Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פליסיה 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מי שנכנס!

המדוברת היא סקודה פליסיה 97 מנוע 1600 195K יד שניה.

אני חייל שמשרת כחצי שעה נסיעה מהבית, מחפש אוטו נחמד וחסכוני שיסיע אותי בשקט ובלי בעיות(כרגע ברשותי פגו 405 שהיא מקור כל צרותיי).

התקציב הוא 10000 ש"ח המחיר המבוקש הוא 9 אלף.

כמה שאלות:

-האם 195k לא נחשב גבוה מידי, האם זה אומר שהמנוע לקרת סוף חיו או שמא יוכל לשרת אותי במשך שנתיים וחצי ללא בעיות מיוחדות?

-כמה חסכוני הרכב(במושגים של ק"מ/ליטר)

-מה יש לבדוק לפני קניה (ברכב מסוג זה בפרט ובכללי כל עצה תעזור)?

-האם תקציב של כ1000 שח בחודש יספיק לי להחזקת הרכב (כולל הוצאות דלק של כ400 ש"ח הצפויות לחודש)?

פורסם

תראה

האוטו נותן לך המון תמורה לכסף שלך

אבל יש לו פוטנציאל לעלויות גבוהות (חלקי מנוע גרמנים)

אל תתקמצן על בדיקה - רק ככה מגלים את הבעיות האמיתיות

האוטו עושה בסביבות ה12 ק"מ לליטר ברגוע (בין עירוני)

200K לרכב בן 10 זה לא יותר מדי (לא יודע מה זה אומר לגבי המנוע הזה ספציפית)

סוחב יפה ומומלץ בחום

לגבי התקציב , נשמע לי סביר , אלא אם נופלת עלייך צרה אמיתית

מקווה שעזרתי

:wink:
פורסם

מנסיון קודם אם אני אזרוק 400 שקל על כל אוטו שאני רוצה אני אשאר בלי כסף ובלי אוטו, אני מעדיף לערוך בדיקה לבד עם מישהו שקצת מבין כמובן... הרי גם ככה כל רכב משנתון כזה שנכנס לבדיקה יוצא חולה.

החלקים יקרים? באסה, טוב נו, נצטרך לסמוך על המזל.

איך הסחירות שלו למקרה שיעשה לי בעיות וארצה להעיף אותו?

• תוכן חדש...