Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבלת הרכבים ל-120

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה אנחנו סתם מתווכחים, יש תאונות שנגרמות כתוצאה ממהירות גבוהה? המכשיר הזה אמור למנוע אותן? זהו.

אם שוב מישהו ירשום שכמות ההרוגים והפצועים(גם פאסיביים!) ממהירות גבוהה היא לא רצינית, אז אני כבר לא יכול להתווכח עם בן אדם כזה.

שייקנו רכב עם ESP או יותר נכון שיבטלו את המס על ESP כך שכל יבואן יתקין אותו ואם זה יהיה אפשרי להתקין בכל רכב עם ABS שכרגע על הכביש מערכת ESP מתוצרת מקומית זה בכלל יהיה מעולה.

לפי דעתי לפתח מכשיר כזה עדיף בהרבה על לפתח מכשיר שיגביל מהירות.

אם היו נותנים לחוקרים אחרים מהטכניון שלוש שנים אני בטוח שהם היו מצליחים לפתח בקרת יציבות שמסוגלת להתלבש על כל מכונית עם ABS, במקום זה נתנו להם 3 שנים לעשות מחקר שבסופו הם באים עם המלצות של תלמיד בבית ספר יסודי.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה ESP.

אני בחיים לא אקנה רכב עם ESP שלא ניתן לנתקו במידת הרצון / הצורך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא אמרתי שאתה חייב, בסך הכל אמרתי שצריך לפתח מכשיר כזה כדי שכל אחד יוכל להחליט אם להתקין או לא במקום להיות תלוי ביבואנים.

פורסם

ואז ברגע שתהיה תאונה או תקלה היצרן יתנער מאחריות כיוון שהותקנה ברכב מערכת שלא הוא תכנן.

:roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה עדיין מתחמק מהשאלה - למה דווקא 120? למה לא 110? או 90? או 50? או 30?

אני לא מתחמק משום דבר, תשאל את מי שחשב על הרעיון למה זאת המהירות, אני מניח שזה בגלל שהכביש הכי מהיר בארץ בעל מהירות מקסימלית של 110, ויש סטיות לפה ולשם בכל מד מהירות רכב.

אם התכוונת למה שסיפרתי עם כביש 5 ביום שישי בבוקר במהירות של 115 בערך, מי שמכיר אותי יודע שאני לא עובר את ה 90 -100.

אז בוא תנגן לי על המצפון עכשיו בגלל שנסעתי 115, זה בכלל לא הויכוח והנושא, ולא אמרתי שמעולם לא ביצעתי עבירת מהירות.

אני חושב שבמקום להשקיע חצי מיליארד שקל במכשיר הזה כדאי שישקיעו חצי מיליארד בהקלות מס לאביזרי בטיחות, והנחות על רכבים חדשים, אם כל מדינת ישראל הייתה נוסעת ברנו מגאן ופורד פוקוס במקום על DL וסופר לאנסר אז היו פחות הרוגים לא?

.

אם כל מדינת ישראל... אולי את החצי מיליארד האלו יתרמו לאנשים שנוסעים בגרוטאות ע"מ שיקנות רנו מגאן ופורד פוקוס?

או שאתה מוכן לממן לי רכב כזה? מה לעשות עדיין אין לי כסף בשביל אחד כזה.

שייקנו רכב עם ESP .

גם לזה לא לכולם יש כסף

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אתה עדיין מתחמק מהשאלה - למה דווקא 120? למה לא 110? או 90? או 50? או 30?

תכלס, במצב של הנהגים כיום, אולי כדאי להגביל את המהירות ל 90.

נסעתי לאחרונה כמה פעמים בכביש החוף מתל אביב לקריות. לאורך חלק גדול מהדרך נסעתי רגוע על 90 בנתיב הימני. כשאתה נוסע ככה אתה מצליח לראות איזה בלגאן יש בכביש, ממש כאוס מוחלט. במיוחד בשעות העומס אבל כשהעומס עדיין לא מספיק גדול כדי להאט את התנועה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני לא מתחמק משום דבר, תשאל את מי שחשב על הרעיון למה זאת המהירות, אני מניח שזה בגלל שהכביש הכי מהיר בארץ בעל מהירות מקסימלית של 110, ויש סטיות לפה ולשם בכל מד מהירות רכב.

ואתה עדיין מתחמק מהשאלה.

ולמה דווקא שהכביש הכי מהיר יהיה 110?

זאת החלטה שרירותית לכל דבר.

מחר אפשר להחליט שהכביש הכי מהיר בארץ יהיה 35 קמ"ש, וזה יחסוך את חייהם של 500 איש בשנה.

מי בעד?

פורסם

אני מצטער namesis אני לא עובד במשרד התחבורה, ואני לא מחליט וקובע את החוקים האלה.

אבל זאת נראית לי מהירות סבירה לגמרי.

