Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום,

ברשותי פולקסווגן בורה שנת 2000 ועד עכשיו השתמשתי ברדיוטייפ שהגיע איתה (Sony XR-C5300RV) ואהבתי את המראה שלו אך הוא התקלקל והחלטתי שהגיע הזמן לקנות רדיו דיסק חדש לרכב, אך ישנה בעיה קטנה - רדיו דיסקים אחרים בולטים בצורה מוזרה מהמקום שבו הרדיו דיסק אמור לשבת, כלומר הפנל שלהם בולט כולו!

אז עכשיו אני מבקש את עזרת כל מי שמכיר או יש לו דגם של בורה\גולף או פאסאט שהבנתי שהמבנה שלהם זהה - איזה רדיו דיסק יש לכם שלא בולט, מחברה טובה אבל לא יקר מדי כי כל מה שמעניין אותי זה שיהיה אמין ויראה טוב ויקלוט רדיו כמו שצריך וכל זה בתקציב של עד 1000 ש"ח.

תודה רבה.

פורסם
אני באותה בעיה אחי:wink:

אבל שמעתי מחבר שזה מומלץ לפולצפגן גולף ובורה דגם זה:jvc kd-s895

ולמה בדיוק חבר שלך אומר שפנל עם כפתורים ירוקים מתאים לגולף ובורה?

פורסם

למה אתה לא רוצה לשבור את הצבע עם כסוף. תוסיף חיים לאוטו.

לך על אחד מדגני אלפיין רובם שחורים.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

לא שחורים, גם אני חשבתי על אפלין או פניונר , אבל פניונר זה רגיל אז שבור את זה עם אפלין.

אם אתה לא רוצה, אז אולי תשקול לזרום על הסוני שוב הוא נכנס בתקציב .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הכי מתאימים מנסיון לעיצוב, לחיבורים ושאתה יכול גם לחבר לחיבורים המקוריים ברכב בלי לחתוך חוטים וכאלו וגם בצבעים הם בול זה הבלאופונקטים.

הם גם יושבים פצצה בתןף התושבת ומתאימים בעיצוב.

פורסם

תודה על התגובות עד כה.

יש לי שאלה: נגיד בשנת 2000-2005 מישהו קנה בורה או גולף חדשה וביקש רדיודיסק עם MP3 - איזה דגם הוא היה יכול לקבל? אני מאמין שהתשובה לשאלה הזו תעזור לי להחליט איזה רדיודיסק לקנות.

פורסם

ישנם דגמים פשוטים של פאנאסוניק וקנווד (דוגמת 7018 - ישן, אבל זה מה שאני זוכר) שבאים עם תצוגה כחולה וכפתורים אדומים שמתאימים בול לגולף/בורה

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

כמעט כל הדגמים של קנווד היותר ישנים (לא הסידרה הכי חדשה) "שטוחים" כאלו ו"נבלעים" יפה בתושבת המקורית...

הכי יפה לרכב הזה זה קאנווד D-MASK הישנים שמתהפכים חשמלית...זה פשוט יפה כל הפאנל עם תאורה אדומה בדיוק בגוון של VW הוא שטוח לחלוטין ושהוא מתהפך פשוט מחזה אסטטי נדיר ! :)

לי היה (הוא כרגע בארון) רדיו טייפ כזה עם צ'יינג'ר...פצצה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כמעט כל הדגמים של קנווד היותר ישנים (לא הסידרה הכי חדשה) "שטוחים" כאלו ו"נבלעים" יפה בתושבת המקורית...

הכי יפה לרכב הזה זה קאנווד D-MASK הישנים שמתהפכים חשמלית...זה פשוט יפה כל הפאנל עם תאורה אדומה בדיוק בגוון של VW הוא שטוח לחלוטין ושהוא מתהפך פשוט מחזה אסטטי נדיר ! :)

לי היה (הוא כרגע בארון) רדיו טייפ כזה עם צ'יינג'ר...פצצה

לא מצאתי את הדגמים שהמלצת לי עליהם. אשמח לקישורים ל-zap.

תודה רבה!

פורסם
לדעתי לא קיים יותר :o זה סדרות מעט ישנות...כל הD-MASK

אם כך אני עדיין באותה הבעיה.

בבקשה עזרה.

• תוכן חדש...