Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל, המדחס נכנס לפעולה כאשר הרכב קר. אני מצליח לזהות שהוא נכנס לפעולה לפי הירידה שרואים במד לחץ השמן ולפי האוויר הקר שזורם מפתחי האוורור. כאשר הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה לאחר זמן מה המדחס מתנתק.כנ"ל במהירויות גבוהות. בזמן האחרון לעיתים המאוורר (מפוח) לא מגיב כאשר מדליקים אותו וכנ"ל גם המדחס.

ברכב מורכב מדחס אמריקאי.

מישהו יכול לכוון למה התקלה- מדחס, מייבש , נזילה ? שמעתי יותר מידי סיפורים היום במוסך שהדליקו לי נורה אדומה.

האם מדחס אמריקאי ניתן לשיפוץ או רק להחלפה?

האם כדאי להחליף את כל המערכת למערכת אירופאית?

מישהו מכיר איש מזגנים ישר ואמין באיזור המרכז שמתעסק עם רכבים ישנים?

בתודה מראש,

אסף

פורסם

לי הצינור של הגז של המזגן נגע בסעפת פליטה(ונוצר בו "קרע") וככה ברח לי כל הגז מהמזגן.

כמה עולה מטר של צינור מזגן?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני טיפלתי בתקלה במזגן אצל החשמלאי שהוא מומחה למרצדס בירושלים (ואדי ג'וז)... בסופו של דבר הייתה תקלה בRELAY והוא ביצע איזשהו מעקף כיוון שלטענתו להחליף היה עולה לי 1500 ש"ח. אבל אני מניח שירושלים קצת רחוקה לך...

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

עברו עוד כמה ימים של חום אימים וסבל.

ניסיתי לבד לזהות את הדגם של המדחס אך ללא הצלחה. ביקרתי עם הרכב אצל חשמלאי שגם מתקן/מחליף/מתקין מזגנים ברכבים. הבעייה היא באמת במדחס. הוא עובד חלק מהזמן ואז מפסיק לעבוד. נבדק ה"חשמל" מסביב והכל תקין. יש מהמדחס רעש לא בריא כשהוא מופעל. החשמלאי התקשר לספק לברר עלות של מדחס. בטלפון הוא תיאר לספק את המדחס כמדחס "מוקש" עגול בעל רצועה אחת רגילה. בדיוק כמו בGMC ישנות. הספק אמר שאי אפשר להשיג חדש. גם אם היה אפשר זה היה יקר, בסביבות ה 2000 ש"ח. אפשר להשיג מפירוק אבל אין אחריות (המחיר הוא בין 500-700). החשמלאי לא התלהב מלהתקין מדחס מפירוק.

ביררתי קצת באינטרנט באתרים של מרצדס ובפורומים של 190E. המדחס הוא תוצרת DELCO. הוא הותקן ברכבים רבים תוצרת GM. בארץ אני יודע שהיה מותקן בסונומות (וכנראה במסחריות אחרות).

האם המדחסים האלה ניתנים לשיפוץ?

מישהו יודע איפה ניתן להשיג כאלה? יש הרבה רכבים שנוסעים עדיין על הכביש עם המדחס הזה.

למישהו יש ניסיון עם מדחסים מפירוק?

יש לי אפשרות להחליף את כל המערכת מיזוג של הרכב למערכת האירופית (מדחס של NIPPON DENSO) בסכום של כ 2500 ש"ח. אני לא מתלהב מהרעיון (בלשון המעטה) כי אני לא מעוניין בפירוק והרכבה חוזרת של פלסטיקה, צינורות וכו' שלבטח לא יחזרו לשבת כמו שצריך.

רפי- איזור המרכז , איזור ראשון והסביבה או לחלופין איזור תל אביב.

אסף

• תוכן חדש...