אולי קבעו שרוב בני האדם מסוגלים לנהוג בצורה סבירה במהירות כזו?

לא כולם נהגי מירוץ כמוך.

אם זה לא היה ברור לך מהתשובות שלי עד עכשיו, אני מסכים שיש נהגים מעולים ורכבים טובים שגם 170 קמ"ש בשבילם זה לא כזה סיפור.

לא כולם כאלה וגם אתה לא היית רוצה שילד או ילדה צעירים ולא מנוסים ינסעו לידך במהירות כזו רק בגלל שמותר.

זאת החלטה שרירותית לכל דבר.

:shock:כן נכון, הגרילו מספרים וזה מה שיצא

פורסם

אם אתה לא רוצה שילדים יסעו 170 לידך תשקיע בחינוך הילדים ולא בהגבלת כל העם.

אגב, אני מרגיש הרבהיותר מאויים כשאיזה "חרבנה" בן 40 עובר לידי בסופר לאנסר שלו על 140, מאשר כשצעיר על איביזה עוקף אותי על 170, לא יודע למה. האמת, רוב הצעירים היום נוהגים יותר טוב מרוב המבוגרים. תזכרו שערס וצעיר זה שני דברים שונים.

מישהו שמע פה בארץ על לאותת? על להסתכל במראה לפני שעוברים נתיב? על זכות קדימה?

יודעים מה? כמה אנשים אתם מכירים שעוצרים בקו עצירה בעצור ולא בקו הצומת? עזבו.. אתם בכלל עושים את זה?

נ.ב.

אני רוצה לגעת בעוד נקודה שלא ממש נגעו בה עד עכשיו.

כולנו מתלוננים שאין מספיק רכבים מעניינים בארץ.

מי יקנה רכב ספורטיבי כשאי אפשר לעבור 120? יתחיל יבוא חדש של מנועי 1.2 ו1.4 למשפחתיות, כי מילא לא צריך יותר.

עמית, כשאתה רגיל לנסוע 90-100 על 205 כל הזמן זה נורא קל להגיד, אבל האם התחשבת באלה שמשייטים על 110-130? האם התחשבת באלה שיש להם רכב שבשבילו 140 זה שיוט נינוח? האם התחשבת באימפרזות טורבו? :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתה לא רוצה שילדים יסעו 170 לידך תשקיע בחינוך הילדים ולא בהגבלת כל העם.

אגב, אני מרגיש הרבהיותר מאויים כשאיזה "חרבנה" בן 40 עובר לידי בסופר לאנסר שלו על 140, מאשר כשצעיר על איביזה עוקף אותי על 170, לא יודע למה. .

אז יופי אתה מאויים משני סוגי הנהגים שהזכרת.

המכשיר הזה תפור על אחד כמוך, זה יפתור לך את שתי הבעיה ולא תרגיש יותר מאויים:wink:

גם הצעיר וגם החרבנה לא יעברו את ה 120.

עמית, כשאתה רגיל לנסוע 90-100 על 205 כל הזמן זה נורא קל להגיד, אבל האם התחשבת באלה שמשייטים על 110-130? האם התחשבת באלה שיש להם רכב שבשבילו 140 זה שיוט נינוח? האם התחשבת באימפרזות טורבו? :p

אני לא יודע מאיפה אתם מגיעים למסקנה שזה התפקיד שלי להתחשב באנשים, איפה אתם חושבים שאני עובד?

נניח שאתה רוצה לסנן ולהפריד את הנהגים הטובים עם הרכבים התקינים, משני סוגי הנהגים שהזכרת למעלה ושאתה מאויים מהמהירות שהם נוסעים בה, יש לך דרך אחרת להגביל ל"חרבנה" ולצעיר עם האיביזה את המהירות?

או שאתה פתאום כבר לא מאויים ממהירות כזו.?

מה לעשות בכביש נוסעים כל מיני סוגי נהגים, אי אפשר לייצר כבישים לנהגי מירוץ מנוסים, וכבישים ל"חרבנה" וצעירים עם איביזות, בשביל זה יש חוקים והגבלות מהירות.

פורסם

אתה באמת צריך לעבור לסין..

אני לא מעוניין להגביל אותם בכח, אני תומך בדמוקרטיה!

מעבר לזה, אני בעצמי משייט על 120-130 בממוצע (מטר לשנייה כמובן), וזה על הרכב הנוכחי, מה יהיה כשיהיה רכב אחר, יותר מעניין?

עמית, אם היה לך משהו עם קצת יתר כח, עדיין היית אומר את זה תחשוב ככה.

כי כמו שכבר אמרתי, בעלי האונו והג'אסטי אולי תומכים בך, וגם הסבתות. אבל מה עם כל השאר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה פשוט טועה.

מאיפה אתה יודע שאני נוהג רק על פיז'ו 205?

