Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הותקנו במכוניתי רמקולים של קנווד(KFC),

ליפני כשבועיים כשאני מנגן דיסקים אני שומע רעש של כאילו שאין קליטה ברדיו(מצטער על התיאור העילג)[בסט רמקולים השניים אין את הבעיה]

מישהו יכול להגיד לי אולי על רגל אחת מה הבעיה יכולה להיות?מה אולי לא מחובר כמו שצריך?כי קטונתי מלעשות כאלו דברים

עוד שאלה על הדרך:

גם כשהתקנתי וגם כשניסיתי לבדוק את הבעיה עם הרמקולים "שברתי" את הספוג שמעל לרמקולים,האם דבר זה קריטי לאיכות השמיעה העתידית לדעתכם?

רב תודות

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
לאחרונה הותקנו במכוניתי רמקולים של קנווד(KFC),

ליפני כשבועיים כשאני מנגן דיסקים אני שומע רעש של כאילו שאין קליטה ברדיו(מצטער על התיאור העילג)[בסט רמקולים השניים אין את הבעיה]

מישהו יכול להגיד לי אולי על רגל אחת מה הבעיה יכולה להיות?מה אולי לא מחובר כמו שצריך?כי קטונתי מלעשות כאלו דברים

לדעתי - בעיה באחד המינוסים ברדיו דיסק - רמקולים.

תבדוק את החיבורים ותבדוק שאף אחד מהמינוס והפלוס שיוצאים מהרדיו דיסק נוגעים אחד בשני

גם כן תדאג לכך שהכבלים עצמם לא יגעו בפח עצמו של הרכב.

עוד שאלה על הדרך:

גם כשהתקנתי וגם כשניסיתי לבדוק את הבעיה עם הרמקולים "שברתי" את הספוג שמעל לרמקולים,האם דבר זה קריטי לאיכות השמיעה העתידית לדעתכם?

ספוג?האם הכוונה שלך זה שמסביב לרמקול?אם כן-לא ,לא יהיה השפעה על איכות הסאונד של הרמקולים.

רב תודות

אם אתה התקנת בעצמך ואין לך הרבה ידע בהתקנות אז חבל להרוס את המערכת-גש למתקין מקצועי.

פורסם

יתכן ואתה שומע HIS מהטוויטרים, שכן אולי יש לך מקדימה רמקולם 1WAY , ואולי ה HU מכוון על פול טרבל.

אם חוטים נוגעים, יש קצר, ולא ינגן בכלל.

אם קרעת איזשהו חלק ברמקול, מתישהוא איכשהו ,זה יבוא לידי ביטוי, צלם והעלה תמונה, ונדע ליעץ.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם ההתקנה כללה שליפה של הרדיו דיסק? אם כן, יכול להיות ששכחת לחבר את ה"בננה" של האנטנה.

לגבי הספוג של הרמקולים - אם מדובר בסראונד, שזה החלק שמחבר את הממברנה לשלדה של הרמקול, מדובר בפגיעה חמורה ברמקול ובביצועיו. אם זה לא החלק הזה אנא נסה לתאר טוב יותר איזה חלק נשבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה!אצלם כשהאוטו יחזור מהמוסך(פחחות+צביעה)!

אני אבדוק באמת,וזה לא רדיו-דיסק זה רדיו-טייפ עם קלטת (תישתתפו בצערי,כן,תישתתפו)

ולא הבנתם אותי,ביגלל הניסוח העילג שלי

בקשר לספוג-התכוונתי ל"רצועת" ספוג שמשתרכת לכל אורך הבגאז',כלומר בין השימשה והרמקולים,מאונך למושבים

נקווה שהבנתם...

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
יתכן ואתה שומע HIS מהטוויטרים, שכן אולי יש לך מקדימה רמקולם 1WAY , ואולי ה HU מכוון על פול טרבל.

אם חוטים נוגעים, יש קצר, ולא ינגן בכלל.

אם קרעת איזשהו חלק ברמקול, מתישהוא איכשהו ,זה יבוא לידי ביטוי, צלם והעלה תמונה, ונדע ליעץ.

דני

מה זה HIS ?

• תוכן חדש...