Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי קומפוננטים לדלתות מקדימה והשאלה שלי היא: האם אני צריך להגביר אותם?

אז הנה הסיפור.

הם מחוברים לרדיו דיסק JVC LHX500 והם נשמעים נחמד וכל זה. העניין הוא שהעוצמה שאני מקבל מההגברה של הHU חזקה לי מאוד ואינני מחפש יותר עוצמה. השאלה שלי היא האם הגברה בריאה תוסיף לי איכות או שזה רק כדי להגיע לעוצמות מטורפות

הקומפוננטים: blaupunkt velocity v6 vantage 220w

המגבר שאני ככל הנראה יקנה: lightning audio s4.400.4

תודה רבה לכולם! :-P

פורסם

אבל יש לי קצת באסים. מונובלוק של לייטנינג s4.500.1 וסאב אודיובאן 400רמס. אז נניח שאני לא צריך באסים מהמידים?

תודה על התגובות המהירות!

פורסם

רגע תן לי להבין. יש לך סט שמחובר רק ל-HU ויש לך סאב על מונו? הוא לא משתלט על המוזיקה?

אני דווקא כן הייתי מציע לך לרכוש מגבר 2 ערוצים נחמד לסט, ככה שהוא יהיה יותר חזק וינגן יותר איכותי ממה שהוא מנגן עכשיו, מה גם שהוא ישתלב יותר טוב (בתוספת הבאסים שתקבל) עם הסאב. באס טוב של הסט מקדימה נותן תחושה שהבאס שהסאב מוציא הוא באס שבא מקדימה.

מקווה שהובן,

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי, גיא. תודה.

לגבי ההשתלטות, כיוונתי את זה ככה שהסאב בכלל לא "בולע" את הרמקולים מה שהוא גם לא מספיק חזק כדי לעשות את זה.

אני כנראה בכל זאת יזרוק לבגאז' עוד איזה קופסאת כבדה ויקרה. אתם בכל זאת טוענים שזה יוסיף לאיכות שזוהי מטרתי.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...