Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיאט אונו 1100 כביש ישר.

קודם כל לך לאוטו דאטה - או לספר הרכב שלך ותראה לשוטר שהמהירות המירבית שהאוטו שלך מסוגל להגיע אליה פחותה מהמהירות שמדד.

אחר כך תחזור לפה ותסביר לי מה הכוונה "גזעני" שמסומן לך בהודעות, כי לצערי הדבר לא ברור לי בכלל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל לך לאוטו דאטה - או לספר הרכב שלך ותראה לשוטר שהמהירות המירבית שהאוטו שלך מסוגל להגיע אליה פחותה מהמהירות שמדד.

אחר כך תחזור לפה ותסביר לי מה הכוונה "גזעני" שמסומן לך בהודעות, כי לצערי הדבר לא ברור לי בכלל.

רון.

צר לי לאכזב אותך רון, אבל פיאט אונו 1100 מגיע ל-145 קמ"ש ואף יותר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
הייתי מזמין לו משטרה

בירצינות

מסכים! זה כנראה הדבר היחיד שאפשר לעשות, או לחילופין - אם אתה לא ממהר לשום מקום להתחיל לסובב את השוטר עד שימאס לו, והוא יתעצבן ויעשה טעות, שכל הוא לא הצד החזק של רוב הכחולים בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הנתונים בקארפוליו הם 148 קמ"ש לסלקטה ו-155 קמ"ש ל-SX כך שזה גבולי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
הקטע שהוא לא היה אמור לקבל את הדו"ח אם הוא לא נוסח כמו שהוא טען.

איך השוטר בכלל הגיע למסקנה שהוא מיהר לחברה שלא מרגישה טוב? הוא הרי לא אמר דבר כזה. הוא לא היה צריך לקבל את הדו"ח והיה צריך לטעון שהוא מוכן לחתום על דו"ח שמנוסח כפי שהוא טוען.

לפי מה שזה נשמע לי אני לא חושב שיש לך את רוב הסיכויים לצאת זכאי.

המילה שלך מול המילה של השוטר - ולך חפש את נהג הלאנסר עכשיו שיבוא ויגיד שהוא זה שנהג במהירות מופרזת .

אגב, סתם שאלה.. בכללי מה האינטרס של שוטר לתת למישהו דו"ח.. הוא מקבל על זה משהו? משנה אם שוטר רשם 15 דוחות בשעה או לא רשם אף אחד?

הם מקבלים אחוזים מהדוחות שהם רושמים

כמו פקחים שיש להם כמו של דוחות שהם אמורים להגיע אליהם

פורסם

אגב, סתם שאלה.. בכללי מה האינטרס של שוטר לתת למישהו דו"ח.. הוא מקבל על זה משהו? משנה אם שוטר רשם 15 דוחות בשעה או לא רשם אף אחד?

מכסת מינימום, אחרת יתעלקו עליך מהתחנה להתחיל להביא דו"חות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הנתונים בקארפוליו הם 148 קמ"ש לסלקטה ו-155 קמ"ש ל-SX כך שזה גבולי..

כן אבל אל תשכח שהנתונים האלה היום שהרכב יצא מהחברה , אחרי כל כך הרבה שנים ובלאי הוא יכול לטעון שרכבו בכלל לא מסוגל להגיע למהיריות כאלה.

דרך אגב יצא לי לא מעט לסוע בכביש הזה זה אחלה כביש וממש מתבקש ללחוץ שם קצת הבעיה שיש שם המון שוטרים וגם אחרי שמסיימים את הכביש תכף בכניסה המיהרות יורדת ל-60 קמ"ש וקצת אחרי הרמזור בירידות של טבריה עומדת ניידת (קצת לפני הסיבוב) ככה שתדע לפעם הבאה וגם מי שנוסע שם לא פעם ולא פעמיים ראיתי שיים ניידות בעיקר מוסוות למזלי עד היום הצלחתי לקלוט אותן מרחוק ולהאט למהירות המותרת אז שים לב לפעם הבאה

פורסם
אהמממ - חביבי, סתם, לידיעתך - שוטר כן יכול להחרים רכב בגין עבירה של מהירות מופרזת, אם הוא סבור שהמהירות מעידה על צורת נהיגה שמהווה או עלולה להוות סכנה לשלום הציבור.

