Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השניים שענו לי הוכיחו שהם לא מבינים מה זה יחס של נותני שירות.

אף אחד לא חייב לתת לו פלייר, אבל כן חייבים להתייחס אליו .

יוסי מספר שהוא רודף אחרי המנהל שם והוא ממש לא מתייחס אליו ולא עונה לו.

זה לא יחס סביר,וזה לא משנה אם הוא ממלא ליטר בשנה או אלף ביום הוא לקוח.

בן אדם פונה אליך ? תענה לו (גם אם התשובה שלילית).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השניים שענו לי הוכיחו שהם לא מבינים מה זה יחס של נותני שירות.

אף אחד לא חייב לתת לו פלייר, אבל כן חייבים להתייחס אליו .

יוסי מספר שהוא רודף אחרי המנהל שם והוא ממש לא מתייחס אליו ולא עונה לו.

זה לא יחס סביר,וזה לא משנה אם הוא ממלא ליטר בשנה או אלף ביום הוא לקוח.

בן אדם פונה אליך ? תענה לו (גם אם התשובה שלילית).

תתפלא אבל גם את זה הוא לא חייב. עסק פרטי שלו, הוא ירצה שיחזרו יחייך, לא ירצה לא יחייך. בעיה שלו.

אני תומך בדעת הרוב, אני אחרי 5 דקות הייתי מסלק אותך משם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

את הצד של המנהל לא שמענו, לכן אי אפשר לשפוט.

מנסיון כנותן שירות, המון לקוחות בארץ לא סבלניים ומאוד מציקים, לא מכירים את המושג "תור", לא מכירים בנהלים, מאבדים את תחושת הזמן (5 דקות המתנה = 30 דקות המתנה), רוצים הכל כאן ועכשיו, רוצים "שירות אמריקאי"?! תתנהגו כמו "לקוחות אמריקאים".

אם אני אתחיל לספר על לקוחות אדיוטים שהיו לי, השרת יקרוס.

פורסם
תתפלא אבל גם את זה הוא לא חייב. עסק פרטי שלו, הוא ירצה שיחזרו יחייך, לא ירצה לא יחייך. בעיה שלו.

אני תומך בדעת הרוב, אני אחרי 5 דקות הייתי מסלק אותך משם.

אף אחד לא חייב ,זכותך לתת שירות ביזיוני (או כושל או אלף ואחת דרגות של שירות לא טוב).

אחת הבעיות שלנו היא שאנחנו מסתכלים כל הזמן מה חייבים.

יש דברים שכדאי לעשות גם אם לא חייבים ,סתם כי זה יותר נחמד ויותר נכון עיסקית.

וכשאנשים נוהגים בלקוחות נחמד, ומתייחסים אליהם ,קוראים לזה שירות לקוחות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה התחנה הכי טובה שבה תדלקנו מאז ומעולם. איכות הדלק שהייתה שם (לפחות עד ללפני 4-5 שנים, אח"כ משום מה הפסקנו לתדלק שם בנסיעה חזרה, פשוט כי המיכל כבר היה מלא ) הייתה פשוט מעולה. ואני אומר את זה ברצינות גמורה, מעניין באמת איך התחנה הנ"ל היום, אין איזה חדרתים (ע"ע יאשה) שיגידו משהו טוב על התחנה הנ"ל?

מסכים, גם היום הדלק בה הוא הכי טוב בחדרה =)

פורסם

בתור אחד שמכיר את יוסי היכרות די טובה וא שטחית, אני יכול בוודאות להעיד שהוא לא מציק, ואם הוא ביקש עזרה, זה רק בגלל שהוא באמת היה צריך עזרה.

וחלק מהשירות שבעל עסק, במיוחד עובד של רשת (וגם מנהל תחנה הוא עובד רשת) צריך לתת,

זה לא רק לא להקטין ראש ולא להקשיב ללקוח, אלא גם לעזור לו.

וכמו שיש לו תיק עזרה ראשונה אז ראוי שבכל התחנה יהיה לו פלייר אחד בתוך ארגז כלים.

