Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות למדפסת צבעונית ביתית (עם ראשים שלא מתים כל יומיים)

איתמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית ביתית, אך הנסיון מרובה השנים שלי עם מדפסות הזרקת דיו מלמד כי אם לא משתמשים במדפסת פרק זמן מסויים הראשים מתייבשים וכל שנותר הוא להשליכם לפח (סליחה, להביאם לחנות ראשי דיו) ולרכוש ראשי דיו במחיר מופקע, שבמקרה הטוב עולים כמו מדפסת חדשה.

נמאס לי.

אני לא מחפש מדפסת מהירה של משרד עורכי דין מהולל, אבל אני כן מחפש מדפסת שתדפיס היום ובעוד חודש בלי שימוש באמצע.

מה הסיפור של מדפסות לייזר צבעוניות? האם הטונר שלהם מתייבש עם הזמן או שהן הפתרון המושלם למשימות הדפסה אחת ל-? עזבו את המחיר בצד, מה רמת האיכות שלהן? דגמים מומלצים?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, תופעת התיבשות ראשי הדיו לא מוכרת לי.

ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג HP 710, שנקנתה לפני 7.5 שנים, עם המחשב.

בשנתיים האחרונות אני לא מדפיס הרבה, משהו כמו דף אחד לחודשיים בערך ואני לא זוכר מתי החלפתי ראש דיו לאחרונה. הייתי מעריך שהחלפתי ראש דיו לפני למעלה משנתיים, אבל בגלל הזמן שעבר אני לא זוכר.

אם אתה קונה מדפסת, לא משנה אם היא הזרקת דיו או לייזר- רק HP. המותג מוכיח את עצמו, בשום אופן לא להתקרב ללקסמרק ובמיוחד לא למדפסות הלייזר שלהם.

השבוע הסתובבתי במשרדים של הבסיס, הבאתי מחשב כדי שיתקינו לו Windows. בדרך ראיתי כמה וכמה מדפסות של לקסמרק על הרצפה מקולקלות, מחכות לטכנאי החברה שיתקן אותם במסגרת האחריות (מדפסות חדשות, בקושי 4 חודשים היו בשימוש, הסיבה לתקלה היא דפים שנתקעים). כל יום אנחנו היינו מדפיסים בה כ- 400 דפים, ואי אפשר לתאר את העצבים שהיה לי איתה בכל פעם שדף היה נתקע, היה מאוד קשה לחלץ את הדף בגלל שלא היתה גישה.

אגב, גם הלקסמרק שלנו במשרד מחכה לטכנאי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק העיניין, אני לא יגיע לשירות של HP. מדובר במדפסת ישנה בת 7.5 שנים. נכון, היא מדפיסה מצויין אבל מתי שהיא תתקלקל אני פשוט ישים אותה ליד הפח ויקנה חדשה ב- 200 ש"ח.

היום מדפסות הזרקת הדיו כ"כ זולות עד כשאין טעם לתקן את הישנות.

אותו דבר עשיתי עם מסך MAG 786FD "17 CRT שמת אחרי 7 שנים. פשוט זרקתי אותו וקניתי מסך חדש ב- 490 ש"ח של LG.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לחשוב שמישהו אשכרה מתקן את המדפסות האלה.

הן אפילו לא שוות את הפלסטיק שהן עשויות ממנו.

לדעתי , תמצא משהו שמתאים לצרכייך ולתקציבך,לא שווה להשקיע במדפסות האלה - בכל מקרה מחליפים כל שנתיים בערך.....

לי יש X3350 של לקסמרק ואני בינתיים מרוצה.

בקשר למדפסות לייזר זה משתלם רק אם אתה מדפים כמויות גדולות של דפים (עשרות בשבוע).

דבר אחרון - דיו לא חייבים לקנות מקורי , יש הרבה מקומות שאפשר למלא או לקנות תחליפי בחצי מחיר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה עד שאתה צריך שירות .

ואז אתה מגיע לשרות של HP .

ומסיים ככה - :evil:

קיבלתי במתנה מצלמה של HP והיא לא עבדה.

התקשרתי לשירות הלקוחות ודיברתי עם טכנאי ובסופו של דבר הבעיה לא נפתרה בטלפון.

