Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו בי בחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע חניתי את האוטו,עליתי הביתה ושירדתי יום למחרת חושך בעיניים.

כנראה איזה מישהי (גזענות?- למה מישהי ולא מישהו?)נכנסה בי בחנייה עיקמה לי את הצד הימני בלבד של הרכב המכסה מנוע מצד ימין התעקם

הפנס (הבקלית) נשבר , הפנס עדיין עובד.

וזהו בעקרון,כמה דבר כזה צריך לעלות ? זה נראה לי רק לישר את הפח עם פטיש גומי ולהחליף בקלית.

דגם הרכב (כולל שנה): אונו 1400 שנת 94

פורסם

גש לפירוקיה, פנס כזה אמור לעלות מקסימום 50 ש"ח, את הפח תיישר אבל אל תצבע, בארץ יכנסו בך ככה עוד הרבה פעמים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם בי נכנסו בחנייה, עיקנו לי ליד דלת הנהג(איפה שרשום LX ). :evil:

מה אני יכול לעשות- זבל של אנשים לא משאירים טלפון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אולי ללמד זכות קצת, לפני מספר ימים בשעת לילה מאוחרת כשיצאתי מחניה, דפקתי רכב ליד הבית שלי, כיון שלא ידעתי למי שייך הרכב, השארתי הודעה מפורטת עם טלפון על החלון הקדמי (מוצמד ע"י המגב), ולא הבנתי למה בעל הרכב לא התקשר אלי למחרת ובימים שאחרי כן, וכמו כן לא ראיתי שוב את הרכב. החלטתי שביום שישי אנסה לעבור בין השכנים לשאול אם מישהו יודע למי הרכב, וכשאני יוצא בבוקר יום שישי אני רואה מודעות שבעל הרכב תלה אם מישהו יודע משהו.

התברר שההודעה שהשארתי לא נמצאה על ידו, כנראה נערים שעברו במקום לקחו את הדף סתם מתוך שיעמום. (חופש עכשיו, לא?).

• תוכן חדש...