Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברכבי מולא בשבוע-שבוע וחצי האחרון, כ4 מיכלים של דלק 95 ואילו מומלץ למלות ברכב דלק 98 אוקטן.

אני רוצה למלא את סוג הדלק המומלץ.

מה אני עושה במצב כזה?

חשבתי למלות בקבוק 4 ליטר של דלק 98 אוקטן, להחזיק ברכב ולרוקן את המיכל במלואו בנסיעה וככה לשוב ולחזור למלות 98. (הבקבוק בשביל לא להיתקע בשום מקום)

או שאולי אין צורך בריקון מוחלט של כל המיכל?

מה היא הדרך הטובה ביותר להחלפת סוג הדלק?

מה קורה במצב שדלק מסוג 95 מתערבב עם דלק מסוג 98 אוקטן?

וכמובן, מה ההשלכות במצב כזה? הרכב גמע כ4 מיכלים 95 במקום 98

תודה מראש לכל העוזרים,

*עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה בעניין

פורסם

הדילמה שלי היא אם למלות 98 לקראת סיום המיכל שכרגע ממולא ב95 או לרוקן אותו לחלוטין ולהחזיק בקבוק 4 ליטר של דלק בכדי שברגע שהמיכל יתרוקן לחלוטין, מצב שבו הרכב כבר לא נוסע, למלות את הבקבוק ואז לנסוע לתחנת דלק למלא את שאר המיכל.

מה עדיף?

פורסם

אין שום אסון בזה שהבחור מילא דלק 95 במקום 98, תדלק 98 בכניסה הראשונה בתחנת הדלק.

ייתכן ותרגיש ירידה קלה בביצועי הרכב בגלל שמילאת 95 במקום 98.

בהצלחה

פורסם

שבוע טוב לכולם.

איזה סוג רכב זה ?

האם הרכב מצלצל בעומס?

אם לא מדוע למלא בנזין 98 אוקטאן חבל על הכסף.

במידה והמנוע מצלצל וישנה דרישה לאוקטאן גבוה אז שימוש בבנזין זה היה מחוייב בשימוש.

בברכה.

חיים.

פורסם
שבוע טוב לכולם.

איזה סוג רכב זה ?

האם הרכב מצלצל בעומס?

אם לא מדוע למלא בנזין 98 אוקטאן חבל על הכסף.

במידה והמנוע מצלצל וישנה דרישה לאוקטאן גבוה אז שימוש בבנזין זה היה מחוייב בשימוש.

בברכה.

חיים.

אין סיבה שהרכב יצלצל בגלל בגלל שמילאו דלק 95 במקום 98 מכיוון שמערכת ניהול המנוע יודעת לטפל בשינוי בטווח מסויים.

פורסם

דעה מקצועית:

קודם כל שתהיה מודע שנתוני היצרן שניתנו לך מבחינת הספקים של המנוע תקפים רק כאשר אתה מתדלק 98 שהוא הדלק המומלץ לרכב שלך כלומר כשאתה מתדלק 95 אתה מפחית מעט את ההספקים במנוע שלך. מה שאומר גם שמע' ניהול המנוע נמצאת בתיקון מתמיד של כמויות הדלק המוזרמות למנוע מה שגורם לצריכה מוגברת של דלק ושחיקה של המע' כולה.

עצתי לך היא לחזור לתדלק 98 תשים לב גם שצריכת הדלק תשתפר, אל תמתין שהמיכל יגמר עד כדי כיבוי של האוטו כי אתה תשאב לכלוך מתחתית המיכל תדלק כשאתה ברמה נמוכה של מחוג הדלק (מנורה תדלוק נדלקת) והכל יהיה בסדר.

פורסם

מה שאומר גם שמע' ניהול המנוע נמצאת בתיקון מתמיד של כמויות הדלק המוזרמות למנוע מה שגורם לצריכה מוגברת של דלק ושחיקה של המע' כולה.

למה המחשב מתקן את כמות הדלק? למיטב הבנתי הדרך שבה מערכת ניהול המנוע מתמודדת עם אוקטן נמוך היא דרך חיישן KNOCKING, ע"י קידום הצתה. אני טועה?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם
למה המחשב מתקן את כמות הדלק? למיטב הבנתי הדרך שבה מערכת ניהול המנוע מתמודדת עם אוקטן נמוך היא דרך חיישן KNOCKING, ע"י קידום הצתה. אני טועה?

טעות: על ידי איחור הצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תוסיף כ2 3 ליטר טולול למיכל דלק זה יעלה לך את האוקטן.

גולדה מאיר, יש לך למכירה, קצת מהטולול הזה?

גם אתה מוסיף טולול, למיכל הדלק שלך , על מנת להעלות את האוקטן?

עצות אחיתופל, אינם במקומם, בפורום מכובד זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סליחה, איחור הצתה.

האם מישהו יכול להסביר איך המחשב מזהה אוקטן נמוך ואיך הוא מטפל בזה? או שהמחשב מסוגל רק לקדם הצתה עד גבול מסויים המוכתב ע"י החיישן ואז לאחר קצת?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תוכן חדש...