Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל , אני רוצה להגיד תודה .

ברצינות .

על העזרה שאנחנו מקבלים ממכם בתקופה האחרונה .

דוגמא

אז תודה לכם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כולנו נירתם לאותה רמה סגנון ודרך כתיבה בפורום השיפורים - הוא יהיה משופר בצורה חוקית :) וכולנו נוכל להנות מפורום איכותי.

אחרת סתם לא נעבור טסט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפורום בחיתוליו וזה גם קצת נראה ככה.

כתבתי חוקים חדשים בקשר לבקשות לשיפורי רכב ואני ויאשה כבר אוכפים אותם .

כתבתי השבוע חוקים חדשים לבקשה לצמיגים, מיד אחרי השבת גם הם יתחילו להאכף.

ככה לאט לאט ניצור פורום שכולנו מבסוטים בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בסדר בקטנה כולה נתן שם לא נכון , לא לכולם יש ידע אפילו בנושא הזה

בטח שאם הוא חדש בפורום, מסכים שזה קצת מעצבן אבל פשוט שלך אוטו ללינק או לחיפוש

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפי דעתי roy צודק בדבריו. החלק היחיד שאני חולק עליו זה החלק של ה"רשימת מגבלות" למי שיכול ולא יכול לרשום הודעות בפורום שיפורים. אני לא חושב שזה פיירי שרק מי שיש לו איזה פורשה קררה עם 3000000 כ"ס יוכל להינות מפורום שיפורים.

מצד אחד זה מטריד לראות שאלות אינפנטיליות כמו "יש לי סובארו DL מודל 84 איך אני מרכיב טורבו?" או שאלות דביליות אחרות. זה אוקיי.

אבל עדין אני חושב שזה יהיה מעשה לא מקצועי לחסום כל אחד שאין לו "רכב מעל 125כ"ס ומתחת לשנת 95 וללא מראה ספורטיבי מספיק" או במילים אחרות (כל מי שאין לו איזה מיאטה משופרת בטירוף או איזו פרארי שלא יכנס לפורום שיפורים".

אל תשכחו שאנחנו לא באמריקה, ומעטים האנשים שיש להם "רכבים ספורטיביים בטירוף" רוב האנשים לוקחים רכבים שנחשבים ליחסית רגילים והופכים אותם למשופרים תוך כדי עבודה קשה והרבה השקעה.. לא כל אחד נולד עם צרור מפתחות ללמבורגיני, ורוב הסיכויים שכל אחד פה שבבעלותו הגאה נמצאת מכונית ספורט יפה ומשופרת- התחיל גם הוא בקטן. ושדרג את עצמו.

אני אישית בעל רכב מקורי ולא משופר, אך אני נהנה מאוד לקרוא בפורום שיפורים! אני כמעט ולא מציג שאלות בנושא שיפורים, אך מדי פעם, פעמים מעטות יוצא לי לשאול שאלה, או להתעלק על שאלה של מישהו אחר, ועונים לי בשמחה.

וגם שאני בטוח, שברגע שאני אתחיל להתענין בפרוייקט שיפור כלשהוא לרכב שלי, או לרכב אחר שיהיה לי- עצם זה שהעשרתי את הידע שלי בפורום השיפורים וקראתי אלפי שורות של מידע חיוני, רק יעזור לי!

זו הדעה שלי. בכל מקרה.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לסוג הרכב.

"אני רוצה לשפר אסקורט 89 שתתן רכבות ל STI".

תשאלו את עצמכם האם זה הגיוני - אחר כך תחפשו בלוח קניה ומכירה אסקורט כזו.

פורסם

מסכים עם דביר אבל ניתן לעשות זאת בדרך אחרת- בדומה לאוף טופיק יהיו אנשים עם הרשאות לכתוב בפורום שיפורים אם הם עונים על קריטריון מסויים אחד!! (סוג רכב, ותק בפורום וכו'...) וכן אם חבר פורום אחר שאין לו גישה לכתיבה בפורום שיפורים יירצה להעלות נושא, אזי הנושא לא יעלה אוטומאטית אלא יצריך אישור מנהל. אני מבין שאני מייצר למנהלים עוד עבודה אבל הגדרת אישור לנושא זה אולי ייתנו לעוד חבר פורום ותיקים שסומכים עליהם. זכות תגובה לנושא קיים תהיה לכל דיחפין....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא כל כך מסכים אם אחי המלומד כל כך כי ברמה הביצועית של הדבר הזה מה שיקרה הוא שמשתמש פורום שיקבל את זכות האלימיניציה יכניס רק מה שמעניין אותו וסתם יפריע לאנשים לשאול כי לו לא בא לשמוע את השא' וכולנו יודעים שבפורום הזה לצד השא' הטיפשיות יש גם המון חוסר סבלנות

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

"אני רוצה לשפר אסקורט 89 שתתן רכבות ל STI".

.

יאשה, לכלך עליך!

פורסם

אחי(הפעם באמת...) תחשוב דקה: יש המון אנשים שעונים על קרטריון אחד לפחות מלכתחילה. אנחנו דנים רק בנושא של אלה שלא...וכאשר מספר יחסית רב של אנשים יקבל סמכות לאשר נושא חדש ימנע מקרה כמו שציינתה...

ניתן בהחלט לשבת ולחשוב איך לגרום לזה לקרות ,הרי מה שרב רובינו מחפשים זה קצת סינון של נושאים מעיקים הרי אנחנו כאן בשביל הדיון והמידע.

ותחשוב על זה....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הפורום בחיתוליו וזה גם קצת נראה ככה.

כתבתי חוקים חדשים בקשר לבקשות לשיפורי רכב ואני ויאשה כבר אוכפים אותם .

כתבתי השבוע חוקים חדשים לבקשה לצמיגים, מיד אחרי השבת גם הם יתחילו להאכף.

ככה לאט לאט ניצור פורום שכולנו מבסוטים בו.

אתה מכיר את הצעקה של BALOO הדוב ?

BAGIRAAAAAAAAAA

בסה"כ, מתחילת בריאת העולם, קראו רק 277 איש את החוקים הללו.

ואני מניח שכל החדשים לא נכללים בספירה

אם לא הולכים על המגבלות שבזמנו הצעתי, לפחות יש לאלץ אותם לעבור על החוקים, לקרוא ולסמן כמקובל, כמו DISCLAIMER

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

דנו בעניין הרבה .

קיבלנו דרך ניהול מסויימת . אנו משתדלים לאכוף אותה .

אי אפשר שכולם יהיו מרוצים .

עוד הצעות מכיוונכם ? בה"פ .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה מכיר את הצעקה של BALOO הדוב ?

BAGIRAAAAAAAAAA

בסה"כ, מתחילת בריאת העולם, קראו רק 277 איש את החוקים הללו.

ואני מניח שכל החדשים לא נכללים בספירה

אם לא הולכים על המגבלות שבזמנו הצעתי, לפחות יש לאלץ אותם לעבור על החוקים, לקרוא ולסמן כמקובל, כמו DISCLAIMER

ליאור

1. כמו שציינתי, יש חוקים מעודכנים ונוספים ייתווספו. שרשור שיפתח תוך התעלמות מהחוקים,יינעל לאלתר.

2. כמו שיאשה ציין, הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה אולם רק בה"פ.

3. 5 עמודים של "שיחרור קיטור" ועצות ייעול שלא בה"פ מספיקים לכל חיי הפורום הזה.

3. לפיכך ובהתאם לזאת, אחר כבוד, הריני מכריז על "סוף דיון".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...