Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גל,

אם היא הייתה כזאת חברה"טובה",היא לא הייתה כזאת "מזייפת נתונים".

בגלל זה - בעיני,היא נשארת בגדר הזבל הסיני.

זו בדיוק התשובה הלא נכונה להגיב.

כי מה שמצטייר בעיניך - עלול להצטייר בעיני מישהו אחר שלא מבין.

גם חברות כמו אוריון, סאונדסטרים, רוקפורד וקיקר מזייפות נתונים בכל מיני מקרים.

האם הם עדיין בגדר זבל סיני אצלך?

עצוב, וכדאי שתשים ברקס על ההודעות המטעות שלך.

כך או כך - אני אהיה כאן לעשות זאת. :idea:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נגיד,

רוקפורד,קיקר,סאונד סטרים.

בכמה הן מורידות ?בטווח ה20RMS?בנגיד?

PYLE?

מביאה לך מגבר שכתוב עליו 100X4 והוא מוציא איזה 40 RMS אם לא 30.

פורסם

כן, כי בדקת את כל המגברים שלהם, עשית להם benchtest שאתה כ"כ בטוח במידת ההפרזה.

אתה עוד יותר מחזק את הטענה שלי שהיידע שלך שואף לאפס, אני אצפה בכל ההודעות שלך לוודא שלא תפיץ את הדיעות

שלך כמטרות לאנשים אחרים.

שבוע טוב.

פורסם

שלומי מספיק לשלוח הודעות סתמיות!

המונה עולה אבל סתם לשווה

רמת הפורם יורדת וזה מפריע לכולם

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

הפלטינום אולי "זבל סיני" אבל משרת באמינות רבה ולא נכנס לפרוטקשיין ועובד המון שעות ברציפות.

להרבה מהאנשים שאני מכיר יש אותו והוא באמת מגבר שעובד ללא בעיות ובמחיר של סיבובות ה350 ש"ח לדעתי הוא הכי משתלם.

אני קניתי בזמנו כשהוא עלה 500 ואני לא מצטער ובמיוחד עם המחיר החדש שלו היום לא הייתי חושב בתקציב הנ"ל.

הוא נותן בסביבות ה40W R.M.S לערוץ לא נראה לי שיותר אבל נותן ומרים ל את הJBL טוב ובלי בעיות כמובן עם כיוונים טובים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בין אם זה פלטינום ובין אם זה DLS, המגבר אמור לעבוד שעות רציפות ללא בעיה.

אם יש לך מגבר שלא עובד הרבה זמן רצוף (אם יש צורך בכך בכלל) הרי שמדובר במגבר לא טוב מרגע יציאתו את המפעל!

פורסם

חברים יקרים!

תודה רבה על כל התגובות נראה שעוררתי פה וויכוחים בריאים...

בכל מקרה אני רוצה להבין דבר אחד הPYLE שהבנתי שזאת חברה אמריקאית בכלל שווה את הכסף...?!

בואו לא נשכח שיש לי HU טובה פיוניר 6850 שיש לו חיתוכים טובים ויכול לפצות על חיתוך לא נכון של מגבר (תקנו אותי אם אני טועה..) אני מחפש מגבר שיתן לי בוסט למערכת אני לא מעוניין שכל הרחוב ישמע אותי אני מעוניין שכשאני נוסע ברכב עם סאן רוף וחלונות פתוחים אני ישמע את המוזיקה ולא רוח...

בכל מקרה אני יחליף רמקולים אחוראים עדין לא סגור על מה ובמידה והקדמיים יזיפו עם מגבר אני יקנה קומפוננט בהמשך הדרך...

לכן אני צריך לבחור מגבר שיתן לי תמורה טובה למחיר ושבעתיד יוכל להחזיק לי רמקולים קצת יותר איכותיים וקומפוננט ממוצעים (במידה והקאדנס יזייפו)

פורסם

אני לא יודע בקשר לפייל אבל המגבר שהמלצתי עלי שווה את הכסף ותעשה חיפוש עליו.

הוא עולה מתחת ל-400 ש"ח אך לדעתי אם היה עולה טיפה יותר גם שווה את הכסף.

זה מגבר מאוד נפוץ. ומסכום כזה לא יודע מה עוד אפשר להציע.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
חברים יקרים!

בכל מקרה אני רוצה להבין דבר אחד הPYLE שהבנתי שזאת חברה אמריקאית בכלל שווה את הכסף...?! כמה פעמים צריך לומר לך שכן ?

בואו לא נשכח שיש לי HU טובה פיוניר 6850 שיש לו חיתוכים טובים ויכול לפצות על חיתוך לא נכון של מגבר (תקנו אותי אם אני טועה..) אני מחפש מגבר שיתן לי בוסט למערכת אני לא מעוניין שכל הרחוב ישמע אותי אני מעוניין שכשאני נוסע ברכב עם סאן רוף וחלונות פתוחים אני ישמע את המוזיקה ולא רוח...אם אתה רוצה מגבר יותר טוב תאלץ להוציא הרבה יותר כסף , מהתקציב שלך

אל תשלה את עצמך שאתה מקבל גנסיס דואל מונו , אבל במחיר שלך אתה מקבל את המגבר הכי טוב שיש

אני לא יודע בקשר לפייל אבל המגבר שהמלצתי עלי שווה את הכסף ותעשה חיפוש עליו.

