Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקוס איטית וסרבנית.

המגאן בעייתית אך נוחה מכולם,בשביל השקט הנפשי לא הייתי בוחר בה למרות שזה רכב ליסינג.

הייתי הולך על מאזדה 3, או קורולה.

בכל אופן בהצלחה.

פורסם
תן לי תקן אותך , לפני חודש בערך קיבלנו מגאן חדשה 2008 והיא אינה מגיעה עם חלונות חשמליים מאחורה

תרשה לי לעדכן אותך, לפני חודש וחצי קיבלתי את המאגאן שלי מניו קופל , הפלא ופלא יש חשמל מאחור בהתקנה מקומית אומנם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הפוקוס איטית וסרבנית.

המגאן בעייתית אך נוחה מכולם,בשביל השקט הנפשי לא הייתי בוחר בה למרות שזה רכב ליסינג.

הייתי הולך על מאזדה 3, או קורולה.

בכל אופן בהצלחה.

בעייתית, תמציא בבקשה נתונים..

אולי מודלים הראשונים אשר הגיעו לארץ.

מודלים 2005 והלאה מראים אמינות טובה מאוד, ואצלנו בחברה הם שירתו ללא כל בעיה ועשו יחד כמיליון ק"מ ב 3 שנים, ואף אחד לא נשאר תקוע בצידי הדרך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני עובר מפוקוס 2005 למגאן 2008. מבחינתי הבטיחות מנצחת את הפוקוס

ערן

לא שיש משהו רע בבחירתך (תתחדש) אך האם בדקת על בסיס מה המגאן והפוקוס קיבלו כוכבים?

פורסם

שכן קיבל שלשום מגאן חדשה מאופרייט-ליס ומאחור צריך ל"עבוד קשה" כדי לפתוח חלון.

את שלך כנראה הרכיבה חברת הליסינג או שהיה איזה מבצע או משהו.

GL-10, בשביל השקט הנפשי דווקא עדיף לקחת מגאן.

ותגיד סבא שלך היה ג'אסטי ואתה קרוי על שמו?

פורסם

למגאן 2008 שלנו מאלדן אין חלנות חשמליים מאחורה, המראות ידניות, והמערכת גרועה ביותר

:(

מי שמחפש איבזור לא ילך על המגאן אבל מי שמחפש בטיחות כן.

אמינות לא צריכה בכלל להוות שיקול מכיוון שמדובר ברכב חברה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
לא שיש משהו רע בבחירתך (תתחדש) אך האם בדקת על בסיס מה המגאן והפוקוס קיבלו כוכבים?

נכנסתי לאתר האירופאי לראות את תוצאות מבחני הריסוק ועשיתי נסיעת מבחן, לא התעמקתי מעבר לכך.

בטיחות היא הדרישה הראשונה שלי כאשר ילדי נוהגים, ובקבוצה 2 ליסינג, EPS יש לרנו מגאן וסיטרואן C4 שבשניהם ביצעתי נסיעת מבחן. מבחינת מרווח הרנו ניצחה לטעמי שכן האיבזור פחות חשוב לי.

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם
למגאן 2008 שלנו מאלדן אין חלנות חשמליים מאחורה, המראות ידניות, והמערכת גרועה ביותר

:(

מי שמחפש איבזור לא ילך על המגאן אבל מי שמחפש בטיחות כן.

אמינות לא צריכה בכלל להוות שיקול מכיוון שמדובר ברכב חברה.

גם אני עם מאגאן מודל 2008 מניו קופל.

חלונות חשמל מאחור , נראה כהתקנה מקומית, מערכת שמע מצוינת של קנווד הקוראת MP3 , ויודעת לבצע הנמכה אוטומטית של עוצמת השמע בכניסת שיחה לנייד.

כל חברה כנראה מציידת את הרכב בצורה שונה.

• תוכן חדש...