Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא עוזר לעצמך, למה אתה מצפה שיעזרו לך?

מה היתה הבעיה לסדר את זה ולא להגיע למצב הזה?

להזכיר לך פתגם על חכם וטיפש?

על פיקח וחכם...

אבל נכון, יוסי, היית צריך לסדר את זה מזמן, מכסה דלק עולה כמה שקלים.

הוא לקוח בפוטנציה שגורם למנהל התחנה לשרת פחות טוב לקוחות בפועל. קודם שומרים על הקיים ורק אחר כך מגייסים לקוח חדש (מה גם שלא מדובר על נהג משאית שישאיר כמה אלפפי שקלים בשבוע אלא על בעל ג'אסטי שממלא 300 ש"ח בחודש).

לדעתי זה שלא לחצו אותו להזיז את הרכב ולא באו אליו בטענות זה מה שהם היו גם מחוייבים לעשות כמנהלי עסק שלקוח עצר אצלם אבל בין זה לבין להבוא בטענות שאיען להם מנעולן המרחק עצום.

יוסי,

תשמע, לא רוצה לרדת עליך או משהו.

אתה מספיק בוגר לשים ארגז כלים קטן באוטו. כמה מברגים, פליירים, איזולירבנד, כמה פיוזים, וכו'.

ככה היית מונע את בקשת העזרה שלך...

אני לא יודע אם כולכם לא יודעים לקרוא אבל באוטו שלי יש הכל. זה היה האוטו של אחותי!

לא ציפיתי גם שייתנו לי פלאייר, אבל לפחות להתייחסות כלשהי. אפילו "עוף לי מהתחנה, אתה מעכב פה את כולם" היה מספיק לי.

יש, כמו שאמרו אחרים, משהו שהוא תודעת שירות. בעל עסק שלא מתייחס אלי יכול להיות בטוח שאני לא אחזור אליו, כי אני מצפה שייתייחסו אלי כמו אל בן אדם. לא אכפת לי מה הבן אדם עושה באותו רגע, לפחות תענה לי, או תגיד "רק שניה אני איתך, אני עסוק.".

לגבי הרגשת הזמן, אני לא מגזים, ובאמת הייתי שם יותר משעה וחצי, על השעון.

אני בטוח שכל מי שכתב לי שאני טועה פה הם אנשים בני פחות מ30 שלא מבינים שום דבר עדיין מהחיים שלהם או מכבוד לאחרים.

פורסם

אני בטוח שכל מי שכתב לי שאני טועה פה הם אנשים בני פחות מ30 שלא מבינים שום דבר עדיין מהחיים שלהם או מכבוד לאחרים.

בלי לפתוח פה תיבת פנדורה אני רק אציין דבר אחד,

כמה שאתה צודק........

אבל זה לא קשור רק לגיל, זה קשור יותר לחינוך ואתה רואה את זה יופי יופי על הכביש כל יום

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

גם אני נתקלתי בשירות גרוע, אבל מה שיוסי תיאר כ"בזיוני" זה לא המקרה, הוא רצה פלייר ואין פלייר, אני לא מבין למה לדבר עם המנהל.

גם אני נתקלתי בשירות גרוע, שירות גרוע זה שאתה נכנס ל"אוטו דיפו", מבקש לדעת מה דגם הצמיג שמוכרים לך ואתה מקבל תשובה "זה קומהו, מה זה משנה איזה דגם?", זה שירות גרוע.

פורסם
לא אכפת לי מה הבן אדם עושה באותו רגע, לפחות תענה לי, או תגיד "רק שניה אני איתך, אני עסוק.".

אני בן 29, מספיק? טיפלתי באלפיי לקוחות, מספיק?

הגישה שלך שגויה , ואם לא אכפת לך מה הבנאדם עושה, סביר להניח שלו לא יהיה אכפת ממך.

STI 2004

פורסם

לא הבנתם, אה?

הבעיה פה היא שלא היה אפילו שירות. הוא אפילו לא הסתכל עלי.

לא משנה אם אין לא פלאייר, וזה לא העניין. אולי כן היה לו, אבל הוא לא טרח אפילו לברר מה אני רוצה. אולי רציתי לקנות פזומט? אולי רציתי להציע לו משהו שיעשה לו טוב לעסק?

פורסם

נו,וזה לא הספיק לך להכיר וללמוד מקרוב את המנטליות הצברים בארץ השמש הניצחית?

ברוך הבא ארצה,ידידי!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
בתור אחד שמכיר את יוסי היכרות די טובה וא שטחית, אני יכול בוודאות להעיד שהוא לא מציק, ואם הוא ביקש עזרה, זה רק בגלל שהוא באמת היה צריך עזרה.