הוא עולה מתחת ל-400 ש"ח אך לדעתי אם היה עולה טיפה יותר גם שווה את הכסף. היגיע הזמן שתבין שהפלטינום הוא זבל סיני שלא שווה את הכסף

זה מגבר מאוד נפוץ. ומסכום כזה לא יודע מה עוד אפשר להציע.

וזה שהוא נפוץ , רק אומר מה רמת הידע בארץ על אודיו לרכב.

האמת היא שבתקציבים שלכם אי אפשר לעשות מערכת שתשמע מספיק טוב , כדי שתוכלו להשוות רכיבים . כך שבתקציבים האלו זה לחפש את הרע במיעוטו . למזלכם יש את הפייל הזה . כי אחרת הייתם נדונים להיות עם מגברים שלא שווים גרוש , ושגם אם תשימו עלהם גנסיס/אלייט/פוקאל בריליום /רכיבים של סיז/פירלס/סקאןספיק , עדיין תשמעו זבל . אז במקום להמליץ על פלטיניום או כול השטויות האחרות , תקחו את הפייל ותגידו תודה

בברכה יהודה

פורסם

לא להתקרב לפלטינום אודיו!

מניסיון שלי איתם הבנתי שהאמינות שלהם שואפת לאפס! מגברים שתוך כחצי שנה חזרו רובם להחלפה ולתיקון ולא פעם אחת!

עולים גרושים אבל זה כמו רולטה רוסית! לך תדע אם נפלת על אחד מתוך 10 שיהיה נורמאלי ולא יתפרק.

פורסם

אני חייב להעיר ולהתעלק על השרשור, ברשותי , כמו שהותיקים יודעים, מגבר מסוג XENIA , שרוב ה"יועצים" הציעו לי לזרוק אותו לאחר שהוא התקלקל אחרי שנתיים של עבודה מאומצת, ואני התעקשתי לתקן אותו כי אני יודע מה הוא שווה ואני מכיר את האיכויות שלו. נכון, זה לא ג'נסיס או JL וכו' אבל בפרמטר של תמורה למחיר הוא עושה את העבודה, ובשורה התחתונה, אני מרוצה.

ושלא תחשבו שאני אחד שלא מבין סאונד, אני מתעסק במוזיקה ומנגן מוזיקה( לא על כלים אלא מכשירים) כבר קרוב לעשור, כך שאני יודע איך המוזיקה צריכה להישמע.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
איך הלנזר הזה...?

http://zap.co.il/model.asp?model_id=402629 תגיד אתה מתעקש לזרוק כסף ? מה זה משנה לך אם על המגבר כתוב לנזר או כתוב פייל ? למה לשלם 250 ש"ח נוספים על תווית של לנזר אם לנזר עצמם עושים את הפייל בשביל שתשלם פחות ?

ואיך הפולס הזה...? זה הפולס שדיברתי עליו שנמכר בתחנה המרכזית ב500 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150281

באיזה מחיר ניתן לקנות משהו מספק...?! (אני מדבר רק על מגבר...)

איך חברות MAC AUDIO / LIGHTNING AUDIO....?

תקנה את הפייל ולך לישון

בברכה יהודה

פורסם
אל תשלה את עצמך שאתה מקבל גנסיס דואל מונו , אבל במחיר שלך אתה מקבל את המגבר הכי טוב שיש

וזה שהוא נפוץ , רק אומר מה רמת הידע בארץ על אודיו לרכב.

האמת היא שבתקציבים שלכם אי אפשר לעשות מערכת שתשמע מספיק טוב , כדי שתוכלו להשוות רכיבים . כך שבתקציבים האלו זה לחפש את הרע במיעוטו . למזלכם יש את הפייל הזה . כי אחרת הייתם נדונים להיות עם מגברים שלא שווים גרוש , ושגם אם תשימו עלהם גנסיס/אלייט/פוקאל בריליום /רכיבים של סיז/פירלס/סקאןספיק , עדיין תשמעו זבל . אז במקום להמליץ על פלטיניום או כול השטויות האחרות , תקחו את הפייל ותגידו תודה

לומר תודה שיש את פייל?

נמנעתי מלהגיב הרבה באשכול הזה אחרי בקשתיכם שלא להגיב ערב חוסר ידע .

אבל ,פה-אתה הגזמת ,בטירוף.

אני לא מאמין שאתה אומר דברים כאלה,

אתה אומר

או הטופ שבטופ,או הזבל שבזבל.

אז מה?הבנו,פייל-חברה טובה,יותר טובה מלייטנינג(עלק)אבל,הגענו לנקודה ש-

או ג'נסיס והחברה שלהם,או פייל ומטה.

מה זה?מה קורה פה בדיוק?

אז,איפה?רוקפורד?מק אודיו?JBL?לייטנינג אודיו?

מה קורה פה?מהפכה?

כל החברות האלה,בגדר הזבל?

או שיש לי ג'נסיס וזאת "מערכת טובה"או שיש לי מערכת שהיא "הזבל שבזבל".

אז אולי אתה לשם שינוי תחשוב מה אתה רושם טיפ טיפה בהודעות שהחלטת להיסחף בהן.

אני לא אומר כלום עלייך,שמתי לב לידע הרחב שיש לך ואני דיי מעריך אותך(תאמין לי שכן.)-אבל פה אני נותן את דעתי האישית ואני חושב שהיא דיי נכונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...