Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי .... אז אני לא יודע איך בדיוק זה קרה....

היום הייתי אמור לעשות כמה דברים בעיר הדפוקה נצרת.....

קודם כל הלכתי לבנק וחנחתי בחניה מסודרת עם תשלום כדי שאף אחד לא ידפוק לי את המכונית ....

אחר כך עשיי עוד משהו בעיר... וחניתי בחניה מסודרת ....

הלכתי אל חבר ... וחניתי אצלו בחניה ליד בית העסק....

הכל סבבה...

אחר כך אני אולך לקחת ירקות לבית ... ובום אני מסתכל על הרכב כשאני מכמיס את כל הדברים ... והדלת הימנית האחורית שלי נדפקה ! פס הקישור לך לעולמו ... וגם הדלת נפגעה ...!

והבעיה הרצינית שיש לי כרגע היא שאין לי ביטוח מקיף ! כך שאני אצטרך לשלם על הנזק... וזה נראה לי כמו החלפת דלת או משהו ... שזה מאוד יקר במכוניות סאאב....

אני לא יודע מה לעשות בדיוק... כי המכונית של המשפחה וממש אין לי לשלם על נזק זה...

תגידו לא מלמדים איך חונים או איך יוצאים מחניה !!! ממש מעצבן אותי כרגע הבן זונה הזה שדפק אותי ....

עכשיו אני צריך למציא כמה אלפי שקלים משום מקום כדי לתקן את הנזק שיש לי .... וכנראה מהחבטה שהרכב שפגע בי רצה להסתובב ביציאה מהחניה ולא ידע שאם הוא מסובב ימינה יותר מידיי אז הרכב מסתובב גם מקדימה לשמאל !!! יש צבע לבן על הדלת ולזה מסמל צבע הרכב....

אני כבר 3 שעות הולך למקומות שהייתי בהם ומנסה לברר אם מישהו ראה או משהו... כלום פשוט כלום !

נ.ב סליחה יניב ... אמרתי לך שאני כמעט סגור אבוא איתכם היום לטיול אבל ממש אין מצב ....

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
נכון, אבל זה המצב, מה לעשות?

אתה רוצה שאני יבוא לעשות את זה? :roll:

מצטער ידידי היקר שזה מה שקרה,

אבל יאללה לעבודה 8)

המלצה חמה: אל תתפתה לעצות של אנשים שעלולות לגרום לרכב שלך נזק גדול יותר. אם אתה לא מכיר דרכי תיקון, פנה לאיש מקצוע.

RS6, לתשומת לבך גם.

פורסם
למדתי את זה מחבר שעבד במוסך של המשפחה שלו במשך כמה חודשים,

ולא הייתי אומר סתם.

ואתה מצפה מבנאדם שילמד את זה משתי שורות שלך על גבי הפורום? תהיה קצת יותר אחראי כלפי רכוש של אחרים.

פורסם

אני יודע ....

כנראה זה מה שאני אעשה....

רק נשארה לי הבעיה הכספית ! :?

אילו ידעתי לא הייתי שולח את מכתב התרומה לפורום היום :wink: סתאם !

אבל זה עדיין קשה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ולא הייתי אומר סתם.

ואתה מצפה מבנאדם שילמד את זה משתי שורות שלך על גבי הפורום? תהיה קצת יותר אחראי כלפי רכוש של אחרים.

חס וחלילה, לא היתה לי שום כוונה לזלזל ברכושו של אדם.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

ולא הייתי אומר סתם.

חס וחלילה, לא היתה לי שום כוונה לזלזל ברכושו של אדם.

זה בסדר דביר ... אבל פשוט אין סיכוי שאני אנסה דבר שכזה על המכונית ... כי ממש אין לי מושג איך .... גם עם עזרה אני לא בטוח שאוכל ... בכלל הסאאב מאוד מסובכת....

וגם פעם לאבא שלי היתה תאונה במכונית ... והוא תיקן אצל המקצוען שבצפון! והוא אמר שתיקון מכוניות שלו מאוד קשה כי הפח שלהם מאוד עבה ... אז אם הוא התקשה... לפחות ביני לבין עצמי .. אני לא חושב שאני כן אעז לנסות לתקן ...

בכל מקרה תודה על הנסיון שלך לעזור.. :wink:

Henry Miller

פורסם
למה אני לא רואה את ההודעה שכנראה הייתה של RS6?

כי כנראה רועי מחק אותם ... או שדביר מחק אותם בעצמו ... :idea:

Henry Miller

• תוכן חדש...