וחלק מהשירות שבעל עסק, במיוחד עובד של רשת (וגם מנהל תחנה הוא עובד רשת) צריך לתת,

זה לא רק לא להקטין ראש ולא להקשיב ללקוח, אלא גם לעזור לו.

וכמו שיש לו תיק עזרה ראשונה אז ראוי שבכל התחנה יהיה לו פלייר אחד בתוך ארגז כלים.

לא, אין שום חוק שיחייב אותו בכך, אבל כל המהות של "לתת שירות" כרוכה בהגדלת ראש והקשבה ללקוח.

ואני אתן דוגמה:

היה לאמא שלי פנצ'ר באוטו. במקום ללכת לפנצ'רייה "שלי" אמרתי "בוא נלך למקום קרוב".

הלכתי למקום שנמצא מטר מהבית שלי, ביקשתי שיתקן את הפנצ'ר. הוא אומר לי "אי אפשר צריך לשים צמיג חדש".

אמרתי "סבבה, תביא לי צמיג זהה לקיים". אין לו. הוא גם לא מוכן להזמין או לברר או שום דבר אחר.

הא, והוא מנסה לדחוף לי בכוח צמיג של "טייגר". להזכירכם, יש לה באוטו צמיגים ספורטיביים הכי יקרים שהצלחתי למצוא במידה שלה.

מן הסתם שסירבתי בנימוס, ואז הוא מתחיל לצעוק עלי "אז למה פירקתי את הצמיג מהג'אנט רק על זה אתה צריך לשלם לי !"

ואני כזה "מישהו אמר לך להתחיל לפרק? ביקשתי שתסתכל אם אפשר לתקן את הפנצ'ר. אם הצמיג אינו בר תיקון ניתן לראות גם בלי לפרק".

ביקשתי ממנו בנימוס שירכיב חזרה את הצמיג כדי שאני אוכל להכניס אותו לרכב כדי שהג'אנט לא ישרוט את הריפוד וכי רציתי את הצמיג,

לא סמכתי עליו שהוא באמת בלתי שמיש.

הוא סירב בטענה שאם אני אל קונה ממנו צמיג הוא לא מרכיב אותו חזרה. אמרתי לו "לא ביקשתי שתנפח ותאזן לי אותו,

רק תעביר אותו במכונה שהוא יהיה מולבש, אפילו בלי אויר!"

אחרי שהוא סירב, והמשיך לצעוק עלי שאני צריך לשלם לו על פירוק שכלל לא ביקשתי, ועל זה שהצמיג שלו מצויין

"וזה הרבה יותר טוב מהזבל שלך, מה זה פאלקן, מי שמע עליהם בכלל..."

פניתי אליו ואמרתי לו: "תקשיב, אני גר מאה מטר מכאן. ויש לי במשפחה בכל זמן נתון בין 5 ל 7 מכוניות,

ולפעמים עוד אופנוע או שניים. לקוח כמוני כרגע הפסדת,

ותאמין לי שהייתי משלם לך כל מחיר שהיית רוצה על הצמיג שיש לי עכשיו ברכב, רק בשביל הנוחות שאתה קרוב אלי הביתה".

רק בגלל "חוויית השירות הזו", אני, אל אותו בעל עסק, לעולם לא חוזר.

שירות זו לא מילה גסה, זו דרך חיים.

בעל עסק שלא יודע לתת לי שירות - מחוק מבחינתי. הכסף שלי זה כח הקנייה שלי, בעלי עסק שאני תומך בהם אני מקדם אותם מאוד קדימה, בעלי עסק שאני לא סובל לא יראו ממני אגורה.

הכח שלכם לקדם עסקים טובים הוא בעידוד הקנייה אצלהם, רכישה חוזרת, הפצת אותו עסק ושמו ברחבי תבל.

תשתמשו בזה !

מה שחסר כדי להשלים את התמונה של שירות גרוע זה שתספר שבמקום אחר כן הצליחו לתקן את הצמיג.

בקשר לספורטיביות של פלקן - זה כבר דיון לשרשור אחר :)

יוסי תחשוב על משמעות צמד המלים "שירות עצמי".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה בישראל מה לא הבנתה =)

כמה שנים אתה בארץ שאתה עוד שם לב לדברים האלה? :wink:

לא כולם ככה, לא כל אחד זורק ןלא בכל משרה....

זה שאנחנו מסכימים לקבל את זה, זה כבר סיפור אחר.

