Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מאוד מבאס שקרה לי והוכיח לי עד כמה השוטרים עושים עלינו כסף.

לפני כשבוע נסעתי בצומת גולני לכיוון טבריה כביש של 90 קמ"ש חד סיטרי דו נתיבי.

מהירות הנסיעה שלי הייתה בסביבות ה 90-100 נסעתי נתיב ימני לפתע צצה מיצובישי לנסר משופרת בצורה מטורפת שעקפה אותי והמשיכה בימיני. כעבור כחצי דקה היא בולמת בלימה חזקה (הכביש ריק ורק היא מלפני) אני קולט רכב בצד (סמוי) שוטר עם לייזר מסמן למיצובישי לעצור (היא מלפני) המיצובישי עוצרת בשוליים אני עובר לשמאלי וחוזר בביטחה לימיני.

כעבור 2 דקות הרכב של המשטרה עוצר אותי !!!

ומפיל את כל התיק עלי !! היה שוטר אחד מהמגזר הגזעני ומיצובישי שהוא עצר זאת גם הייתה חבורה של גזענות (צירוף מקרים אהה ?) אני מתחיל להסביר לו שהוא סתם נופל עלי ושבעצם המיצובישי הייתה לפני והוא עצר אותה ולא יעשה ממני דפוק.

השוטר (הוא יהיה לבד) אמר לי לא להתחכם איתו למה הוא ישלול לי את הרכב עצמו ל 30 יום.

הוא הראה לי את הלייזר 151 קמ"ש והוא אמר שהוא מוריד לי ל-146 קמ"ש, לייזר ללא תמונה.

הוא רשם לי הזמנה לקצין + הזמנה לבית משפט.

עכשיו העניין נהיה יותר מעניין !!

בדברי הנהג הוא רשם מיהר לחברה שלו היא לא מרגישה טוב, שהשוטר עצר אותי ושאל לאן אני נוסע אמרתי לו לחברה.

השוטר בעצם רשם מה שהוא רצה לרשום.

אמרתי לו שאני לא מוכן לזה ושירשום שהיה רכב מלפני.....

סירבתי לחתום על הדו"ח!! כי אני בכלל לא אשם בו!

ואז קיבלתי אולטימטום, אתה לא חותם מתחכם איתי עכשיו אני אקח לך את הרכב ל 30 יום! אתה משחק איתי! נשארתי חסר אונים ונאלצתי לחתום :( הקצין יום אחרי בכלל לא היה אכפת לו מה שיש לי להגיד והחרים לי את הרשיון ל 30 יום.

אני נהג חדש יש לי עבירה קודמת שלקחתי יותר מ-2 ברכב.

מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שחתמת. אסור לחתום במקרים כאלו והשוטר חייב לרשום את התצהיר שלך כפי שנתת אותו. בכל מקרה מומלץ מאוד להתיעץ עם עו"ד - יש סיכוי שהוא יוכל לעזור, במיוחד אם השוטר אמר לך שאם אתה לא חותם הוא יחרים לך את הרכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ורק להבא - שוטר לא יכול להחרים רכב על נסיעה במהירות מופרזת. גם אם נסעת על 250 קמ"ש.

כמו שנאמר, החתימה שלך על הדו"ח מהווה מעין אישור על הדברים שנרשמו בו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שוטר לא יכול להחרים רכב על נסיעה במהירות מופרזת. גם אם נסעת על 250 קמ"ש.

אהמממ - חביבי, סתם, לידיעתך - שוטר כן יכול להחרים רכב בגין עבירה של מהירות מופרזת, אם הוא סבור שהמהירות מעידה על צורת נהיגה שמהווה או עלולה להוות סכנה לשלום הציבור.

נסה פעם להיתפס על מהירות גבוהה (מהירות כפולה (ומעלה) מהמהירות המותרת בקטע הכביש) וספר לי אם הרכב נשאר אצלך...

בעיקרון, כל נהיגה שמהווה, לדעת שוטר, "נהיגה בקלות ראש ו/או שמהווה סכנה לשלום הציבור" - יכולה להביא להחרמה של כלי הרכב. וזה תופס לגבי כל שוטר תנועה (או מתנדב) בלי קשר לדרגה או תפקיד או כל דבר אחר.

אמה מה, אליה וקוץ בה - החרמה של כלי רכב זאת פרוצדורה שגוזלת סביב 3 שעות מהזמן של השוטר ולכן רוב השוטרים יעשו כל מה שביכולתם כדי להתחמק מזה.

פורסם

תעשה חיפוש, יש בפורום המלצות על עורכי דין תותחים.

חוץ מזה, באיזה רכב נסעת(דגם מדויק)? והנקודה בה לכאורה נסעת 146 קמ"ש היא מישור\עלייה\ירידה?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אסף שמיר לא עשה יותר מהמינימום עבור חברה שלי, ובכלליות מעבר לעובדה שהוא מאוד נחמד, לא עשה רושם כאילו הוא מתאמץ (גם לא בדברים פשוטים כמו נתינת קבלות על תשלומים בזמן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אסף שמיר לא עשה יותר מהמינימום עבור חברה שלי, ובכלליות מעבר לעובדה שהוא מאוד נחמד, לא עשה רושם כאילו הוא מתאמץ (גם לא בדברים פשוטים כמו נתינת קבלות על תשלומים בזמן).

רוני,קשה לי לחוות דעה אבל לי הוא עזר.

אולי אצל זוגתך המקרה היה קיצוני יותר או קיצוני פחות

פורסם

חתימה על הדו"ח אינה הסכמה לתוכן הדברים אלא רק על קבלת הדו"ח (שגם ככה תקבל)

פנה לעו"ד טוב וספר לו הכול,אם הדברים קרו בדיוק כמו שסיפרת אתה גם תצא זכאי וגם יבדקו את הלאנסר

בהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הקטע שהוא לא היה אמור לקבל את הדו"ח אם הוא לא נוסח כמו שהוא טען.

איך השוטר בכלל הגיע למסקנה שהוא מיהר לחברה שלא מרגישה טוב? הוא הרי לא אמר דבר כזה. הוא לא היה צריך לקבל את הדו"ח והיה צריך לטעון שהוא מוכן לחתום על דו"ח שמנוסח כפי שהוא טוען.

לפי מה שזה נשמע לי אני לא חושב שיש לך את רוב הסיכויים לצאת זכאי.

המילה שלך מול המילה של השוטר - ולך חפש את נהג הלאנסר עכשיו שיבוא ויגיד שהוא זה שנהג במהירות מופרזת .

אגב, סתם שאלה.. בכללי מה האינטרס של שוטר לתת למישהו דו"ח.. הוא מקבל על זה משהו? משנה אם שוטר רשם 15 דוחות בשעה או לא רשם אף אחד?

GS300.

פורסם

הייתי מזמין לו משטרה

בירצינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...