Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס 2.0 03'

נכבה בהנעה ראשונה, הנעה קרה, ומניע בשניה עם קצת קפיצות בסל"ד, החליפו חלק ממערכת הקודן (עטלף של פויינטר)

הבעיה חוזרת בתדירות גבוהה בתנאים האלו.

וללא קשר (או שיש?) בוצעהן בדיקת טעינה לאלטרנטור שהראתה טעינה של 13.0-13.2 בסרק עם מזגן, אורות ורדיו מופעלים. כשלחצתי על הגז הטעינה הייתה 13.8-14.0, והיבהובי האורות פסקו.

ועוד משהו מציק, המרים חלונות האורגינלי (יש בג'יאה) מוריד 3 חלונות בלחיצה על השלט ומרים בחזרה רק 2 קדמיים. בעבר הוא היה מרים ומוריד ע"פ לחיצה בשלט הרכב את ארבעתם.

לילה טוב

מתן.

פורסם

* תוקנו החלונות.

נשאר רק הסיפור עם ההנעות והאלטרנטור:

היום הרכב הניע ונכבה מייד מספר פעמים, הגז לא מגיב בזמן הזה והמנוע נכבה.

וגם לגבי האלטרנטור- האם זה תקין? ואיזה עוד בדיקות אפשר לעשות כדי לקבוע את הבעיה?

מתן

פורסם
ערב טוב לך מתן!!!

קודם כל סיכוי גדול מאוד שהרכב נכבה זה נובע מקצר בחיווט

בקשר לחלונות יש לך מן TAT מתחת להגה רוב הסיכויים שהחלק הזה הלך

בהצלחה בני

תודה בני,

החלונות תוקנו, האמת שלא הייתי בסביבה של החשמלאי (עזבתי את הרכב לטובת המשך הסידורים שלי) אבל החשמלאי אמר שהוא לא גובה ממני כסף מכיוון שזה היה מגע רופף.

לגבי הרכב שנכבה -

בהנעה קרה בבוקר הרכב מניע במכה בלי שום בעיה אך לא מחזיק סרק ונכבה. הגז ברוב הפעמים לא מגיב, אבל קרה מקרה אחד שלחצתי על הגז והרגשתי שהרכב נחנק ונכבה שוב.

בהנעה שלאחר כמה שעות עמידה, במהלך היום, הרכב מניע ואם לא אלחץ על הגז המנוע יכבה. הפעם בניגוד למקרה הקודם הגז כן מגיב.

הייתי במורשה, הציעו לי לעשות עידכון תוכנה קריטי שכן הרכב לא עבר אף פעם כזה דבר ויצא על זה ריקול. בגלל תקלה טכנית שלהם הם לא הצליחו להתחבר והזמינו אותי שוב ליום ראשון.

מנורת תקלה לא דולקת והרכב נוסע בסדר אחרי ההנעה, אבל בהנעה ראשונה צריך מספר נסיונות עד שהוא מניע..

לדעתי הבעיה היא בקודן, יש לו ניתוקים אלחוטיים והסברה שלי שהניתוק של המשאבה עושה צרות. האם דבר כזה יכול להיות, ואם כן אשמח לקבל קצת אינפורמציה בנושא.

ד"א פניתי לחברת הביטוח בנוגע לקודן, הם לא מוכנים לאשר ניתוק זמני שלו- אפילו לא בשביל לבדוק אם זה גורם התקלה.

מה עושים?

פורסם
מה היה בחלונות?

דני

הי דני,

בפוקוס מסתבר יש מערכות "לומדות"

כלומר אחרי איפוס מחשב ו/או ניתוק מצבר

ה"זיכרונות" מתאפסים וכתצואה מכך גם זכרונות המתגים והנעילה מרכזית

מה שעושים הוא פשוט ללחוץ לחיצה עמוקה ולהחזיק עד שהחלון נסגר,ומשם לתת עוד לחיצה עמוקה פעם או פעמיים.

בזה זה מסתכם...תקרא לזה מתגים לומדים(יש הסברים גם בספר רכב)

שאני רכשתי את הפוקוס שלי,היה אותה בעיה ר עם מרימי החלונות,לאט לאט זה הסתדר כיוון שגם בלי כוונה אנשים לוחצים לחיצות ממושכות במצב סגור/פתוח לגמרי של החלונות והנעילה.

• תוכן חדש...