Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ראשית, יצא לי לעבור על לא מעט שרשורים בפורום זה ואני מאד התרשמתי לטובה מהמקצועיות של חברי הפורום וההיענות.

מצטער מראש שזה הולך להיות קצת ארוך.

בקרוב אני מקבל רכב מהחברה (סיטרואן C4) שהולך להיות איתי במשך 3 השנים הקרובות.

אני רוצה להרכיב ברכב סט הכולל קומפוננט קדמי + 6*9 מאחור שיהווה תחליף לסאב (אין אופציה לשים סאב ואני מודע לכך שאין תחליף אמיתי לסאב) + מגבר.

לגבי המגבר, יש לי כיום מגבר מדבקה concord 700W או משהו בסגנון שמוציא עד כמה שידוע לי 75*4 RMS.

אין ספק כי זהו מגבר ברמה בנונית ומטה.

מה שחשוב לי זה דיוק בצלילים והרמוניה בין הצלילים הגבוהים לנמוכים, כמו כן נתקלתי בהרבה מערכות שהקומפוננט ממש צרם (למרות שהיה בעל שם ונחשב איכותי).

אין לי סוג מסויים של מוסיקה שאני שומע.

הדגש הוא על איכות הצליל ופחות על עוצמה (אם כי לא יזיק).

אשמח לקבל הצעות (דרך אגב, לצורך קנה מידה, המורל פולס הומכר והמומלץ נחמד אך אני מחפש משהו מעט טוב יותר)

מודה לכם מראש

אייל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2000 ש"ח על קומפוננט + 6*9 + מגבר ? יהיה לך קשה למצוא משהו יותר טוב מהפולס ...

חשבתי על 2 האפשרויות הבאות לקומפוננט:

1. Rockfors p162s

2. JBL GTO 6507

פורסם
ה-JBL, ללא צל של ספק.

במה הוא טוב יותר מהמורל פולס אם בכלל.

חשוב לי שהרמקול לא "יצעק" בתדרים גבוהים ובעוצמות שמעל לבנוני

איך ה Rockford לעומת הפולס

פורסם

כל אחד והאוזן שלו.

אני אהבתי יותר את הJBL הנ"ל ולכן הלכתי עליו ונהנתי מכל רגע עד שהתהפכתי עם האוטו והסט בארון מחכה לאוטו הבא....

יש כאלה שיגידו שהוא צורם יותר מהפולס ודווקא יעדיפו את הפולס כשלדעתי התדרים הגבוהים של הJBL יותר מדוייקים.

אתה צריך לשמוע ולהחליט ולא סתם ללכת על טעם של אחרים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הטוויטרים של ה-JBL חדים, אז רצוי שתשמע אותו לפני שאתה רץ לקנות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

OK תודה,

אני די נרתע מטוויטרים חדים מדי, כמו שכתבתי בהתחלה, מחפש סט שלו "יצעק" ויהיה יותר נעים.

בהנחה שאני הולך על אחד מהשניים Rockfors p162s או JBL GTO 6507 (אלא אם כן למישהו יש עוד כיוון), עם איזה אחוריים כדאי להשלים אותם על מנת לקבל בס טוב (לא נמרח)? אני חשבתי על הכיוון של אחד מדגמי ה קנווד.

תודה.

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה מדבר על תקציב של 2000 עבור מגבר , קומפוננט ורמקולים אחוריים . הבנתי נכון ?

אם זה המצב אני הייתי מנסה להציע משהו אחר ..

אני אומנם לא מכיר בפועל את המגבר הפשוט שברשותך , ולכן אני מסייג את ההמלצה שלי , אבל אם הוא תקין , ולא מכניס רעשים שמיעים למערכת , הייתי מציע לך להישאר איתו, להשקיע את התקציב בסט קומפוננט טוב ולחבר אליו את המגבר אולי אפילו בגישור ואז מבחינה תאורטית תקבל גם סט טוב יותר וגם הגברה מספיק חזקה. רמקולים אחוריים הייתי מחבר להד יוניט במידה ותעבוד בגישור. כיוון כזה ישאיר לך אפשרות יותר נוחה לשדרג בהמשך בזכות זה שלא תצטרך להחליף גם מגבר וגם קומפוננט , אלה יהיה לך כבר סט טוב מקדימה שאליו תוכל לשדרג מגבר טוב יותר . לגבי מגברים בכלל הייתי מציע לך לחשוב על יד שניה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא ברור מה הסכום שאתה רוצה להוציא רק על הקומפוננט.

הסכום הכללי הוא 2,000 ואני צריך איכשהו לתמרן.

סדר גודל של 700-800 על קומפוננט

500-600 על 6*9 אחוריים

מה שמשאיר 700 ש"ח למגבר או לחלופין להשאר עם המגבר עלום השם והבנוני מינוס שיש לי היום.

פורסם

תחשוב על הנ"ל :

מגבר שתחבר לקומפ'

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151807

קומפ' ,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472469

6*9 שתחבר לר"ד

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417684

למרות שהייתי מציע לך להוסיף עוד קצת ולהביא סאב זול + מגבר יד שניה ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הסט הזה של JBL בעל טוויטרים מאוד מעצבנים וצורמים לדעתי, ולפי מה שהבנתי אתה מחפש טוויטר רגוע יחסית אז המורל פולס או הטמפו יהיו עדיפים על פני הJBL.

ה6*9 מנגן מאוד יפה לדעתי, אבל יש עוד אלטרנטיבות. פשוט תלך לחנויות ותשמע לסוגים שונים של רמקולים.

ב700 שקל למגבר אתה לא תמצא מגבר איכותי, אז במידה והמגבר שלך לא מייצר רעשים אין סיבה להחליף אותו במגבר סיני אחר.

פורסם

סט קומפוננט:

מורל טמפו בסביבות ה550

6*9 :

מורל פולס להשלמת הצליל ( אותו חברה) בסביבות ה450

מגבר:

B2.400.4וLightning Audio

בסביבות ה850-900

יוצא בערך 1850-1900 כלומר נשאר לך אפילו עודף

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

• תוכן חדש...