הנציג בשירות הלקוחות לקח ממני את הפרטים שלי וכמה ימים לאחר מכן, הגיעה אצלי מצלמה חדשה עם דואר שליחים עד לדלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש מדפסת משולבת שעושה עבודה נהדרת HP 1315 ואני מדפיס בה ממש מעט משהו כמו פעם בחודשיים דף או שתיים היא נקנתה לפני שנתיים אולי כבר יותר ועדיין לא התייבש כלום ועוד לא החלפתי את הראשים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר במדפסות לייזר צבעוניות אין אפקט "התייבשות", מהסיבה שהלייזר משתמשות באבקה ולא בנוזל, אבקה לא מתייבשת.

מדפסות לייזר גדולות מימדים, תחזוקתן יקרה, כל טונר עולה 550-720 ש"ח ויש ארבעה להחליף.

מה שכן היום יש לייזר צבעוניות בשיטה חדשה, שיטת ה"טיובה", במקום טונר יש טיובת אבקה קטנה וזולה יותר, המדפסות קומפקטיות והטיובות זולות יחסית, מחירה של טיובה כ280 ש"ח ומפיקה 1500 דף (יש ארבעה להחליף), כרגע יש בשוק כמה דגמים בשיטה הזו,למשל XEROX 6110 וסמסונג מסויימת, המחיר של המדפסות 1000-1200 ש"ח.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי גם הייתה HP710 החזיקה לי מעל 5 שנים. אחרי זה שדרגתי שוב לHP הפעם 3650 שאצלי מעל שנתיים ולא הוחלפו בה עוד ראשי דיו.

השרות של HP בסדר גמור לפחות התמיכה הטכנית וגם שירות בחומרה בסדר ללא תלונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה רצינית לגמרי:

אם אתה מדפיס פעם בחודש בלבד, או אפילו פעם בשבועיים,

אל תקנה מדפסת. חבל על הראשים, הם באמת מתייבשים כשלא משתמשים בהם,

לא משנה מה שם היצרן. היעזר בשכן/שכנה/אח/אחות/סבא/סבתא/אימא/דודה.

לענייני המלצות - אני כבר 3 שנים עם 1210, משולבת של HP. מחירי הדיו

גבוהים להפליא, תוצאות טובות מתקבלות אך ורק בראשים מקוריים (תאמינו לי שניסיתי

המון תחליפיים) אבל איכות ההדפסה גבוהה, ולפי יותר מ-10,000 דפים שהודפסו בה,

כנראה שזאת גם מכונה אמינה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הHP הנוכחית היתה לי EPSON ולפניה HP, בצבא התעסקתי קצת עם הסמרקים

1. HP שולטים

2.EPSON זה חרה של מדפסות שנידפקים בהן הראשים כשלא משתמשים בהן הרבה, לי ולעוד חבר היתה את אותה המדפסת ושתיהן נמצאות כעת בעולם שכולו טוב.

3.בסמרקים נתקעים לכם דפים מפני שהן לא עומדות על משטח ישר אלא נמצאות בזוית כלשהיא ולכן יש בהן איזה חיישן שמתקלקל, שים לב שהמדפסות שמתקלקלות הן אותן מדפסות כל הזמן, טכנאי לא יגיד לך את זה היות והוא מרוויח פר ביקור.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה מדפסת שלא עושה בעיות זה רק HP . על הלקסמרק ועל האפסון זה ידוע שאם לא משתמשים בהם הם מתייבשים ,באפסון זה בגלל החרירים הקטנים מידי (זה עוזר לאיכות אבל אם לא משתמשים קבוע הדיו מייבש בחרירים והלכה המדפסת)

יש לי HP 930 שזו מדפסת שנותנת תוצאות קרובות לפוטו על נייר רגיל (היא כבר מזמן לא מיוצרת) יש לי אותה כבר כמה שנים , והיא עובדת מצויין והיו חודשים שלא השתמשתי בה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה מדפסת שלא עושה בעיות זה רק HP .

היום כל המדפסות אמינות יחסית,נסתמות מהר (גם HP) והדיו יקר רצח - חוץ מבקנון.

אי אפשר להביא דוגמאות ממדפסות שלא מיוצרות כבר למעלה מעשור.(930 HP למשל)

הדיו שלהם בטכנולוגיה שונה לגמרי, זול יותר והמיכל גדול מאד.

עם הזמן כל החברות למדו שכסף עושים מדיו.

מאז - המחסניות רק התכווצו

לא סתם אומרים שהנוזל הכי יקר בעולם זה דיו של מדפסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...