לא, אין שום חוק שיחייב אותו בכך, אבל כל המהות של "לתת שירות" כרוכה בהגדלת ראש והקשבה ללקוח.

ואני אתן דוגמה:

היה לאמא שלי פנצ'ר באוטו. במקום ללכת לפנצ'רייה "שלי" אמרתי "בוא נלך למקום קרוב".

הלכתי למקום שנמצא מטר מהבית שלי, ביקשתי שיתקן את הפנצ'ר. הוא אומר לי "אי אפשר צריך לשים צמיג חדש".

אמרתי "סבבה, תביא לי צמיג זהה לקיים". אין לו. הוא גם לא מוכן להזמין או לברר או שום דבר אחר.

הא, והוא מנסה לדחוף לי בכוח צמיג של "טייגר". להזכירכם, יש לה באוטו צמיגים ספורטיביים הכי יקרים שהצלחתי למצוא במידה שלה.

מן הסתם שסירבתי בנימוס, ואז הוא מתחיל לצעוק עלי "אז למה פירקתי את הצמיג מהג'אנט רק על זה אתה צריך לשלם לי !"

ואני כזה "מישהו אמר לך להתחיל לפרק? ביקשתי שתסתכל אם אפשר לתקן את הפנצ'ר. אם הצמיג אינו בר תיקון ניתן לראות גם בלי לפרק".

ביקשתי ממנו בנימוס שירכיב חזרה את הצמיג כדי שאני אוכל להכניס אותו לרכב כדי שהג'אנט לא ישרוט את הריפוד וכי רציתי את הצמיג,

לא סמכתי עליו שהוא באמת בלתי שמיש.

הוא סירב בטענה שאם אני אל קונה ממנו צמיג הוא לא מרכיב אותו חזרה. אמרתי לו "לא ביקשתי שתנפח ותאזן לי אותו,

רק תעביר אותו במכונה שהוא יהיה מולבש, אפילו בלי אויר!"

אחרי שהוא סירב, והמשיך לצעוק עלי שאני צריך לשלם לו על פירוק שכלל לא ביקשתי, ועל זה שהצמיג שלו מצויין

"וזה הרבה יותר טוב מהזבל שלך, מה זה פאלקן, מי שמע עליהם בכלל..."

פניתי אליו ואמרתי לו: "תקשיב, אני גר מאה מטר מכאן. ויש לי במשפחה בכל זמן נתון בין 5 ל 7 מכוניות,

ולפעמים עוד אופנוע או שניים. לקוח כמוני כרגע הפסדת,

ותאמין לי שהייתי משלם לך כל מחיר שהיית רוצה על הצמיג שיש לי עכשיו ברכב, רק בשביל הנוחות שאתה קרוב אלי הביתה".

רק בגלל "חוויית השירות הזו", אני, אל אותו בעל עסק, לעולם לא חוזר.

שירות זו לא מילה גסה, זו דרך חיים.

בעל עסק שלא יודע לתת לי שירות - מחוק מבחינתי. הכסף שלי זה כח הקנייה שלי, בעלי עסק שאני תומך בהם אני מקדם אותם מאוד קדימה, בעלי עסק שאני לא סובל לא יראו ממני אגורה.

הכח שלכם לקדם עסקים טובים הוא בעידוד הקנייה אצלהם, רכישה חוזרת, הפצת אותו עסק ושמו ברחבי תבל.

תשתמשו בזה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שירות זו לא מילה גסה, זו דרך חיים.

הכח שלכם לקדם עסקים טובים הוא בעידוד הקנייה אצלהם, רכישה חוזרת, הפצת אותו עסק ושמו ברחבי תבל.

יפה כתבת על שירות, אבל מה לעשות שיש הרבה בעלי עסקים שלא מבינים את זה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

יוסי,

תשמע, לא רוצה לרדת עליך או משהו.

אתה מספיק בוגר לשים ארגז כלים קטן באוטו. כמה מברגים, פליירים, איזולירבנד, כמה פיוזים, וכו'.

