Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצאת מחיר ממשיהו על רמקולים "ארץ" מחיר גבוה כמובן מה אתם חושבים על החברה והאם זה שווה ליקנות? המחירמשהו כמו 800-1000 שקל לקומפוננט

פורסם

החברה מצויינת ,יש להם הרבה דגמים של קומפוננטים תביא את הדגם שמציעים לך .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

יש לך אולי איזה אתר שלהם שאני יוכל להסתכל על הדגמים כי אני לא יודע בידיוק הוא נתן לי הצא עם סאב מגבר ומערכת עם ההתקנה 4000 שקל ולא את התגמים של הארץ

פורסם

לי יש סט של HERTZ דגם DSK 165 שהוא הקומפוננט מהסדרה DIECI ,

יש רמות יותר גבוהות, בכל מקרה בקש לשמוע שלא תצטער.. אני מרוצה מהסט שלי( קצת צורם מידי פעם)

לעוד מידע : www.hertzaudiovideo.com

:wink:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

חיפוש יעשה פלאים.

חפש תחת המונח: "הרץ", "HERTZ".

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...