Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הסיפור כבר מתחיל להיות ממש מוזר בישבילי

הכול התחיל מיום אחד נחמד שהאוטו פיתום אתחיל לתחממם

במערכת אין נזילות חוץ מאחת קטנה שתיקנתי עם קצת סיליקון וחומר שאופך לברזל

הפיצוץ היה בפקק מתחת למפלג...

וכדי מעוד לציין שהאוטו לא מתחממם עד לקו האדום אבל מתחממם קו אחד מעל הקו העבודה

שזה גורם להרבה לחץ ורתיחה למים הירוקים..

סיפור הניסיונות לתקן את הבעיה אתחיל בזה שקניתי טרמוסטט חדש (לא מקורי של מאגן)

אחלפתי הבעייה לא עברה...

אחרי זה קניתי חומר לניקוי רטיאטורים ובדיוק כהכנסתי אותו לרטיאטור אכלתי לפרק טרמוסטט ליבדוק מה שלומו והתברר

שהוא היה מופוצץ... אז ניזכרתי שהשארתי את הטרמוסטט הישן... בדקתי אותו בקומקום והוא היהבמצב מעוד טוב ניפתח ניסגר

כמו שצריך(טרמוסטט מוזר אין בו חלק מפלסטיק כולו עשוי מברזל)

אחרי זה עשיתי את הניקוי לפי ההאוראות שטאפתי את המערכת סמתי מים ירוקים... טוב הדבר עזר והאוטו לא התחממם כשהיה עומד במקום בנסעיה היה מתחממם אבל כבר פחות... אחרי כמה זמן הבעייה חזרה והפעם זה באמת היה מוזר

פעם אחד האוטו היה מתחממם מעוד מהר... ופעם אחד היה מתחממם אבל לא בהרבה מעל המותר...

ואז אכלתי בישבילי ניסיון אחרון לעשות ניקוי עם לחץ אוויר בעבודה של אבא שלי

עברתי על הרדיאטור יצא הרבה אבק עברתי על כול החלקים באוטו הדלקתי את האוטו ודבר כזה עוד לא ראיתי בחיים

במקום בלי נסיעה האוטו היה עומד קו אחד מתחת לטמפרטורת עבודה בנסעיה היה מתחממם עד לקו העבודה ואפילו לא קצת יותר... ועכשיו הבעיה חזרה ניסיון שני עם לחץ אוויר כבר לא עבד...

המאוור נידלק מתי שצריך אבל זה נישמה לי קצת מוזר למשל אני עומד על המקום וברגע שהמאוור נידלק ואני מעלה את הטורים עד אלפיים כדי שיכנס זרם יותר חזק לרטיאטור אז המאוור לא מפסיק לעבוד ברגע שאני עוזב הוא עובד עוד אזה דקה ומפסיק אחרי עוד כמה זמן עוד פעם נידלק. קיצר חפרתי למישהו יש רעיונות למה זה יכול להיות?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

פרס ,סוף שבוע בבית הנשיא המושעה קצב, מובטח למי שהבין מה כתוב בשרשור מעלי!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,אני רוצה לקבל את הפרס (סתם ,צחקתי).

צריך להבין בלי לפגוע באנשים שיש כאלו שכותבים עם שגיאות כתיב (האם המורה לעברית מתה בכיתה א' ??)

או שפשוט לאדם יש לקות ואסור לצחוק עליה.

לעצם העניין :פותח השרשור מתלונן על התחממות הרכב (רנו קליאו- צרפתי,כמה מפתיע).

והוא ניסה לטפל ברדיאטור באופן לא מקצועי.

החום ברכב מגיע עד הרבע השלישי (גרוע מאוד,ראש מנוע מתקרב).

עצתי לך פותח השרשור :

קח את רכבך לבדיקה במוסך או במכון רדיאטורים מומלץ לבדיקת מערכת הקירור בלחץ/לחץ הפוך

אם ישנן נזילות מצינורות/טרמוסטט/ רדיאטור הן יתגלו ותצטרך לתקן.

בכל מקרה כדאי לפרק רדיאטור,ולשלוח לניקוי יסודי,למלא נוזל קירור איכותי ולנקז אוויר.

אם יש דליפת לחץ אל מערכת הקירור כך בחשבון שתצטרך לשפץ ראש מנוע

אבל זו בהחלט האופציה האחרונה ומקווה לטובתך שזו לא התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באמת יש לי לקות בכתיבה

והמורה שלי לא מתה בכיתה א'

בסדר אני הבקר במוסך מתי שיהיה זמן(גם ככה לא משתמש ממש באוטו עכשיו רק ניסעות קצרות)

אבל מישהו יכול להסביר שאחרי שאברתי עם לחץ אוויר על הרדיאטור וביכלל על כול המנוע שם להוריד קצת אבק:-)

התחממאות הפסיקה, וחזרה בארך אחרי שבוע?

פורסם

אולי יש לך בוצה במערכת שקצת השתחררה אחרי הניקוי הקטן שעשית ואז חזרה שוב להתאסף אחרי שבוע.

עדיף לך לפנות למכון מקצועי לרדיאטורים, שיעשה לך ניקוי לכל מערכת הקירור בלחץ ולרדיאטור, אין סיבה שרכב יתחמם סתם כך.

כל כמה זמן אתה ממלא מים ד"א?

פורסם

את האמת לא ממלה כי לא חסר =) כך שנזילות אין מאה אחוז.

התקשרתי למוסך שם אמרו שפירוק וניקוי רדיאטור עולה 350 שקל...

אז ליפני זה רציתי לשאול מה כדי יותר?

אני כימת בטוח שהרדיאטור שלי הטפורר לחול בניקוי כי כול המערכת חלודה...

אז כדי אולי לקנות אחד חדש?

או בכול זות לנסות לנקות אותו?

(להתקין אני יכול לבד לא חושב שזה כולכך בעיה)

פורסם

מה יש לך להפסיד?

בכל מקרה הרדיאטור דפוק, אם תנקה אולי הוא יתנקה ואלי הוא ילך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן , אבל אם תחליף אצלהם רדיאטור תוכל להתמקח איתם על המחיר (יש מצב שלא תשלם כלל על עבודה של הניקוי).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קודם כל אם רכב מתחמם הוא מאבד מים, זה שאתה לא ממלא מים יתכן שהרכב כלל לא מתחמם, אחרי נסיעה שאתה פותח את הפקק המים עדיין מבעבעים וגולשים החוצה כמו פעם?

פורסם

נכון ביגלל הרתיחה של המים.

אבל זה לא ממש משמאותי כול אזה שבוע אולי אני מאבד 10 מיליליטר אולי אפילו פחות,

פורסם

תגידו עם הם שוטפים לי את הרדיאטור ואז בדרך הוא מתגלה כבר כלא תקין אז אני לא משלם כלום?

חוץ מהעבודה של הפירוק כמובן.

פורסם

ואייי עכשיו עלה לי ראיון לראש. תגידו סתימה של מערכת הפליטה יכולה לגרום להתחממאות?

כי פעם אני זוכר היה יוצא לי עשן לבן(אוטו אוכל שמן) וגם היה יוצא עשן שחור מתי שהייתי מדליק צ'וק..

עכשיו הוא ביכלל לא מוציא שום דבר חוץ מאוויר אז חשבתי אולי ביגלל שכול הגזים לא יוצאים אז ביגלל זה התחממאות

• תוכן חדש...