לי היתה ויש לי גם כרגע מאגאן , ובק"מ מצטבר שמתקרב ל 150,000 על 2 הרכבים, מעולם לא היו ברכבים תקלות מכל סוג שהוא.

יתרה מזו, ברכבים אשר קיבלנו לפני כחודשים (6 רכבים), אשר במצטבר עברו כבר כ 55,000 ק"מ , לא נרשמה ולו תלונה אחת מכל סוג שהוא.

אבל למה לא להשמיץ סתם ככה ??

מעבר לזו, נסעת בקורולה החדשה ??

הרכב נחות במרווח הפנים, באיבזור הבטיחותי שלו, בגודל תא המטען, אני בספק אם יש אפשרות לניתוק הכרית הקדמית.

גיר רובוטי כושל ומטלטל, נוחות נסיעה נחותה מזו של המאגאן.., אבל אתה הרי מוכן לקבל את כל אילו כיוון שלרכב קוראים טויוטה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
במגאן לא הייתי נוגע עם קרש וטלפטיה , מה דעתך על הקורולה החדשה , היא בדגם סאן בקבוצה 2 ונראית מרווחת .

נראית מרווחת? שוב הסתכלת על הקנקן רק מבחוץ?

• תוכן חדש...