זה אולי קשה לך לקבל את זה, אבל לא כולם ממהרים כמוך, ולא לכולם מהירות עושה את זה.

אתה לא מעוניין להגביל את אותם נהגים בכוח, אבל אתה עדיין מרגיש מאויים בגלל המהירות שהם נוסעים בה(140-170)

למה שתרגיש מאויים בגלל שמישהו החליט לעבור על החוק בצורה משמעותית כל כך?

מה תרגיש כשאחד כזה יפגע בך?

אחר כך תחזור לפה ותגיד לי אם לא היה צריך להגביל אותם.

פורסם
אני מצטער namesis אני לא עובד במשרד התחבורה, ואני לא מחליט וקובע את החוקים האלה.

אבל זאת נראית לי מהירות סבירה לגמרי.

אולי קבעו שרוב בני האדם מסוגלים לנהוג בצורה סבירה במהירות כזו?

לא כולם נהגי מירוץ כמוך.

אם זה לא היה ברור לך מהתשובות שלי עד עכשיו, אני מסכים שיש נהגים מעולים ורכבים טובים שגם 170 קמ"ש בשבילם זה לא כזה סיפור.

לא כולם כאלה וגם אתה לא היית רוצה שילד או ילדה צעירים ולא מנוסים ינסעו לידך במהירות כזו רק בגלל שמותר.

:shock:כן נכון, הגרילו מספרים וזה מה שיצא

אז למה אתה מחליט שמה שקבעו במשרד התחבורה זו תורה מסיני?

החליטו על המהירות אנשים כמוני וכמוך.

בנוסף לכך, אתה טענת שכל דבר שיכול להציל את חייו של אדם אחד אפילו, שווה ליישם. כדבריך, לא יקרה שום דבר אם נסע בכמה עשרות קמ"ש פחות כדי להציל את חייו של בנאדם אחד.

אם כך, למה לא להציל את חייהם של מאות אנשים ולנסוע במהירות 35 קמ"ש?

ד"א, מעולם לא טענתי שאני נהג מרוץ, ובכלל קשה להיות נהג מרוץ בפוקוס העגלתית שלי.

מה שמפריע לי זה הקביעה השרירותית ש-140 קמ"ש היא מהירות של מכונית מירוץ.

היא לא. בכל רחבי אירופה בדיוק אותן מכוניות נוסעות במהירויות אלה בצורה סטנדרטית לחלוטין.

פורסם
החליטו על המהירות אנשים כמוני וכמוך.

אני לא חושב כך, צריכה להיות הכשרה מסויימת למי שמתכנן כבישים ומהירויות שניתן לנסוע עליהם.

בנוסף לכך, אתה טענת שכל דבר שיכול להציל את חייו של אדם אחד אפילו, שווה ליישם. כדבריך, לא יקרה שום דבר אם נסע בכמה עשרות קמ"ש פחות כדי להציל את חייו של בנאדם אחד.

אם כך, למה לא להציל את חייהם של מאות אנשים ולנסוע במהירות 35 קמ"ש?

אם תוכל תקרא בבקשה את תגובותי פה , ואת הנושא שבגללו התחיל הדיון,תגלה שאף אחד לא רוצה להוריד את המהירות המותרת ,בטח שלא ב"עשרות קמ"ש" ואתה יכול להפסיק לזרוק את ה 35 קמ"ש בכל הודעה, כי זה לא לעניין.

המהירות המירבית תישאר כפי שהיא לפי ההצעה, זה בסה"כ אמצעי לאכוף את המהירות, כמו ניידת בצד הכביש אם תרצה.

.

אתה נהג טוב , זה בסדר ואני מאמין לך, מה עם אותו צעיר או צעירה שלא שולטים ברכב, אתה לא מאויים כמו שלקייס כשהם נוסעים ב 170 קמ"ש לידך?

אותך אולי לא צריך להגביל אבל מה איתם?

אתם נוסעים באותו הכביש, מה לעשות צריך חוקים.

פורסם

אתם בכלל לא מבינים כמה החוק הזה מסוכן, היום יקבעו לנו שיחייבים לנהוג כחוק ומרכיבים מערכת שמגבילה מהירות.

מחר יחליטו שיש הקצבה על ביצים כי כולסטרול זה דבר מסוכן, יגבילו אנשים על כמות אלכוהול/ סיגריות שהם יכולים לקנות.

בקיצור מפה זה יכול רק להתדרדר ואני בכלל לא שולל התקנת צ'יפ אישי לכל אדם כדי שנוכל לדעת בכל רגע איפה הוא....

וזה לא משנה אם כן צריך להגביל מהירות או לא...

עידן

נ.ב- אני לא באמת חושב שהחוק הזה יצליח, מדובר בגזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה ולכן אנשים ינתקו/יזייפו/יתכמנו את המערכת מה שיגרום ל"פושעים" חדשים לצוץ רק בשל החוק המטו**ם הזה...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...