Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש לי ידיד שמחזיק במגבר קצת ישן של Lightning audio ,אני לא ממש זוכר את הדגם.

אבל בכל מקרה-כדי שהמגבר הזה יתחבר לחשמל הוא צריך מין חתיכת פלסטיק כזאת שאליה מכניסים את כבל הפלוס כבל הground וכבל הremote.

הבעיה היא שהוא איבד את אותה חתיכת פלסטיק,החתיכה הזאת פשוט נכנסת למגבר במקום בשם "power",מישהו יודע אם ניתן להשיג דבר כזה?

ד"א לבחור נשרף המגבר פעם,וכל המקום של הפיוז ממש הותך-האם יש מצב לתת את זה לטכנאי מגברים כלשהו וזה יסדר את זה?

או שהלך המגבר?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

קודם כל יש לך הרבה ידידים, תתחיל לקרוא להם חברים

מה שנאבד לידיד שלך (?) זה צמה שמתחברת למגבר

ניתן להלחים את החוטים ללוח של המגבר, אם אין לך ידע בזה, תשאיר את זה לטכנאי שיבדוק למה הפיוז נשרף

מה היה בערך הערך של הפיוז המותך?

פורסם

זה שני פיוזים,25 ו 25.

לגבי ההלחמה,אם אני אעשה את זה לא אוכל לנתק את החיבורים לא:S?

אין לי "חברים"אני לא כזה הומוגנטי.

יש חברות,בנות.

• תוכן חדש...