ככה היית מונע את בקשת העזרה שלך...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כל אלו שמרצים על "שירות טוב" 90 אחוז מהם לא היו נותני שירות מעולם, אני "מגדיל ראש" ועוזר ללקוחות מכל הלב, את התודה של הלקוח הישראלי לא מרגישים, נותני השירות הם לא רובוטים, לפעמים הם טרודים/לחוצים מטפלים בבעיה של לקוח אחר, קצת סבלנות מהצד השני לא תזיק.

פורסם
עידן איפה אתה מתגורר ? שאתה אומר שאתה לא תתדלק בתחנה הזו[מה כבר הסיכויים שדווקא שם אתה מרבה לתדלק]?

בתור תושב חדרה,התחנה הזו באמת קצת לוקה בחסר,אני באופן אישי לקוח מרוצה אשר מתדלק קבוע בתחנת "דלק" על כביש 4 מצפון לדרום בכניסה לחדרה.

היי,

אומנם לא יוצא לי הרבה לעבור שם, רק לפעמים כי אני לומד בנתניה, אבל בתחנה הזו אני יודע שלא אתדלק ואם אצטרך אכנס לתחנת דלק אחרת באיזור.

ודרך אגב- הורדתי את השיר שאתה מציין בחתימה שלך- בן ז**ה של שיר ומאז חיפשתי של מי החתימה כדי שאוכל להודות, אז תודה איש אחלה שיר

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בבקשה,הינה קבל המלצה לדיסק חדש שיצא לTony Moran לפני שבוע,דיסק חדש שהולך לחרוש הרבה רחבות מועדונים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כל אלו שמרצים על "שירות טוב" 90 אחוז מהם לא היו נותני שירות מעולם, אני "מגדיל ראש" ועוזר ללקוחות מכל הלב, את התודה של הלקוח הישראלי לא מרגישים, נותני השירות הם לא רובוטים, לפעמים הם טרודים/לחוצים מטפלים בבעיה של לקוח אחר, קצת סבלנות מהצד השני לא תזיק.

צודק, אין לנו קשר לשירות לקוחות

אצלי באופן אישי "רק" 7 שנים בתור סוכן שטח ו3 שנים בתור מנהל שיווק ומכירות.

את התודה של הלקוח הישראלי דווקא כן מרגישים אבל זה לא אומר שהוא לא ימכור אוצך אם מתחרה יציע לו ב3 שקל יותר זול:-D

גם כשאתה טרוד/ מטפל בלקוח אחר עדין אפשר להתיחס ללקוח המציק בנחמדות ואדיבות, סה"כ לומר לו להמתין כמה דק' וכבר תטפל בו. מצד שני גם סבלנות מצד הלקוח זה דבר חשוב.

אם זיהיתי נכון את התחנת דלק המדוברת (פז בכניסה לעיר, זאת שצמודה לכיכר) אני יכול להגיד שהמנהל שם הוא לא בדיוק אדם סימפטי ונחמד. היו לקוחות שלי בעבר (במקום עבודתי הקודם) ויצאה לי הנשמה עד שהוצאתי ממנו תשלומים, כל פעם היה לו תירוץ אחר.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

המרחק בין צריך לחייב גדול מאוד.

כנראה שיש לו מספיק לקוחות גם בלי להצטרך לתת יחס מיוחד לכל אחד.

אבל המרחק בין "שירות לקוחת בזיוני" לבין מה שמתואר כאן - רחוק מרחק שנות אור.

מה כבר קרה? הוא לא קיבל פלאייר? אז? מי אמר שהוא חייב להחזיק פלאייר ולתת לו אותו?

ולמה להגיע למצב כזה מלכתחילה? אם כבר, זה חוסר אחריות מצידך, שלא טיפלת בבעיה שלך בזמן.

פורסם

הבעיה לא מה הוא לא קיבל (פלאייר+יחס) אלה מה הוא כן קיבל- התעלמות מופגנת ויחס רע....

לא מבין על מה הרעש, יש מספיק תחנות דלק באיזור, אם שם כולם מסכימים שהיחס לא טוב אז פשוט לא להיכנס לשם

אסף- תודה על ההמלצה....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...