Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה עקב המצב הרגשתי פינתי את עצמי לבית חולים, כאשר ההני שמתי את הרכב על המדרכה בחוסר ברירה.

כאשר שוחררתי הביתה שמתי לב לדוח של 500 שקל על השמשה.

למבינים שאלתי היא: האם ניתן לבטל את הדוח עקב המצב שהיתי בו, ואישפוז?

ולמה הדוח הוא גבוהה כול כך?

הסעיף שאני אשם בו:

"בתחום העיר חיפה העמדת/החנית את הרכב הנ"ל

תוך הפרת חוק עזר לחיפה (העמדת רכבת וחנייתו)

התשמ"ה 1985 כמפורט להלן:

על המדרכה אשר לא נקבעה כמקום חנייה מסודר"

במידה וארצה להשפט, יש סיכוי לצאת זכאי בהצגת אישורים רפואים?

בתודה,

תומי

פורסם

תראה, קשה לאמר: "הייתי במצב כל כך גרוע שלא יכולתי לחנות כחוק, אבל הייתי במצב מספיק טוב כך שיכולתי לנהוג..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא היה לי זמן לחפש חנייה בגלל הכאבי ראש חזקים ואפשר להוכיח את זה עם אישורים מתאמים.

שאלתי האם יש סיכוי לצאת זכאי והאם שווה לנסות?

פורסם

מתעלק על הת'רד - קרה לי מקרה דומה ואני מנסה ליצור קשר עם האגף בעיירית ירושלים שמתעסק עם הדוחות, כל מספר שאני מגיע אליו אומרים לי שזה לא המקום ומפנים אותי למקום אחר ושיגעו אותי כבר. מישהו יודע מה המספר של הגוף שאחראי על דוחות חנייה בירושלים?

פורסם

מצורף קישור לדף תשלום דוחות חניה של עירית חיפה וירושלים, בגוף הדף מופיעים מס' טל' לבירורים בנושא דוחות חניה ושעות קבלת קהל.

חיפה: https://www.citypay.co.il/htmls_Heb/hanya_regularhaifa.asp?SId=4&LAMASID=140000

ירושלים: http://www.jerusalem.muni.il/jer_main/TopSiteJeru.asp?newstr=4&src=/jer_sys/picture/atarim/site_form_atar.asp?site_id=8831+pic_cat=1+icon_cat=5+york_cat=8&cont=841

פורסם

בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164353

בסעיף האחרון שלו מדובר על חניה במקומות אסורים במקרים חריגים וקיצוניים.

במידה ותציג את האישורים הרפואיים המתאימים יש סיכוי שתצליח לבטל את הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מתעלק על הת'רד - קרה לי מקרה דומה ואני מנסה ליצור קשר עם האגף בעיירית ירושלים שמתעסק עם הדוחות, כל מספר שאני מגיע אליו אומרים לי שזה לא המקום ומפנים אותי למקום אחר ושיגעו אותי כבר. מישהו יודע מה המספר של הגוף שאחראי על דוחות חנייה בירושלים?

חבל על הניסיון לדבר בטלפון. אתה חייב לשלוח מכתב ולקבל תשובה בכתב, שהיא האסמכתא היחידה לכך שמכתבך התקבל ובטיפול ואח"כ גם תקבל תשובה אם בקשתך התקבלה או לא.

הענין הוא שמי שעונה לך לטלפון זה בסה"כ פקידה שעובדת שם שבועיים או חודשיים.

מי שמחליט ועונה לך תשובה סופית זה אך ורק היועץ המשפטי/התובע/ עו"ד המייצג את הרשות המקומית.

על כל דו"ח יש כתובת לאן לשלוח עירעורים. וכדאי מאוד לשלוח ברשום.

אגב, פעם כיתתי רגלי למסור מכתב עירעור באופן אישי. לתדהמתי מצאתי שמי שעונה לטלפונים זאת פקידה שיושבת בחדר של מטר וחצי על מטר וחצי שדחפו אותו בתוך פינת הקפה של העובדים. כאשר מישהו מתקשר, כל מה שהפקידה יודעת לענות זה בקשתך בטיפול / שלח מכתב / מכתבך התקבל / תשובה בדרך.

בפועל הפקידה הזאת היתה גם המרכזנית של האגף.אבל המצחיק הוא,שאפילו אם היא רוצה להעביר שיחה, היא לא יכולה, כי מספר הטלפון המפורסם ברבים, הוא בדיוק לקו שאין אפשרות לנתב שיחות ממנו.

את המספרים שאפשר לנתב שיחות, אסור לפרסם. הסיבה לכך היא רק כדי שלעולם לא יהיה מצב שבו אזרח מצליח לדבר עם אחד העובדים המוסמכים יותר, לכל היותר תשאיר הודעה, ואם ירצו, יחזירו לך תשובה.

אגב, זה לא ת"א/חיפה/ירושלים

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...