Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

159,000 ק"מ לאטוס, זה הרבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדת לפני בדיקה במוסך.

הרכב מ- 1998. האיש פרסם במודעה 140000, גיליתי 159300.

האם מנוע כזה קטן יכול להמשיך לחיות עוד זמן אחרי זה?

מה אורך חיי מנוע שלו?

פורסם

אם טופל כראוי הוא יחזיק גם יחזיק. אבל אם המוכר כתב 140 ומצאת 159 אז המוכר כנראה לא אמין .

הייתי מחייב אותו בבדיקה שאם מנוע ,גיר,ושלדה אחד מהם לא ימצא תקין הוא יחוייב בעלות הבדיקה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הק"מ סביר ביחס לגיל הרכב, מצטרף להמלצת רנו-5 בקשר להתחייבות בבדיקה בשל "הטעות" בדיווח...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מנועים מהסוג הזה לא מגיעים ל190K בלי לשפץ ראש והחלפה של רינגים ומחזירי שמן.

תוך שנה שנתים זה כבר יעמוד על הפרק.נכון לעכשיו לא משנה כמה טוב המנוע טופל-הוא שחוק.

פורסם

טוב,

הרכב עבר בדיקה.

עבר בהצלחה מרובה, התיעצתי אחר כך עם הבוחן עצמו - שאהב מאד את האוטו, וכמו כן צלצלתי למוסכניק אמין שעבד עם אבא שלי שאחרי שהקראתי לו את התוצאות אמר שהכל בסדר - ושמה שמצאו (צריך לכוון גלגלים, תושבות מנוע פגומות - שהבוחן הסביר שזה הגומיות שרצוי להחליף בטיפול הבא), כמה שריטות שגם אני ראיתי, כמה שלא ראיתי, ועוד כמה דברים באמת קטנים) זה באמת דברים של מה בכך.

עשינו נסיעת ממבחן (הוא נהג ואני ואבא שלי לידו) - ועלינו וירדנו עליות תלולות למדי בחיפה. והאוטו נסע בין 80-100 קמ"ש כל הדרך, עם 3 מבוגרים לא קלילים במיוחד (יעני כמעט 250 ק"ג) בפנים.

האוטו נסע להפליא, בזריזות ובנוחות - ואבא שלי - שכל החיים יש לו רכב מהעבודה - חדש ומרווח (עכשיו למשל פורד פוקוס) - הרגיש ממש טוב.

בכל אופן - קניתי.

מה שכן, בסוף לא ראיתי את ספר הטיפולים - אבל סיכמתי עם המוכר שאקח אותו מהמוסך המורשה שם טופל.

האוטו בונבוניירה.

פורסם

מה שנשאר לעשות זה לברך אותך ב-תתחדשי!

טפלי ברכב כמו שצריך ואל תזניחי דברים וככה יהיו לך פחות בעיות.

לא נראה לי שהאחזקה כלכך יקרה ברכב כזה גם אם קורה משהו משמעותי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

או ירוק :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תתחדשי בג'ינג'ית ותהני ממנה כמה שניתן.

רק לא להזניח

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מה שתגידו....

אכנס לפורום לשאול על בעיות.

סיפרתי שאני נהגת חדשה???????

שבגיל 40 הוצאתי רשיון????????

• תוכן חדש...