נסה פעם להיתפס על מהירות גבוהה (מהירות כפולה (ומעלה) מהמהירות המותרת בקטע הכביש) וספר לי אם הרכב נשאר אצלך...

בעיקרון, כל נהיגה שמהווה, לדעת שוטר, "נהיגה בקלות ראש ו/או שמהווה סכנה לשלום הציבור" - יכולה להביא להחרמה של כלי הרכב. וזה תופס לגבי כל שוטר תנועה (או מתנדב) בלי קשר לדרגה או תפקיד או כל דבר אחר.

אמה מה, אליה וקוץ בה - החרמה של כלי רכב זאת פרוצדורה שגוזלת סביב 3 שעות מהזמן של השוטר ולכן רוב השוטרים יעשו כל מה שביכולתם כדי להתחמק מזה.

בפרוש,רק אבל רק קצין יכול להחרים רכב.

גם אם נסעת בסובארו DL עם מנוע סילון במאך אחד על כביש 6,רק קצין יכול להחרים לך את הרכב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352565,00.html

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא סיבכה אותו ולא נעליים, כמו שכבר אמרו פה חתימה על הדו"ח לא מהווה שום הודאה או הסכמה לדברים, אלא רק מאשרת שקיבלת את הדו"ח - ויש לשוטר מקום מיוחד לסימון במידה ואתה מחליט שאתה לא חותם כך שזה לא משנה והדו"ח ינתן לך בכל זאת - זה לא שהוא חייב את החתימה שלך כדי לתת לך אותו.

בפעם הבאה אל תילחץ כששוטר מאיים עלייך שיקח לך את הרכב אלא אם עשית עבירה שבאמת מאפשרת לו לעשות זאת, הנה רשימת העבירות שגוררות החרמה -

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=JHDI&pn6Vq=E

ולאחרונה נוספו גם חציית מסילת ברזל אחרי ירידת המחסום ועקיפה בדרך שאינה פנויה.

כל עוד שלא עברת על אחת מהעבירות האלו, הוא יכול רק לקפוץ לך - אני יודע שזה מלחיץ ששוטר עומד מולך ומאיים בהחרמה, וכנראה כשתסביר לו שאתה יודע שמהירות לא נכללת ברשימת העבירות שגוררות החרמה הוא ינסה להגיד לך שזה כן כלול ואם הוא רוצה הוא יחרים לך, הוא אפילו ישאל אותך אם אתה רוצה לראות איך הוא עושה את זה - אל תילחץ, הוא לא יכול.

כמובן אל תתחצף, שלא תגיע למצב שמרוב עצבים הוא ימציא לך דו"ח על משהו שלא עשית וכן גורר החרמה ואז תצטרך להתחיל להילחם איתו בבית משפט.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רון.

אני מאמין שזה לא הוא כתב את המילים האלה, אלא המנהל שערך את ההודעה.

אתה יכול לנחש איזה מילים היו שם לפני.

פורסם
תעשה חיפוש, יש בפורום המלצות על עורכי דין תותחים.

חוץ מזה, באיזה רכב נסעת(דגם מדויק)? והנקודה בה לכאורה נסעת 146 קמ"ש היא מישור\עלייה\ירידה?

כפי שהמלצתי בעבר: עו"ד עידן פסח

נייד

050-5-531062

משרד

03-6955118

תותח אמיתי.

שמעתי כבר ממספר חברי פורום שהחזיר להם את הרישיון מתחת לאדמה.

+ השירות נעים ומקצועי.

בהצלחה.

פורסם

מתלבש על השרשור עם שאלה:

ניתנה פה כתובת, עם רשימת העברות עליהן מחרימים את הרכב.

חלק מהרשימה הייתה:

* נהג שעבר על חוק שעות נהיגה ומנוחה. *

אמממ אסור לנהוג בין שתיים לארבע?

מישהו יכול להסביר על במה מדובר?

יום נעים והמשך ערב נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מדובר על נהגי משאיות ואוטובוסים למניהם, לא תקף לגבי רכבים פרטיים.

על כל X שעות הם צריכים לנוח Y זמן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...