Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לא מזמן הייתה בדעתי לנסות ולבנות אתר ויש לי סבלנות ורצון אז לאט לאט הולך.....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

התחלתי מהבסיס ללמוד HTML ועברתי למדריכים שסיימתי לקרוא ואני עובד בתוכנת DREAMWEAVER 8

את הבסיס והעיקרון הבנתי.....

וכשניסיתי לעשות לבד אז התקשתי בעשיית התבנית והסרגלים של האתר שברצוני לבנות....

כל עניין הקישורים ולהוסיף דברים זה שטויות אין בעיה גם הבנתי את עקרון הCSS אבל אני מחפש אולי יש תבניות מוכנות שניתן להשתמש בהם ואולי לשנות פה ושם אבל אני מחפש את העיקרון....

ובנוסף באיזה תוכנה קל לעבוד ולעשות כיתוב כתמונה-הכוונה היא להוספת תמונות זוהרות ובהן קישורים ככפתורים..... כיתוב רגיל ואז כשעולים עליו עם העכבר שהוא ישתנה....

אם מישהוא יכול לעזור אני אשמח מאוד...

האתר יהיה בנושא מועדון ומפגשים של איטלקיות אך ברוב בקרב החברים לא משהו יותר מידי גדול.

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בקשר לכפתורים שישנו צבע, אפשר לעשות את זה ב JS או FLASH.

עיצוב מוכן לא מראה על רצינות, תנסה להכין עיצוב לבד או לשלם למעצב שיכין לך.

ב HTML ניתן לעשות אתר סטטי, אם תרצה לעשות אתר עם משהו דינאמי תהיה חייב ללמוד שפת צד שרת (php,asp.net).

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני לא מחפש לעשות משהו רציני במיוחד....

אך אולי יש איזה עיצובים מוכנים.... אולי עם הזמן אני אלמד לעשות את זה לבד.....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...