Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מידע לגבי פלאגים ל פיג'ו 106 XR שנת 99 ידנית 1.4

איזה פלאגים מומלצים?

איזה מומלצים ע"י היצרן?

האם יש כאלה שיתנו יותר כוח\ישפרו משהו? (שמעתי פעם על "הצתה כפולה"\פלאגים כפולים")

אשמח לתשובות

אגב פעם אחרונה שמתי עם חבר פלאגים של בוש שנקנו מפרוחאזד (הידוע בכינוי "הפרסי").

תודה.

פורסם

הפלאגים המומלצים הם המקוריים[אקוום].

כמו כן,לרכב שלך:BOSCH FR7DC

DENSO K20TXR

שניהם 2 אלקטרודות

אני השתמשתי בבוש וכיום בדנסו[לטעמי הדנסו מתפקדים טוב יותר והם גם זולים יותר]פלאג בעל 2 אלקטרודות בעל אורך חיים גדול יותר מפלאג בעל אלקטרודה בודדת,אין יותר כוח או 2 ניצוצות,כיוון שרק ניצוץ בודד יכול לצאת בבוא העת,ב2 אלקטרודות אורך החיים גבוה יותר כי הניצוץ פעם יוצא מאלקטרודה 1 ופעם מ2 .פלאג 2 אלקטרודות הסיכוי לבריחת ניצוץ נמוך יותר[אם בכלל].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צביקה , אסף

האם המצתים של דנסו עליהם המלצתם מתאימים גם ל 205 1.4 שנת 98 ?

(זה אותו מנוע לא ?)

תודה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
הפלאגים המומלצים הם המקוריים[אקוום].

כמו כן,לרכב שלך:BOSCH FR7DC

DENSO K20TXR

שניהם 2 אלקטרודות

אני השתמשתי בבוש וכיום בדנסו[לטעמי הדנסו מתפקדים טוב יותר והם גם זולים יותר]פלאג בעל 2 אלקטרודות בעל אורך חיים גדול יותר מפלאג בעל אלקטרודה בודדת,אין יותר כוח או 2 ניצוצות,כיוון שרק ניצוץ בודד יכול לצאת בבוא העת,ב2 אלקטרודות אורך החיים גבוה יותר כי הניצוץ פעם יוצא מאלקטרודה 1 ופעם מ2 .פלאג 2 אלקטרודות הסיכוי לבריחת ניצוץ נמוך יותר[אם בכלל].

כשאני בזמנו קיניתי את האונו שלי שמתי לב לצריכת דלק גבוהה מהרגיל , עשיתי טיפול לאוטו וגיליתי להפתעתי שיש לי פלאגים עם 3 אלקטרודות ודי חדשים , אז אולי הזמן שהם יחזיקו הוא יותר זמן אבל בוא נגיד שאת הכסף שאתה תחסוך על לקנות פלאגים אתה תבזבז על צריכת דלק יותר גבוהה.

מה גם שאני קניתי פלאגים של בוש אלקטרודה אחת (4) ב60 שקל , זה לא מחיר כזה בשמיים.

פורסם

אי אפשר לפרסם הודעה קצרה מחמישה תווים, זאת היתה משמעות השורה :wink:

הפלאגים האלו היו מותקנים אצלי ב205 במשך כ30K קילומטרים. החלפתי אותם לפני כחודש בפלאג עם אלקטרודה אחת של בוש, וההבדל ניכר. הדאנסו האלו הרבה הרבה יותר טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כשאני בזמנו קיניתי את האונו שלי שמתי לב לצריכת דלק גבוהה מהרגיל , עשיתי טיפול לאוטו וגיליתי להפתעתי שיש לי פלאגים עם 3 אלקטרודות ודי חדשים , אז אולי הזמן שהם יחזיקו הוא יותר זמן אבל בוא נגיד שאת הכסף שאתה תחסוך על לקנות פלאגים אתה תבזבז על צריכת דלק יותר גבוהה.

מה גם שאני קניתי פלאגים של בוש אלקטרודה אחת (4) ב60 שקל , זה לא מחיר כזה בשמיים.

אין קשר לצריכת דלק גבוהה יותר של פלאג בעל יותר מאלקטרודה בודדת לבין פלאג אלקטרודה בודדת -היות והניצוץ יצא תמיד מאחת האלקטרודות ולא מיותר בבוא העת[ולכן אורך החיים של הפלאג גבוה יותר כתוצאה משמירה על בלאי נמוך של האלקטרודות].

אצלייך ככל הניראה צריכת הדלק הגבוהה נבעה מכך שהפלאגים אשר היו מותקנים במנוע שלך לא היו מתאימים אליו,ולאו דווקא ממספר אלקטרודות גבוה שכן- כבר הסברתי את מהות מס' האלקטרודות.

פורסם

אסף זה לא ממש נכון, יש קשר למספר האלקטרודות.

ברגע שיש כמה אלקטרודות, אורך החיים של הפלאג ארוך יותר וזה דבר מובן.

העניין הוא שאם הפלאג נמצא אצלך במנוע 30 אלף ק"מ למשל, הבלאי שיש לפלאג הוא גבוהה ולכן יש סיכוי שהניצוץ שיצא מאלקטרודה אחרת יהיה חלש יחסית. זה למה אני מעדיף אלקטרודה אחת ולהחליף בכל טיפול, גם ככה מחליפים פלאגים פעם או פעמיים בשנה ומה שאני אחסוך בכסף לא שווה את האפשרות לבעיה כזאת או אחרת. פלאגים לפרק זמן ארוך אני מסכים לשים ברכב כמו קליאו ספורט ששם יש לא מעט עבודה כדי לפרק אותם, ברכב רגיל אני לא רואה צורך בפלאגים מהסוג הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר,ומה כל זה שונה מפלאג בעל אלקטרודה אחת שלאחר 10K הבלאי שלו מורגש וגם אצלו הניצוץ לא יהיה כמו ביום הראשון והבערה תהיה לקויה[צריכה גבוהה] מאשר פלאג עם יותר מאלקטרודה בודדת[שבפלאג כזה התופעה תתרחש באיזור ה20K+].

אז נגיד אורך חייו הממוצע של פלאג 2 אלקטרודות הוא 30K ,בישביל הפרוטוקול תחליף ב20K [עדין יצא זול יותר מסט פלאגים אלקטרודה בודדת נגיד 60 שח אל מול 100 שח לסט של 2 אלקטרודות],ושוב אני הולך לפי המלצות היצרן ולרכב שצויין פה כל הפלאגים שהיצרן ממליץ משנתון 99 הינם בגירסת ה2 אלקטרודות.

• תוכן חדש...