רק צריך לזכור ששירות עולה כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בן 39 עם ותק של יותר מ 12 שנים כאיש שירות ואח"כ כמנהל שירות שדה בחברה שלנו.

מתוקף תפקידי כבר יצא לי לנפנף לקוחות לעזזל כי הם דרשו פי כמה ממה שהכניסו ללא סיכוי לעסקה עתידית שתפצה על זה וללא צורך ממשי (כמו למשל לקוח שהריץ אותי 5 פעמים לצפון בגלל שלא עקב אחרי הוראות ההרכבה. בפעם הראשונה שכח לשים אטם, אח"כ שם אותו לא טוב, ל השלים את יציקות הבטון מסביב למגוף והשיא היה שכשהשלים אותם הוא קבר את המגוף עד חציו בבטון והתלונן שהוא תקוע. הוא קיבל שירות ללא חיוב אבל כבר אז הודעתי לו שאני לא מוכן לספק לו יותר ציוד). לקוח קטן נורמטיבי אני אפנה לסוחר.

נכנסת לתחנה בשירות עצמי אז לא קיבלת שירות. גם במקדונלדס לא יגישו לך לשולחן וזה לא יהפוך את השירות שלהם לביזיוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור אחד שנותן שירות (תמיכת אינטרנט) ונתן שירות (תחנת דלק - זאת ממול לתחנה המדוברת) ובקבלה של בית מלון ...

הבעיה היא לפעמים שמי שנותן את השירות כבר לא מסוגל לסבול את הבהמתיות , חוסר הסבלנות , אפקט העדר הישראלי ..

הלקוח הישראלי הוא בהמתי , וולגרי , חושב שקנה אותך ואת כל החברה בשביל שקל

מפה הכול מתחיל ,

לקוחות רוצים לקבל שירות טוב , הם צריכים להבין שהשירות ניתן בהתאם ליחס של הלקוח ..

יש לקוחות שבאמת כיף לתת להם שירות , לא קרה פעם או פעמיים שאתה מגיע למצב של קללות עם הלקוח והמנהל מגבה אותך אחרי זה ... למה , כי הוא חושב שעם ה20 שקל בחודש שהוא משלם הוא קנה אותך , את המשפחה שלך ואת החבה שאתה עבוד בה ..

שכחנו להגיד שהלקוח הישראלי הוא גאון שיודע הכול , ובא ללמד את כולם מה העבודה ..

שם המשחק פה זה נימוס ואת זה ממש אין לישראלי הממוצע ..

אין אם זה מה לעשות , מן הסתם מה שהלך שם בתחנה לא היה תקין כי עדיין הוא עמד שם קרוב לשעתיים וזה מחשיד כבר בלי קשר .. וזה מקרה לא תקין

אבל למה לי לרצות לתת שירות ללקוחות שמקללים אותי , עושים אותי שקרן באמצעות זה שהם משקרים ישר מאשימים שכולם עושים לו דווקא למרות שהבעיה היא אצלו במחשב , מאיימים שילכו למישהו אחר (בבקשה לך , פחות קרציה לשרת) ועוד כל מיני דברים כאלו...

קיימים במדינה הזאת צדיקים מסדום , אבל הם ממש לא הרוב .

ההודעה הזאת קיצונית אבל היא משקפת את המצב ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

וואי כמה שאני מסכים עם שניכם

גם לי יצא לנפנף לקוחות, עם זה בהעלעת מחירים (שלא יהייה להם כדאי לקנות אצלי) או אם זה בדרכים קצת יותר ישירות אבל שניכם פספסתם את הנקודה העיקרית.

לנסות לעזור או לפחות להיראות כאילו אתה מנסה לעזור מבחינת נותן השירות הופך אותו לנותן שירות טוב שיזכר תמיד בעיני הלקוח. לעומת זו אם תתיחס חרא ללקוח סביר להניח שלא תראה אותו יותר והוא ידאג להפיץ את הסיפור בין מכריו.

לקוח שיתקל בבעיות בגלל הרכבה לקויה או אי קריאת ההוראות יקבל עזרה בגבולות הסביר מעבר לזה הוא יצטרך לשלם על אותה עזרה במידה והוא יזדקק לה עדין.

בנינו, כמה פעמים יצא לכם להתרוצץ בגלל לקוח שהיה צריך משהו באופן מיידי? אני באופן אישי התרוצצתי הרבה ועשיתי ככול יכולתי לעזור לאותם לקוחות שהיו צריכים משהו מעכשיו לעכשיו, כמובן שזה מותנה בבקשה הגיונית וניסיון טוב עם אותו לקוח

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...